Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor losgeschoten regenpijp vastzetten:

Losgeschoten regenpijp vastzetten

De regenpijp aan mijn dak van 3 laags woning is losgeschoten. Het water komt nu direct op mijn afdakje boven mijn voordeur. Pijp is niet beschadigd. Wat zijn de kosten voor het opnieuw vastzetten van de pijp. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. de klant geeft haar huisnummer door in een later stadium.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor losgeschoten regenpijp vastzetten uit heel Nederland:

Regenpijp vervangen

De regenpijp tussen de 2e en de 1e etage is losgeschoten en hebben we er daarna afgehaald. Nu moet deze vervangen worden. De regenpijp was ongeveer 4-5 meter.

Losgeschoten of kapotte regenpijp vervangen

Een buis/regenpijp is losgeschoten (of kapot) waardoor het water dat van het dak van een gebouw afgevoerd wordt lekt op het platdak van een garage.

Losgeschoten regenpijp vastzetten

Onze regenpijp aan de achterkant van het huis is losgeschoten vanwege een klimop die eraan trok. We willen hem graag teruggeplaatst of vastgezet of indien nodig gerepareerd hebben.

Regenpijp maken / repareren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het repareren van een regenpijp aan de voorkant en een regenpijp aan de achterkant. Aan de voorkant is hij losgeschoten en aan de achterkant maakt hij herrie, je hoort hem hard stromen.

Verbindingstuk van de regenpijp repareren

Het verbindingsstuk van de regenpijp is op ongeveer 50 cm. Van de grond losgeschoten. Waarschijnlijk door verzakking van de grond is het onderste stuk van de regenpijp ook een stukje naar beneden is gezakt. Nu zit er een spleet van ongeveer 5 mm, waardoor regenwater er een beetje langs stroomt. Het gaat alleen om repareren van de pijp. Het weggespoelde zand vervang ik zelf wel.