Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Dronten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Dronten heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Dronten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Dronten of directe omgeving.

263 klanten uit Dronten bevelen een bij Casius in Dronten aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Dronten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Dronten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Dronten:

Dakpannen vervangen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het verwijderen afvoeren en het vervangen van de dakpannen.

Lekkage verhelpen in de erker

Lekkage gehad aan de erker in de woonkamer. Plat dak ongeveer 5 bij 1 meter. EPDM over het oude dak leer plaatsen.

Plat dak vernieuwen en eventueel zonnepanelen aanschaffen en plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand die het dak klaar kan maken voor het plaatsen van zonnepanelen. Het gaat om ongeveer 60 m2, dak van de garage badkamer en slaapkamer. Er ligt nu een bitumen dak op met grind. Graag EPDM ervoor terug. De oude dakbedekking graag afvoeren. Het dak is makkelijk bereikbaar met een ladder. Graag zou ik willen weten wat het me zou kosten om 14 zonnepanelen op het dak te laten monteren. Ik zou ook graag willen weten wat het me zou kosten als ik de zonnepanelen ook laat aanschaffen, met het plaatsen en het gehele plaatje af te maken. In de meterkast heb ik speciaal voor de zonnepanelen een 3-fase aansluiting laten maken. De omvormer zou alleen nog in de garage moeten komen, het kabel moet door het dak en ook aangesloten worden in de meterkast. Misschien dat een aardlek nog nodig is, maar dat weet ik niet zeker.

Dak renoveren

Het dak een plat dak van onze keuken (vroeger schuur) is aan vervanging toe. Het is ongeveer 5 meter lang en 2 meter breed het dak. Oude dakbedeking moet er ook vanaf. Graag materiaal dat onderhoudsvrij is. Alleen af en toe een schoonmaakbeurt.

Dakpannen vervangen en dak isoleren

Ik heb een hellend dak die ik vanaf de buitenkant wil laten isoleren. De dakpannen moeten ook vervangen worden. Afvoeren doe ik zelf. Mijn dak is ongeveer 6 bij 10 meter. Ik heb een 2 onder 1 kap woning en de buren willen misschien ook meedoen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Lichtkoepel op plat dak realiseren

Ik wil het platte dak voorzien van een lichtkoepel boven de badkamer die open kan. De gehele situatie bespreek ik graag met een vakman en ook de mogelijkheden. De klus heeft geen haast maar zou prettig zijn als dat dit jaar nog zou kunnen plaatsvinden.

Zonnecollector van het dak verwijderen

Verwijderen van een zonnecollector van een plat dak van een huis met 3 woonlagen. De collector is niet meer aangesloten op een boiler.

Dakpannen en platen vervangen

Het gaat om een vrijstaand huis van 1980. Een begane grond met kap. De opdracht: bestaande pannen en dakplaten verwijderen. De gordingen blijven gehandhaafd. Nieuwe dakplaten plaatsen met resolschuim, met nieuwe tengels en panlatten en folie e.d. De bestaande pannen herplaatsen. Dakoppervlak totaal inclusief het oppervlak van 2 dakkapellen: circa 115 m2. Dakkapel achtergevel: lengte ca. 6 m. Dakkapel voorgevel: lengte ca. 2,7m. De dakkapellen worden in 2019 vervangen. De nok zit op ca. 7 m boven maaiveld.

Totaalonderhoud aan een schuin bitumen dak

Ik zoek een dakdekker die mijn gehele dak kan renoveren. Het gaat om een dak van een vrijstaande woning met 3 Engelse kappen. Er zijn daksingles van mijn dak gewaaid een groot aantal randen zitten los. Loodflappen zitten los. Het dak moet geverfd worden. Ik wil het graag eerst netjes hebben. Het gaat om een schuin bitumen dak. De daksingels moeten geverfd worden. Ook de dakgoten moeten geïnspecteerd en aangepast worden.

Dakpannen vervangen hoekwoning

Ik zoek een dakdekker die alle dakpannen van mijn puntdak kan vervangen. Het gaat om een doorsnee hoekwoning. In het dak zijn 2 velux ramen verwerkt. De totale oppervlakte is onbekend. Ik zie graag betonnen dakpannen terug op de het dak.

Dakramen of dakkapel plaatsen

Afhankelijk van de prijzen willen wij 1 of 2 dakramen, of een dakkapel laten plaatsen op zolder met puntdak. Wij laten ons graag adviseren over de mogelijkheden en prijzen voordat we een besluit nemen. Bij een goede offerte moet de klus dit voorjaar nog gerealiseerd worden.

Zonnecollectoren verwijderen en dakpannen terugplaatsen

Het gaat om het verwijderen van twee zonnecollectoren (20 jaar oud) in een soort bekisting die behoorden bij een zogenaamde zonneboiler. De panelen zijn dus geplaatst TUSSEN de dakpannen.De zonneboiler is al verwijderd. Na verwijdering zouden de dakpannen (zwart) teruggeplaatst moeten worden. De dakpannen hebben we nog, hoewel ik niet weet of het er genoeg zijn, dus kan zijn dat er extra dakpannen geleverd moeten worden. Tevens graag de collectoren afvoeren. Indien gewenst kan ik een foto sturen. Graag ontvang ik uw vragen en/of offerte per mail.

Stacaravan voorzien van dakpanplaten

Gaat om een stacaravan. Lengte 12 meter breed en 4.20 meter lang met een lichte dakhelling. Momenteel ligt er bitumen op het dak met dakshingles, hier zou ik graag dakpanplaten voor in de plaats willen hebben.

Dak inspectieren op lekkage

Graag wil ik laten kijken waar de lekkage vandaan komt achter mijn dakgoot langs de muur bij regen. Ook druppelt het bij regen langs de dakdoorvoer van de kachelpijp. Graag afspraak voor inspectie oorzaak lekkage. Zie foto's rechts naast het linkerraam bij loshangende stekker loopt het water langs de muur bij regen. Door het gat van de inbouw spot druppelt het dan ook.

Dakbedekking op een plat dak vernieuwen

Het bituum op mijn platte dak ligt er ruim 25 jaar op. Er is nog geen lekkage aanwezig, maar ik wil het dak graag laten beoordelen en advies ontvangen. De oppervlakte is 80 m2.

Dakbedekking vernieuwen en dakisolatie aanbrengen

In verband met een lekkage en leeftijd van deze bitumen dakbedekking willen wij ons dak van garage en bijkeuken vernieuwen en tevens dakisolatie van bovenaf laten aanbrengen. De oppervlakte is ongeveer 33 m2. Graag zouden wij hier de kosten van willen weten.

Inspectie en onderhoud aan een pannendak en dakgoten

Ik woon sinds 2 jaar in een tussenwoning die is gebouwd eind jaren '60 of begin jaren '70. Ik wil nu graag het pannendak en de dakgoten laten controleren en zo nodig laten vervangen. Ik zie hier en daar pannen die in slechte staat of gebroken zijn. Ook heb ik enige lekkage aan de dakgoten. Ik maak graag een afspraak en ontvang dan uw advies en offerte voor benodigde onderhoud.

Dakgoten vervangen

De dakgoten van mijn nieuwe tussenwoning wil ik graag laten vervangen in verband met lekkage en slijtage. Het is mij niet duidelijk of de goten van zink of kunststof zijn. Graag zou ik ook advies willen voor beide materialen. De lengte van de goten is in totaal ongeveer 20 meter.

Dakisolatie en dakpannen vervangen

Dakisolatie aanbrengen, dakpannen vervangen en de dakgoten vernieuwen. Graag een totaalprijs hiervoor. Ongeveer 190 m2.

Dakgoten laten vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de dakgoot aan de voor- en achterkant van onze woning. De dakgoot is aan beide zijden 7.2 meter lang. De dakgoten zijn nu van kunststof, maar er zitten scheurtjes in de dakgoten. Daarom graag vervanging voor zink of nieuwe kunststof.

Pannendak op een nieuwbouwwoning maken

Graag uw prijsopgave voor een calculatie voor een pannendak op een nieuwbouwwoning te Dronten. Dakhelling 60 graden. Oppervlakte 260 m2. 50 m1. Gerende gevel zagen, de topgevels staan 15 graden naar voren. Dat is aan 6 kanten. Keramische dakpannen 22 m1 onder pannen 76 m1 vogelschroot 1 x dakkapel De bouwvergunning is verleend. De bouw moet binnenkort starten dus het dak moet over een maand of zes gedekt worden.

Golfplaten dak vervangen

Vervangen van de golfplaten op het dak van de garage/schuur (certificaat dat het geen asbest is), tussen 2 woningen. Offerte voor beide garages. Bijgaand foto's van de voor- en achterzijde van het huis. Aan de achterzijde zou een doorzichtig stuk moeten komen boven de aanbouw/achterdeur. Het zal gaan totaal om een breedte van ongeveer 6 meter. Het dak gaat ongeveer 5 meter schuin de lucht in.

Deel houten boeideel vervangen

Er dient een deel van de houten boeideel vervangen te worden. Dit zal ongeveer 20 bij 20 cm zijn. Daarnaast dient de geheel boeideel gecontroleerd te worden en daar waar nodig vervangen.

Dakbedekking tuinhuisje vervangen

Het gaat om het vervangen van beverstaart dakshingles en de houten windveren aan de voor- en achterzijde van een houten tuinhuisje. Het dak is is 1,80 meter bij 3,30 meter per zijde. Het gaat om beide zijden van het dak welke vervangen dienen te worden. Het houtwerk onder de shingles is op een aantal puntjes na nog in orde. Graag ontvang ik een offerte betreffend de kosten.

Garagedak bedekken

Vanwege lekkage aan mijn garagedak wil ik hier over de huidige bedekking een nieuwe laag bitumen laten aanbrengen, dit is een oppervlakte van ongeveer 32 m2 wat makkelijk te bereiken is vanaf de straatkant.