Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Espel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Espel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Espel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Espel of directe omgeving.

28 klanten uit Espel bevelen een bij Casius in Espel aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Espel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Espel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Espel:

Dakgoot inclusief bekisting vernieuwen

Ik zoek een partij voor het vervangen van de dakgoot inclusief bekisting aan de voorzijde van mijn hoekwoning. Het gaat om een lengte van ongeveer 6 meter. Het gaat om een houten bekisting en een zinken goot. De werkhoogte is ongeveer 3 meter en het is aan de voorzijde van de woning.

Mastiekdak en plafond herstellen van schade door storm

Het betreft een reparatie aan een mastiek dak, door de storm is het ijzeren dakraam met de punt in het mastieken dak gevallen, waardoor een scheur is ontstaan en ik nu lekkage binnen heb. Het plafond van gipsplaten staat bol van het water. Het betreft een plafond oppervlakte van 4 x 5 meter dat nu beschadigd is, maar wellicht dat het gehele plafond gerenoveerd moet worden. De verzekering wil eerst een opgave van de kosten. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

BETREFT VERVANGING 1 BOERDERIJGOOT. DE ...

BETREFT VERVANGING 1 BOERDERIJGOOT. DE OUDE GOOT HAAL IK ER ZELF AF TYPE MASTGOOT DE OUDE BEUGELS ZIJN MET NIEUW OPLIJN (ZELF UIT TEVOEREN)ZETTEN EN NIEUWE M6 SLOTBOUTJES WEER TE GEBRUIKEN(DUS ALLEEN NIEUWE GOOT PLAATSEN MONTEREN EN 2 NIEUWE PVC REGENPIJP CA 2.6METER