Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Emmeloord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Emmeloord heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Emmeloord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Emmeloord of directe omgeving.

202 klanten uit Emmeloord bevelen een bij Casius in Emmeloord aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Emmeloord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Emmeloord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Emmeloord:

Groen dak laten leggen

Het gaat om een plat dak van 15 vierkante meter waar nu bitumen op ligt. Ik wil er graag een groendak op laten leggen en ik ben erg benieuwd naar wat dit kost.

Vervangen van houten terras op plat dak

Ik zoek een dakdekker die het dak en het houten terras daarop kan controleren. Het gaat om een houten terras vervangen van 42m2. Daarnaast moet de bitumen bedekking van het dak gecontroleerd worden. Het betreft een houten dak.

Dakleer vervangen

Wij willen ons dakleer tussen dakkapel en de dak vervangen. Het is ongeveer 3,5 bij 3,5 meter.

Vervangen dakbedekking ivm lekkage

Vervangen van de dakbedekking (lekkage) op garage en bijkeuken. Geschatte oppervlakte 25 m2 Wij willen de dakbedekking vervangen met EPDM folie. Het is op dit moment duidelijk wat voor schade de lekage nog meer heeft aangericht we wonen er net.

Nieuwe dakgoten inclusief bekisting realiseren

Ik zoek een partij die mijn dakgoot en bekisting aan de voor- achter en zijkant kan vervangen. Het gaat om 25 strekkende meter. Ik zie het liefst zinken dakgoten ter vervanging. Het gaat om een hoekwoning.

EPDM dakbedekking op overkapping leggen

Nieuwe dakbedekking op houtendak leggen Materiaal EPDM Afmeting, 3,05 bij 4.50

Asbest golfplaten vervangen

Het betreft het verwijderen van een gedeelte asbesthoudende golfplaten en het vervangen van zowel deze, als dakbedekking schuur. De oppervlakte is geschat tussen de 15-20 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het plaatsen van nieuwe dakbedekking.

Daklekkage repareren

Graag laat ik het platte dak van de overkapping geheel behandelen met vloeibare dakbedekking. Het betreft ongeveer 12 m2.

Dakgoot repareren of vervangen

Ik wil graag mijn dakgoot vervangen of repareren. Ik heb een zinken dakgoot. Aan de voorkant van de woning. Het gaat om 4 woningen. We zouden graag verschillende opties willen ontvangen. het gaat totaal om 24 meter goot.

Houten boeidelen en windveren vervangen door Keralit

Wij hebben een vrijstaande woning met garage waar wij de houten boeidelen en windveren willen laten vervangen door Keralit. We schatten dat dit 60 tot 70 meter materiaal is. We bespreken de klus hier graag even en ontvangen daarna uw offerte.

Compleet dak vervangen

Het betreft het vervangen van een dak.

Lood vernieuwen op de daknok

Wij willen graag het lood vervangen op de nok van het dak.

Sneldek dakpannen vervangen

Wij hebben een twee-onder-een-kap woning en willen de dakpannen graag vervangen. Er zitten nu zwarte betonnen sneldekkers op. De totale oppervlakte is ongeveer 180 m2. We willen ook graag sneldekkers terug.

Houten dakgoot door Trespa vervangen

Ik wil graag de houten dakgoot aan de voorzijde van ons huis vervangen door een trespa dakgoot. De breedte van ons huis is ongeveer 7 meter.

Daklicht in de aanbouw aanbrengen

We gaan een nieuw huis kopen en daar willen we in de aanbouw een licht gebied. Of dat nou een lichtkoepel wordt of een lichtstraat hangt af van de prijs en kwaliteit. Graag een zo'n uitgebreide offerte. Gaat om een gebied van 3 bij 3 meter.

Dakleer van uitbouw vervangen

We hebben met drie woningen (waarvan 1 hoekwoning) op een rij, een uitbouw van 1,25 meter diep en 6 meter breed per woning. In totaal is het dus 3,75 meter bij 18 meter, ongeveer 68 vierkante meter. Het dakleer van deze platte daken moet vervangen worden. Deze daken lopen in elkaar over, met daar in 2 hemelwaterafvoerpunten, om de 6 meter aan de zijkant. Er ligt nu een bitumen dakbedekking op van ongeveer 22 jaar oud. We willen hier graag een soortgelijk nieuw dakleer op hebben. Graag ontvang ik een offerte.

Mastiek op plat dak uitbouw vervangen

Ik wil graag op de uitbouw een nieuwe mastiek laag laten leggen. Het dak is plus minus 7 bij 1.8 meter.

Dakrand vervangen voor Trespa

Wij zouden graag een vrijblijvende offerte willen voor het vervangen van de dakrand aan 1 zijde van het huis namelijk het hoogste punt. Dit zal dan in Trespa moeten. De foto die is mee gestuurd, daarvan is het linker huis van ons. En daar kan je goed de situatie zien en aan de achter kant van het huis is het hetzelfde.

Dakpannen vervangen op de garage en woning

Dakpannen vervangen van garage en huis. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 200 m2. Nieuwe pannen leveren, oude inruilen/innemen. Lekkage (kleintje) herstellen. Alles nalopen en dakgoten ook controleren en waar nodig bijwerken. Huis uit 2001. Huidige kleur van de pannen is donker rood. Nieuwe kleur moet zwart zijn.

Dak van de uitbouw vervangen

We hebben een standaard uitbouw over de volle breedte van de woning (6 meter) en ongeveer 1,25 meter diep. Dit geldt ook voor mijn buurman en in het midden zit een afvoer voor hemelwater. Graag willen wij weten wat het kost om dit te vervangen voor beide woningen. De totale rij bestaat uit 8 woningen.

Nokpannen vastzetten

Het cement is op verschilde plaatsen weg, nu zie ik de nokbalk. Gaarne een algemene indicatie van wat het gaat kosten. Mijn huis is 5 meter breed.

Dak opnieuw bedekken met dakpannen

We willen graag de dakpannen op ons huis laten vervangen door nieuwe. Het gaat om een vrijstaand huis. Her betreft ca 193 m2. Antracietkleurige cement dakpannen.

Dakgoten vervangen

Ik wil mijn dakgoten laten vervangen. Dit zijn 2 lengtes vanx +/- 8 meter (van zink). Deze zitten op de tweede verdieping van een hoekhuis.

Nokpannen vastzetten

Ik woon in een rijhuis en ik zou graag de nokvorsten vast willen laten zetten. Het gaat om een lengte van zo'n 5 à 6 meter.

Dakgoten reinigen

Onze dakgoten (2) moeten aan de voor en onderkant gereinigd van vuil en alg. De totale lengte goten ongeveer 24 meter.