Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Lelystad of directe omgeving.

1451 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), nieuw rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Lelystad:

Dakpan terugleggen

Door harde wind is er een dakpan afgewaaid. Reserve dakpan aanwezig. Vrij steil schuin dak. Hoogte ongeveer 7 meter.

Dakbedekking vervangen en isoleren

Ik zoek een vakman voor het vervangen en isoleren van mijn dak. Momenteel ligt er bitumen op, mijn dak is 54 m2. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Roofing (bitumen) Wat is de oppervlakte van het plat dak? Tussen 50 en 200m²

Vervangen van dakbedekking

Ik heb al een lange tijd last van een lekkage omdat de huidige bitumen dekking beschadigd is. Ik zal die graag wilen vervangen wellicht ook met een betere bedekking. Ook denk ik dat er een probleem is met de hout platen die het bitumen dragen, die zal ik dus graag wille laten controlen? De afmetingen zijn 6 x 5 (30 m 2) en bevindt zich op ongeveer 3 meter hoog/ Kan ik hiermee worden geholpen?

Sedumdak aanleggen

Bitumen dak op schuur van ongeveer 12 jaar oud met scheurtjes en bobbels. Vernieuwen of herstellen en wens tot sedumdak. Het gaat om 15 m2.

PVC dak vervangen

Mijn PVC dak is aan vervanging toe en ik wil dit laten vervangen. De oppervlakte is 55 m2. Ik wil graag ook advies over het nieuwe materiaal.

Het aanleggen van een groen dak

Ik zoek een specialist die een groen dak kan aanleggen van 18 m2. Daarnaast moet geconstateerd worden of het bestaande dak dat aankan.

Lekke dak reparatie

Ik heb gemerkt dat het dak van mijn schuur erg lekt. Ik wil dit graag laten verhelpen. Het dak is 7,5 m2.

PVC op dak vervangen

Onze uitbouw aan de achterzijde van de woning (5.4M bij 1.2M) lekt. Er ligt PVC op het dak. Graag zouden wij het PVC laten vervangen. let op, het PVC sluit aan op de uitbouw van de buren.

Vrijblijvende offerte EPDM dakbedekking + isolatie

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het opnieuw isoleren van ons dak en vervangen van onze bitumen dakbedekking voor EPDM. Alvast ter info, het betreft een dakoppervlak van ca. 80 m².

Reparatie dakleien/waterkering en interne waterschade

Graag nodig ik u uit om op locatie te komen kijken naar het volgende: kapotte lei(en) welke vervangen moeten worden. Het aanbrengen van een waterkering rondom dakraam en herstel stucwerk in de slaapkamer in verband met vochtplekken.

Garagedak vervangen (liefst groendak)

Wij willen ons garagedak vervangen. Het liefst zouden we hierbij voor een groendak willen gaan. We willen graag weten of dit mogelijk is en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Het dak is ongeveer 15 m2.

plat dak bitumenlaag vervangen

Tussenwoning met kleine uitbouw met plat dakje. Breedte 1,5 m2 bij lengte 5,40m. Totaal 8,1 m2. Dakje is bedekt met bitumen. Het is de bedoeling dat hier een nieuwe dakbedekking op terecht komt.

Koepel vervangen

Dakkoepel vervangen van de uitgebouwde keuken. Werkhoogte 2 meter AFM koepel 40x190 cm.

Garage dak herstellen + isoleren en advies

Het platte dak van onze garage is doorgezakt en dit zorgt ervoor dat het water niet goed wegloopt. Er staat in de natte periodes standaard een grote laag water op het dak. Wij hebben een jaar geleden een bouwtechnische keuring laten doen, daar kwam uit dat de draagbalken niet sterk genoeg zijn om het grind dat op het dak ligt, te dragen. Zij vertelden dat het grind er vanaf moest en het afschot vervangen moet worden, dit zou ik graag laten doen. Daarbij willen wij gelijk het dak isoleren, hier zouden wij graag advies over willen hebben. Qua dakbedekking willen wij ook graag advies wat het beste is. Momenteel ligt er bitumen op, deze vertoont scheuren en er is een klein lekkage. Dit kan eventueel gerepareerd worden. Het dak is ongeveer 3 bij 11 (33 m2).

Dakdekking van mijn platte dak

Ik wil de dakdekking van mijn tussenwoning vernieuwen. Het betreft een plat dak 40 vier kanten meter. Liefst oude dakbewerking (betun) laten liggen.

Asbestdak vervangen

Ik wil mijn leien dak vernieuwen. Dit zijn leien daken met asbest. Omdat het in Lelystad in deze wijk op elk dak zit is het niet verplicht om het te verwijderen. Maar ik wil het laten vervangen, ik begrijp dat dit door meerdere partijen moet worden aangepakt dus als u ook een bedrijf kent die de asbest verwijderen hoor ik dit graag Wat betreft Het dak is deze ongeveer 105 m2 Hier moeten weer een leien dak er op. Er is nog geen inventarisatie rapport opgesteld.

60 m2 betonnen dakpannen vervangen

Ik zoek een dakdekker die ongeveer 60 m2 aan betonnen dakpannen kan vervangen. Daarnaast zou ik ook een lichtkoepel willen laten vervangen. Overige klussen bespreek ik graag met de specialist. De panlatten en dakzeil zouden nog in goede staat moeten zijn.

Isolatie en een EPDM dak aanbrengen

Ik zoek een dakdekker die het dak van een nieuwbouwwoning kan voorzien van isolatie en dakbekking. Het gaat om 120 mm aan isolatie en EPDM wat gelegd moet worden. Het dak is 150 m2 en het betreft een vrijstaande woning.

Dakpan terugleggen

Op ons puntdak is 1 dakpan losgewaaid en ligt op het dak. De dakpan is redelijk onder aan, inschatting hoogte is 7 meter.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam op zolder plaatsen, in een nieuwbouw huurwoning. Het dakraam heb ik al, maat 114-118.

Dakdoorvoer verwijderen

Wij hebben een loze dakdoorvoer in ons dak. Daarnaast hebben wij een gat in het dak van vermoedelijk een vorige doorvoer. Wij willen deze doorvoer laten verwijderen en de gaten in het dak hermetisch laten dichten zodat we na kunnen isoleren zonder kans op vochtproblemen.

Mos verwijderen en coating aanbrengen

Ik zoek iemand die het mos van mijn dakpannen kan verwijderen + coating aanbrengen. Ik ben benieuwd naar de kosten en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en dakraam plaatsen

Ik wil 6 zonnepanelen tijdelijk verwijderen en daarna een velux dakraam 134 x 140 cm laten plaatsen. Ik weet niet precies hoe hoog het is, maar ze liggen op het dak van de 2e verdieping. Graag ontvang ik een offerte.

Asbest dakplaten verwijderen en vervangen

Ik wil asbestleien laten verwijderen, en vervangen door eternit leien fibre cement grijze leistenen. Er is nog geen melding gedaan bij de gemeente en ik beschik niet over een inventarisatierapport. De dakplaten hebben een totale oppervlakte van al gauw 80 m2.

Het realiseren van een elektrische dakkoepel

Het moet een elektrische dakkoepel worden van 100x150 op een garage dak, de garage zelf is een kapsalon, hier moet een natuurlijke lichtbron terecht komen.