Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpannen en platen vervangen:

Dakpannen en platen vervangen

Het gaat om een vrijstaand huis van 1980. Een begane grond met kap. De opdracht: bestaande pannen en dakplaten verwijderen. De gordingen blijven gehandhaafd. Nieuwe dakplaten plaatsen met resolschuim, met nieuwe tengels en panlatten en folie e.d. De bestaande pannen herplaatsen. Dakoppervlak totaal inclusief het oppervlak van 2 dakkapellen: circa 115 m2. Dakkapel achtergevel: lengte ca. 6 m. Dakkapel voorgevel: lengte ca. 2,7m. De dakkapellen worden in 2019 vervangen. De nok zit op ca. 7 m boven maaiveld.
Onze klant uit Dronten (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpannen en platen vervangen uit heel Nederland:

Kunststof dakraam plaatsen

Aan de achterzijde wil ik een kunststof dakraam (55 cm breed x 78 cm hoog). Er zit momenteel nog niks dus het gat moet ook gemaakt worden. De huidige situatie aan de binnenkant is dakbeschot uit 1973 dat bestaat uit geperst hout met daarop een schuimlaag. Ik denk ongeveer 4cm dik. Ik heb witte hardboorden platen van 3 mm dik bevestigd. Aan de buitenzijde zitten RBB sneldek-dakpannen. Aan de achterzijde van het huis hebben we een veranda. Ik bereik zelf het dak altijd door houten platen op de veranda te leggen en daarop een ladder te plaatsen.

Daklekkage schuin dak garage

Het schuine dak van de vrijstaande garage vertoont lekkage. De binnen platen zijn deels aangetast. Betreft dak met dakpannen.

Verwijderen asbest cementplaten dakbeschot en plafond platen

Verwijderen van 120 vierkante meter dakbeschot asbest cement platen/hechtgebonden/schuindak/we halen zelf de dakpannen,regels en folie weg. Ook graag offerte voor vewijderen asbest plafondplaten/totaal 16 vierkante meter/niet hechtgebonden/3 verschillende ruimtes.

Polycarbonaat platen serre dak vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen

Wij willen ons serre dak, nu voorzien van polycarbonaat platen, vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen. Serre is 285 bij 570 cm. Wij zouden deze klus binnen nu en 6 weken uit laten voeren.

Dakdekker

We willen allereerst het dak vervangen. Er liggen nu oude platen op met asbest eronder. De oude dakbedekking moet eraf en het liefst dakpannen ervoor in de plaats. Daarnaast willen we ook kijken wat er mogelijk is tot het rechtmaken van het plafond op de bovenverdieping. We hebben een tuinderswoning met verbouwde onder verdieping. We zouden op die manier meer ruimte willen creëren op de bovenverdieping. Nu is de zijkant waar het schuine deel begint op ca. 130 cm met 'kippengaas' plafond, waardoor ik me aan het verdiepen ben wat voor mogelijkheden er zijn om een mooie uitstraling te behouden.

Asbest verwijderen, dakpannen vernieuwen en twee dakramen vervangen

Het betreft een oud zadeldak waar asbest onder de dakpannen zit. Het dak is aan een zijde ongeveer 6 x 6 meter en dit dan keer twee. Onder de pannen liggen asbest platen geschroefd van ongeveer 1 cm. Dit graag afvoeren. Ik heb geen inventarisatie rapport. De pannen moeten ook vervangen worden, ik denk dat het keramische zijn. Dezelfde moeten ervoor terug. De binnenkant is netjes afgewerkt met hout. Wat ons betreft is er geen isolatie nodig, maar hier willen we graag advies over. Dan moeten er twee dakramen worden vervangen.

Dak renoveren

Dak is voorzien van dakpannen, onderdak is alleen van hout. Daar moet iets op worden aangebracht zodat ik mijn zolder beter kan isoleren. Plaats ik alleen een dampopen folie op het bestaande dak. Of ga ik er voor om het houten dakbeschot te vervangen voor andere platen. Enige nadeel wat er bij speelt is de hoogte van het dak. Niet dat mijn dakpannen hoger komen te liggen dan de buren aangezien het een rijtjeswoning is. Hoor graag van jullie.

Dak renoveren

Ik zoek iemand voor renovatie van een pannendak, daarbij is het dak ongeveer 40 m2 . Het oude dak onder de pannen liggen grijze asbest houdende platen die moeten nog verwijderd worden . Voor het nieuwe dak graag ook isoleren met unidek platen compleet met nieuwe dakpannen van een geglazuurde kleipan

Dak isoleren

Betreft 130-150 m2 hellend dak. Bestaande dakpannen kunnen we zelf verwijderen en nieuwe weer plaatsen. Offerte dus alleen gericht op isolatie platen en het plaatsen hiervan. Achterzijde van huis zit een dakkapel met een lichtere schuinte, maar liggen dus wel pannen op.

Het van buitenaf isoleren van ons dak

Wij hebben een schuin dak van 109 m2. De dakpannen en panlatten worden door ons verwijderd. Dak is balklaag met zachtboard platen peer renovatie panlatten en dakpannen worden door ons zelf teruggeplaatst. De nok van de woning is ongeveer 5 meter hoog.

Partners

Partners van Casius