Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Lelystad of directe omgeving.

1458 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het renoveren van een groot zadeldak, het realiseren van een nieuw dak op een woning, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, dakrenovatie drie woningen, het vervangen van dakpannen en controleren staat dak, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages, het realiseren van een dubbel leien dak, plat en puntdak inspecteren en renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Lelystad:

Dakpan terugleggen

Op ons puntdak is 1 dakpan losgewaaid en ligt op het dak. De dakpan is redelijk onder aan, inschatting hoogte is 7 meter.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam op zolder plaatsen, in een nieuwbouw huurwoning. Het dakraam heb ik al, maat 114-118.

Dakdoorvoer verwijderen

Wij hebben een loze dakdoorvoer in ons dak. Daarnaast hebben wij een gat in het dak van vermoedelijk een vorige doorvoer. Wij willen deze doorvoer laten verwijderen en de gaten in het dak hermetisch laten dichten zodat we na kunnen isoleren zonder kans op vochtproblemen.

Mos verwijderen en coating aanbrengen

Ik zoek iemand die het mos van mijn dakpannen kan verwijderen + coating aanbrengen. Ik ben benieuwd naar de kosten en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en dakraam plaatsen

Ik wil 6 zonnepanelen tijdelijk verwijderen en daarna een velux dakraam 134 x 140 cm laten plaatsen. Ik weet niet precies hoe hoog het is, maar ze liggen op het dak van de 2e verdieping. Graag ontvang ik een offerte.

Asbest dakplaten verwijderen en vervangen

Ik wil asbestleien laten verwijderen, en vervangen door eternit leien fibre cement grijze leistenen. Er is nog geen melding gedaan bij de gemeente en ik beschik niet over een inventarisatierapport. De dakplaten hebben een totale oppervlakte van al gauw 80 m2.

Het realiseren van een elektrische dakkoepel

Het moet een elektrische dakkoepel worden van 100x150 op een garage dak, de garage zelf is een kapsalon, hier moet een natuurlijke lichtbron terecht komen.

Hellend dak bekleden met dakpanplaten

Ik wil een hellend dak van bitumen van 80 m2 bekleden met dakpanplaten.

Dak vervangen vanwege lekkage

Ons platte dak heeft een lekkage. Het gaat om 42 m2. Er ligt nu bitumen en grind op. Reparatie is niet mogelijk, het dak moet geheel vervangen worden. Graag advies over het soort dakbedekking. Wie het oude dakleer afvoert maakt niet zoveel uit. De hoogte van het dak is ongeveer 5-6 meter. reparatie is niet mogelijk. Moet geheel voorzien worden nieuwe dakleer. Graag ontvangen we een offerte.

Dak vervangen en isoleren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn pannendak kan vervangen. Alles moet verwijderd en afgevoerd worden, daarna moet het van de buitenkant geïsoleerd worden, en nieuwe pannen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dakinspectie om een rotte noklat te vervangen

De noklat van ons pannendak is verrot waardoor de nokpannen en de bovenste rij pannen niet goed meer vast te maken zijn. Over zeker 5 meter is deze lat verrot maar misschien is meer vervanging nodig. Dat is alleen ter plekke te bekijken. Het dak is goed te bereiken. Wij willen allereerst een partij die dit komt inspecteren, graag daar offerte voor. U kunt tijdens de offerte ook een offerte opstellen voor de vervanging, deze laten wij dan graag door u uitvoeren.

Vervangen dakleer garage + groen dak

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van de dakbedekking op mijn garage (oppervlakte +/- 20 m2, plat dak). Tevens zou ik graag ook meteen een offerte willen voor het daarop aanbrengen van een groen dak.

Aanbrengen dakdoorvoer tbv bekabeling PV installatie

Wij komen zelf uit de randstad en zijn erg onbekend met firma's in en rondom Flevoland. Ik ben opzoek naar een uitvoerende partij rondom Flevoland die een doorvoer kan inplakken op een EPDM plat dak (isolatie op cannaluren). De doorvoer dient 80 mm te zijn. Echter moet deze klus op of voor 10-10-19 uitgevoerd worden. Het betreft een EPDM dakbedekking voor zien van isolatie op cannelure beplating

Vinden bron lekkage

Wij hebben lekkage vanuit het dak, zo te zien alleen als er een hele grote hoosbui is. Mogelijk dat een aantal dakpannen niet goed meer liggen maar dit kan ik moeilijk bepalen zonder het dak op te klimmen (wat ik liever niet doe)

Zonnecollector, boiler en leidingen verwijderen

Ik wil graag dat onze zonnecollector van het schuine zolderdak verwijdert word ivm het plaatsen van een dakkapel. Ook dat de leidingen weggehaald worden en de boiler op de zolder.

Dakbeschot vervangen

We hebben net een huis gekocht met wat verborgen gebreken aan de volledige onderzijde van het dak. Het dakbeschot moet dus vervangen en geïsoleerd worden. We haalde wat platen weg en zagen de schade. Het is +/- 90 m2 aan dak. 30/30 zijkant en 30 platdak. Het dak heeft heel wat te verduren gehad en we zijn er achter dat het waarschijnlijk in z'n geheel vernieuwd moet worden.

Drie rijen dakpannen vervangen

Ik zoek een dakdekker voor het vervangen van de nok van het dak en aan beide zijde 1 rij. Het gaat om 13 dakpannen per zijde.

Boeidelen bekleden met trespa

Ik heb een hoekwoning met plat dak en wil de boeidelen laten bekleden met Trespa op kleur. Het gaat om 22 meter voor en onderkant.

Boeirand rond de dakkapel bekleden met volkernplaat

Boeirand rond de dakkapel bekleden met volker plaat (Trespa gelijkend) dakkapel 2 meter breed. Zijkanten zijn 1 meter diep. Trespa gelijkend.

Verschoven dakpannen weer recht leggen

Ik zoek een dakdekker die een aantal verschoven dakpannen weer recht kan leggen. Het gaat om de voorzijde van een hoekwoning en het betreft ongeveer 10 tot 20 dakpannen.

Inspectie of er bij rieten dak onderhoud nodig is

Graag offerte voor rieten dak onderhoud. Er moet iemand komen die inspecteerd of ik reparaties nodig heb

Reparatie schuin dak met folie, dakplaten, panlatten

Verwijderen dakpannen, aanbrengen nieuwe folie op underlayment of dakplaten en bevestigen panlatten raamwerk, waarna dakpannen terugleggen. +/- 7 Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 48 m2.

Lichtstraat of lichtkoepel plaatsen

Er moet een lichtkoepel plaatsen bovenop dak. Afmeting 100x180 meter. Hijsbakkie nodig. Verzekeringskwestie. Geld is beschikbaar, het budget hiervoor is 3200 euro inclusief btw en huren van de lift. De lichtkoepel kan geregeld worden door ons.

2 Noodoverlopen aanbrengen

ik wil graag 2 noodoverlopen op het dakterras aan de voorzijde laten aanbrengen. Deze hebben ze bij vernieuwen van het dakleer ooit dichtgemaakt waardoor er bij een echte hevige wolkbreuk de kans bestaat dat er nu water onder de deurkozijnen door naar binnenkomt.

Aluminium dakplaten plaatsen

Shingles dak heeft stormschade. Zo spoedig mogelijk een nieuw dak plaatsen op een klokgevel woning. Zijkanten circa 50 m2 aluminium dakplaten, plat dak circa 20 m2 bitumen.