Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Lelystad of directe omgeving.

1467 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 60 Asbest daken vervangen, nieuw rieten dak, pannendak met asbest in het beschot vernieuwen, realiseren van een hellend dak, isoleren en plaatsen van dakpannen, dakpannen vervangen, rieten spitsboogkap met kapconstructie realiseren, hellend dak door zink vervangen, dak isoleren en EPDM leggen, uVbestendig dakleer, dak isoleren en vervangen, vervangen van het dak, rieten dak vervangen door pannen of platen, dak inspecteren en deels vervangen, dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Lelystad:

Vervangen plat dak met EPDM en laten isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huidige situatie: 'zwart plat dak', L-vorm, circa. 32m2, twee uitlopen, niet geïsoleerd, aluminium daktrim, nu lekkage. Dit dak moet vervangen worden en voorzien van isolatie met voldoende waarde om van een lening van het Nationaal Energiebespaarfonds gebruik te kunnen maken (zo mogelijk combineren met aanbrengen zonnepanelen).

Overzetdak

Het betreft een schuin dak van ongeveer 6 meter breed en 4 meter diep. Het is nu bekleed met singles. Diverse woningen in de buurt zijn al overgestapt op stalen dakplaten. Bij sommigen liet de coating los, dat wil ik absoluut niet natuurlijk. Het schuine dak watert af in een zinken goot. Aan de randen daarvan moet ook de afdichting worden hersteld. Ik wil de klus graag voor de winter gedaan hebben, gezien de shingles momenteel aan het krullen zijn.

Groendak aanleggen

Welke bedekking moet er over de isolatie geplaatst worden? Groendak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ons dak is ongeveer 50 m2 en we willen dit graag voorzien van een groendak. Op den duur willen we ook gaan werken met zonnepanelen.

Lekkage bij een afdak repareren

Het afdak boven mijn voordeur lekt al heel lang. Het afdak zit vast aan het huis en de garage. Ik kan de oorsprong niet vinden en ben op zoek naar een expert die dat wel kan en eventueel kan repareren. Het is prima als de offerte eerst de kosten van onderzoek bevat. Het afdakje is 1 bij 1,5 meter.

Schuin dak bedekken

Het gaat om een blokhut van 3 x 4 meter. Er moet een nieuw dak op. Ik heb een achterom. Het maakt niet uit wat voor dak het is. Ik heb nu houten platen.

Trespa boeidelen plaatsen

Ik wil mijn boeidelen laten vervangen door Trespa en ik ben benieuwd wat daar de prijs van is. Het gaat om ongeveer 4,5-5 m2.

Vervangen van een plat schuurdak

Ik heb met de buurman een schuur van 3 bij 4 meter met een plat dak. Dak is nu bitumen, en ik wil het laten vervangen door EPDM.

Plat dak bedekken met dakleer

Wat kost het om nieuwe dakbedekking te laten plaatsen op een veranda van 5,5 x 3 meter, met een plat dak en in het midden een koepel? Waarschijnlijk zit er momenteel dakleer op het dak, hier kan overheen gelegd worden.

Onderhoudsvrije boeidelen plaatsen

Boeidelen voorzien van b.v. Trespa. Het gaat om de voor- en achterzijde van de woning en een boeideel met een zijkant en voorkant (5.60 x 2). De schuurkant heeft een boeideel met een lengte van circa 8 meter en heeft enkel een voorkant (circa 30 cm hoog).

Nieuwbouwwoning voorzien van dakisolatie

Ik wil de nieuwbouwwoning voorzien van dakisolatie. Vervolgens moet er een dak geplaatst worden. Dit wil ik opgesplitst hebben. Het gaat om een houten dakconstructie. Het dak is 150 m2.

Plat dak met bitumen en grind extra isoleren

Ik wil mijn dak van 33,2 m2 extra isoleren door de vakman. Misschien wel met dakplaten van polystyreen isolatie dikte 60 mm. Momenteel ligt er bitumen bedekking en grind. Graag advies over de mogelijkheden, graag een zo onderhoudsvrij mogelijke oplossing.

Dak volledig vernieuwen

Het dak is 61 m2 en is asbesthoudend, alles eraf en afvoeren. Vervolgens van hetzelfde materiaal weer opnieuw erop. Wat voor materiaal dat is weet ik niet precies.

Dak van tuinhuis vervangen

Er is een boom op mijn tuinhuis gevallen waardoor het aan de binnenkant beschadigd is, de boom is al afgevoerd, maar er is schade ontstaan aan de binnenkant en waarschijnlijk ook aan de buitenkant. Het dak is 2,5 bij 3 meter. De tuin is heel makkelijk bereikbaar.

Vogelschroten laten plaatsen

Wij willen graag vogelschroten laten plaatsen op onze 2 onder 1 kapwoning. De breedte is ongeveer 6 meter bij de goot en aan de zijkanten naar de nok daar zijn gelijk de bakstenen aanwezig. De pan zit om de steen heen.

Daklek bij de CV-afvoer repareren

Betreft een plat dak. Het lekt bij de afvoer van de cv ketel

Leisteen of bitumen op een dak aanbrengen

Op het platte dak wil ik graag nieuw bituum laten plaatsen. De oppervlakte hiervan is ongeveer 10 bij 10 meter. Daarnaast heeft mij hoekwoning asfalt leien. Deze dienen te worden verwijderd en hierna vervangen te worden door normale leien. Dit zal ongeveer 65 me zijn.

Nieuwe dakleien plaatsen

Het betreft plaatsen van nieuwe dakleien. Totaal 20 vierkante meter verdeeld over voor- en achterkant. De daken zijn 4 x 3 meter minus twee dakraam aan elke kant. Kan aan beide zijde op de uitbouw staan. De oude latten zijn nog goed, dus hoeft alleen maar nieuwe geplaatst worden. Graag New Stonit van eternit. Voor het verwijderen van het oude dak heb ik al iemand. Het asbestinventarisatierapport is al gemaakt. We moeten alleen nog toestemming krijgen van de provincie. Graag een prijs voor een normale lei en die van New Stonit. Mogelijk kunnen er meerdere buren met deze aanvraag mee gaan doen.

Dak van schuur opnieuw leggen

Teerdak maken

Kilgoot vervangen

Er moet 10 meter zinken kilgoot vervangen worden, graag een prijs hiervoor. Ook graag een prijs om 2 kunststof hwa. S te vervangen door zinken hwa.s. zijn ongeveer 5 meter hoog

Losgeschoten regenpijp vastzetten

De regenpijp aan mijn dak van 3 laags woning is losgeschoten. Het water komt nu direct op mijn afdakje boven mijn voordeur. Pijp is niet beschadigd. Wat zijn de kosten voor het opnieuw vastzetten van de pijp. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. de klant geeft haar huisnummer door in een later stadium.

Lekkage verhelpen

Lekkage verhelpen op schuin pannendak op verdieping bungalow type captiva Golfresort Lelystad.

Lekkage verhelpen

Er is lekkage. Graag wil ik weten hoe dit op te lossen is.

Bitumen dak vervangen en isoleren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het vervangen van mijn bitumen dak. Het dak is ongeveer 55 m2 groot. Ik zou graag advies ontvangen voor het verschil tussen bituum en EPDM. Verder wil ik het dak laten isoleren aan de buitenzijde.

Dakgoten en HWA vernieuwen

Op 18 september worden de boeiborden bedekt met trepa. Ik denk dat het handig is de dakgoten en boeiboorden gelijk te laten vernieuwen, nu dit nodig is. Het gaat om 3 dakgoten van elk 5 meter (zie foto) met HWA aansluiting.

Plat dak van bitumen en daktrim voorzien

Ik wil in week 33 graag een nieuw plat dak laten afwerken met bitumen. De maat is 4 x 8,5 meter en er moet een aluminium daktrim op en 2 HWA worden geplaatst. Ik ontvang graag een offerte.