Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Lelystad of directe omgeving.

1446 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, asbest dakbeschot verwijderen en dak vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Lelystad:

Lekke dak reparatie

Ik heb gemerkt dat het dak van mijn schuur erg lekt. Ik wil dit graag laten verhelpen. Het dak is 7,5 m2.

PVC op dak vervangen

Onze uitbouw aan de achterzijde van de woning (5.4M bij 1.2M) lekt. Er ligt PVC op het dak. Graag zouden wij het PVC laten vervangen. let op, het PVC sluit aan op de uitbouw van de buren.

Vrijblijvende offerte EPDM dakbedekking + isolatie

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het opnieuw isoleren van ons dak en vervangen van onze bitumen dakbedekking voor EPDM. Alvast ter info, het betreft een dakoppervlak van ca. 80 m².

Reparatie dakleien/waterkering en interne waterschade

Graag nodig ik u uit om op locatie te komen kijken naar het volgende: kapotte lei(en) welke vervangen moeten worden. Het aanbrengen van een waterkering rondom dakraam en herstel stucwerk in de slaapkamer in verband met vochtplekken.

Garagedak vervangen (liefst groendak)

Wij willen ons garagedak vervangen. Het liefst zouden we hierbij voor een groendak willen gaan. We willen graag weten of dit mogelijk is en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Het dak is ongeveer 15 m2.

plat dak bitumenlaag vervangen

Tussenwoning met kleine uitbouw met plat dakje. Breedte 1,5 m2 bij lengte 5,40m. Totaal 8,1 m2. Dakje is bedekt met bitumen. Het is de bedoeling dat hier een nieuwe dakbedekking op terecht komt.

Koepel vervangen

Dakkoepel vervangen van de uitgebouwde keuken. Werkhoogte 2 meter AFM koepel 40x190 cm.

Garage dak herstellen + isoleren en advies

Het platte dak van onze garage is doorgezakt en dit zorgt ervoor dat het water niet goed wegloopt. Er staat in de natte periodes standaard een grote laag water op het dak. Wij hebben een jaar geleden een bouwtechnische keuring laten doen, daar kwam uit dat de draagbalken niet sterk genoeg zijn om het grind dat op het dak ligt, te dragen. Zij vertelden dat het grind er vanaf moest en het afschot vervangen moet worden, dit zou ik graag laten doen. Daarbij willen wij gelijk het dak isoleren, hier zouden wij graag advies over willen hebben. Qua dakbedekking willen wij ook graag advies wat het beste is. Momenteel ligt er bitumen op, deze vertoont scheuren en er is een klein lekkage. Dit kan eventueel gerepareerd worden. Het dak is ongeveer 3 bij 11 (33 m2).

Dakdekking van mijn platte dak

Ik wil de dakdekking van mijn tussenwoning vernieuwen. Het betreft een plat dak 40 vier kanten meter. Liefst oude dakbewerking (betun) laten liggen.

Asbestdak vervangen

Ik wil mijn leien dak vernieuwen. Dit zijn leien daken met asbest. Omdat het in Lelystad in deze wijk op elk dak zit is het niet verplicht om het te verwijderen. Maar ik wil het laten vervangen, ik begrijp dat dit door meerdere partijen moet worden aangepakt dus als u ook een bedrijf kent die de asbest verwijderen hoor ik dit graag Wat betreft Het dak is deze ongeveer 105 m2 Hier moeten weer een leien dak er op. Er is nog geen inventarisatie rapport opgesteld.

60 m2 betonnen dakpannen vervangen

Ik zoek een dakdekker die ongeveer 60 m2 aan betonnen dakpannen kan vervangen. Daarnaast zou ik ook een lichtkoepel willen laten vervangen. Overige klussen bespreek ik graag met de specialist. De panlatten en dakzeil zouden nog in goede staat moeten zijn.

Isolatie en een EPDM dak aanbrengen

Ik zoek een dakdekker die het dak van een nieuwbouwwoning kan voorzien van isolatie en dakbekking. Het gaat om 120 mm aan isolatie en EPDM wat gelegd moet worden. Het dak is 150 m2 en het betreft een vrijstaande woning.

Dakpan terugleggen

Op ons puntdak is 1 dakpan losgewaaid en ligt op het dak. De dakpan is redelijk onder aan, inschatting hoogte is 7 meter.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam op zolder plaatsen, in een nieuwbouw huurwoning. Het dakraam heb ik al, maat 114-118.

Dakdoorvoer verwijderen

Wij hebben een loze dakdoorvoer in ons dak. Daarnaast hebben wij een gat in het dak van vermoedelijk een vorige doorvoer. Wij willen deze doorvoer laten verwijderen en de gaten in het dak hermetisch laten dichten zodat we na kunnen isoleren zonder kans op vochtproblemen.

Mos verwijderen en coating aanbrengen

Ik zoek iemand die het mos van mijn dakpannen kan verwijderen + coating aanbrengen. Ik ben benieuwd naar de kosten en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en dakraam plaatsen

Ik wil 6 zonnepanelen tijdelijk verwijderen en daarna een velux dakraam 134 x 140 cm laten plaatsen. Ik weet niet precies hoe hoog het is, maar ze liggen op het dak van de 2e verdieping. Graag ontvang ik een offerte.

Asbest dakplaten verwijderen en vervangen

Ik wil asbestleien laten verwijderen, en vervangen door eternit leien fibre cement grijze leistenen. Er is nog geen melding gedaan bij de gemeente en ik beschik niet over een inventarisatierapport. De dakplaten hebben een totale oppervlakte van al gauw 80 m2.

Het realiseren van een elektrische dakkoepel

Het moet een elektrische dakkoepel worden van 100x150 op een garage dak, de garage zelf is een kapsalon, hier moet een natuurlijke lichtbron terecht komen.

Hellend dak bekleden met dakpanplaten

Ik wil een hellend dak van bitumen van 80 m2 bekleden met dakpanplaten.

Dak vervangen vanwege lekkage

Ons platte dak heeft een lekkage. Het gaat om 42 m2. Er ligt nu bitumen en grind op. Reparatie is niet mogelijk, het dak moet geheel vervangen worden. Graag advies over het soort dakbedekking. Wie het oude dakleer afvoert maakt niet zoveel uit. De hoogte van het dak is ongeveer 5-6 meter. reparatie is niet mogelijk. Moet geheel voorzien worden nieuwe dakleer. Graag ontvangen we een offerte.

Dak vervangen en isoleren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn pannendak kan vervangen. Alles moet verwijderd en afgevoerd worden, daarna moet het van de buitenkant geïsoleerd worden, en nieuwe pannen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dakinspectie om een rotte noklat te vervangen

De noklat van ons pannendak is verrot waardoor de nokpannen en de bovenste rij pannen niet goed meer vast te maken zijn. Over zeker 5 meter is deze lat verrot maar misschien is meer vervanging nodig. Dat is alleen ter plekke te bekijken. Het dak is goed te bereiken. Wij willen allereerst een partij die dit komt inspecteren, graag daar offerte voor. U kunt tijdens de offerte ook een offerte opstellen voor de vervanging, deze laten wij dan graag door u uitvoeren.

Vervangen dakleer garage + groen dak

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van de dakbedekking op mijn garage (oppervlakte +/- 20 m2, plat dak). Tevens zou ik graag ook meteen een offerte willen voor het daarop aanbrengen van een groen dak.

Aanbrengen dakdoorvoer tbv bekabeling PV installatie

Wij komen zelf uit de randstad en zijn erg onbekend met firma's in en rondom Flevoland. Ik ben opzoek naar een uitvoerende partij rondom Flevoland die een doorvoer kan inplakken op een EPDM plat dak (isolatie op cannaluren). De doorvoer dient 80 mm te zijn. Echter moet deze klus op of voor 10-10-19 uitgevoerd worden. Het betreft een EPDM dakbedekking voor zien van isolatie op cannelure beplating