Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Ens te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Ens heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Ens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Ens of directe omgeving.

22 klanten uit Ens bevelen een bij Casius in Ens aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Ens bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), het renoveren van een groot boerderijdak door middel van Unidek platen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, dakbedekking vervangen en zonnepanelen plaatsen, dakrenovatie, geïsoleerde dakplaten plaatsen, dakpannen vervangen en dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Ens staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Ens:

Plat dak van buitenaf isoleren

De isolatie waarde van ons dak is erg laag. In de zomer is het erg heet in de winter koud. Aangezien het dakleer 10 jaar geleden is vervangen en in die tijd niet is nagedacht over isolatie leek het ons goed om hier meer informatie over te ontvangen. Het dak is 70 m2.

Sedumdak laten leggen

Het betreft een platdak van 6,5x7 meter waar bitumen op ligt. Hierin zijn 4 dakkoepels geplaatst, dus blijft er 36,5 m2 over. Hier wil ik een sedumdak op laten leggen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Plat dak van garage vernieuwen

Het hele platte dak moet vervangen worden volgens het bouwkundig keuring rapport. Er moet ook een nieuwe dakkoepel in, want deze is verrot. Het dak is ongeveer 3 bij 8 meter en het dakkoepel is heel klein (50 bij 50 cm).

Dak vervangen

Wij hebben een dak van 60 jaar oud op onze polderboerderij zitten en deze willen we laten vervangen. Er is geen sprake van lekkage en de constructie lijkt nog goed. We willen ook het dak laten isoleren, aan de buitenkant, en eventueel aan 2 zijden een dakkapel laten plaatsen van 3 meter. Ons huis is 10 meter diep en tot de nok op zolder is ongeveer 250 cm. We hebben aan 2 zijden een hellend dak.

Daklekkage bij het dakraam

Daklekkage ter hoogte van het dakraam.

Daklekkage en dakgootlekkage herstellen

Aan de achterzijde dient het lood van het dakraam vervangen te worden in verband met lekkage. Daarnaast geeft de zinken dakgoot ter hoogte van de naad ook een lekkage. Aan de achterzijde is een overkapping aanwezig, maar de goot is via het dakraam ook bereikbaar. Ik zou dan gelijk de goot aan de voorzijde ook willen laten controleren.

Bitumen dakbedekking laten vervangen

Het betreft het vervangen van 100 M2 bitumen dakbedekking van het platte dak van een jaren 70 woning. Ook wil ik graag een isolatiepakket laten aanbrengen.

Regenpijp repareren of vervangen

Regenpijpen repareren of vervangen diensten aanbieden ik spreek geen Nederlands

Dakpannen laten vervangen

Het betreft het vervangen van ongeveer 55 m2 dakpannen. Het dak is al van binnenuit geïsoleerd dus het gaat alleen om de pannen en de panlatten. De werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd bij een hoekwoning.

Lassen van dakgootdelen

De zinken dakgoot bestaat uit stukken van ongeveer 1 meter. Op drie plekken is de las niet meer in orde. Er zit enigszins ruimte tussen. Graag willen we een offerte om alleen deze dakgootdelen op drie plekken te lassen. De dakgoot waar de werkzaamheden moeten plaatsvinden bevinden zich boven een plat dak van een carport. Op deze carport kun je op lopen.

Nieuw dak, waarschijnlijk rond de 300m2. ...

Nieuw dak, waarschijnlijk rond de 300m2. Betreft in eerste instantie nieuwe dakpannen, maar waarschijnlijk ook nieuwe daklatten en isolatie etc.