Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Dronten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Dronten heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Dronten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Dronten of directe omgeving.

264 klanten uit Dronten bevelen een bij Casius in Dronten aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Dronten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: isolatie en renovatie van boerderij dak, volledige dakrenovatie, mastiek dak (119 m2) vervangen met EPDM en isoleren, dakisolatie van meerdere woningen, nieuwe dak bedekkingen en groendak, rieten dak vernieuwen, kunstleien vervangen door natuur leien, dakpannen vervangen, nieuw Mansarde dak, dak isolatie van buitenaf en dakkapel plaatsen, dak isoleren aan de buitenkant, dak van 450 vierkante meter vervangen met geïsoleerde dakpannen, isoleren + dakpannen hellend dak, asbest dak vervangen, zinken dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Dronten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Dronten:

Totaalonderhoud aan een schuin bitumen dak

Ik zoek een dakdekker die mijn gehele dak kan renoveren. Het gaat om een dak van een vrijstaande woning met 3 Engelse kappen. Er zijn daksingles van mijn dak gewaaid een groot aantal randen zitten los. Loodflappen zitten los. Het dak moet geverfd worden. Ik wil het graag eerst netjes hebben. Het gaat om een schuin bitumen dak. De daksingels moeten geverfd worden. Ook de dakgoten moeten geïnspecteerd en aangepast worden.

Dakpannen vervangen hoekwoning

Ik zoek een dakdekker die alle dakpannen van mijn puntdak kan vervangen. Het gaat om een doorsnee hoekwoning. In het dak zijn 2 velux ramen verwerkt. De totale oppervlakte is onbekend. Ik zie graag betonnen dakpannen terug op de het dak.

Dakramen of dakkapel plaatsen

Afhankelijk van de prijzen willen wij 1 of 2 dakramen, of een dakkapel laten plaatsen op zolder met puntdak. Wij laten ons graag adviseren over de mogelijkheden en prijzen voordat we een besluit nemen. Bij een goede offerte moet de klus dit voorjaar nog gerealiseerd worden.

Zonnecollectoren verwijderen en dakpannen terugplaatsen

Het gaat om het verwijderen van twee zonnecollectoren (20 jaar oud) in een soort bekisting die behoorden bij een zogenaamde zonneboiler. De panelen zijn dus geplaatst TUSSEN de dakpannen.De zonneboiler is al verwijderd. Na verwijdering zouden de dakpannen (zwart) teruggeplaatst moeten worden. De dakpannen hebben we nog, hoewel ik niet weet of het er genoeg zijn, dus kan zijn dat er extra dakpannen geleverd moeten worden. Tevens graag de collectoren afvoeren. Indien gewenst kan ik een foto sturen. Graag ontvang ik uw vragen en/of offerte per mail.

Stacaravan voorzien van dakpanplaten

Gaat om een stacaravan. Lengte 12 meter breed en 4.20 meter lang met een lichte dakhelling. Momenteel ligt er bitumen op het dak met dakshingles, hier zou ik graag dakpanplaten voor in de plaats willen hebben.

Dak inspectieren op lekkage

Graag wil ik laten kijken waar de lekkage vandaan komt achter mijn dakgoot langs de muur bij regen. Ook druppelt het bij regen langs de dakdoorvoer van de kachelpijp. Graag afspraak voor inspectie oorzaak lekkage. Zie foto's rechts naast het linkerraam bij loshangende stekker loopt het water langs de muur bij regen. Door het gat van de inbouw spot druppelt het dan ook.

Dakbedekking op een plat dak vernieuwen

Het bituum op mijn platte dak ligt er ruim 25 jaar op. Er is nog geen lekkage aanwezig, maar ik wil het dak graag laten beoordelen en advies ontvangen. De oppervlakte is 80 m2.

Dakbedekking vernieuwen en dakisolatie aanbrengen

In verband met een lekkage en leeftijd van deze bitumen dakbedekking willen wij ons dak van garage en bijkeuken vernieuwen en tevens dakisolatie van bovenaf laten aanbrengen. De oppervlakte is ongeveer 33 m2. Graag zouden wij hier de kosten van willen weten.

Inspectie en onderhoud aan een pannendak en dakgoten

Ik woon sinds 2 jaar in een tussenwoning die is gebouwd eind jaren '60 of begin jaren '70. Ik wil nu graag het pannendak en de dakgoten laten controleren en zo nodig laten vervangen. Ik zie hier en daar pannen die in slechte staat of gebroken zijn. Ook heb ik enige lekkage aan de dakgoten. Ik maak graag een afspraak en ontvang dan uw advies en offerte voor benodigde onderhoud.

Dakgoten vervangen

De dakgoten van mijn nieuwe tussenwoning wil ik graag laten vervangen in verband met lekkage en slijtage. Het is mij niet duidelijk of de goten van zink of kunststof zijn. Graag zou ik ook advies willen voor beide materialen. De lengte van de goten is in totaal ongeveer 20 meter.

Dakisolatie en dakpannen vervangen

Dakisolatie aanbrengen, dakpannen vervangen en de dakgoten vernieuwen. Graag een totaalprijs hiervoor. Ongeveer 190 m2.

Dakgoten laten vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de dakgoot aan de voor- en achterkant van onze woning. De dakgoot is aan beide zijden 7.2 meter lang. De dakgoten zijn nu van kunststof, maar er zitten scheurtjes in de dakgoten. Daarom graag vervanging voor zink of nieuwe kunststof.

Pannendak op een nieuwbouwwoning maken

Graag uw prijsopgave voor een calculatie voor een pannendak op een nieuwbouwwoning te Dronten. Dakhelling 60 graden. Oppervlakte 260 m2. 50 m1. Gerende gevel zagen, de topgevels staan 15 graden naar voren. Dat is aan 6 kanten. Keramische dakpannen 22 m1 onder pannen 76 m1 vogelschroot 1 x dakkapel De bouwvergunning is verleend. De bouw moet binnenkort starten dus het dak moet over een maand of zes gedekt worden.

Golfplaten dak vervangen

Vervangen van de golfplaten op het dak van de garage/schuur (certificaat dat het geen asbest is), tussen 2 woningen. Offerte voor beide garages. Bijgaand foto's van de voor- en achterzijde van het huis. Aan de achterzijde zou een doorzichtig stuk moeten komen boven de aanbouw/achterdeur. Het zal gaan totaal om een breedte van ongeveer 6 meter. Het dak gaat ongeveer 5 meter schuin de lucht in.

Deel houten boeideel vervangen

Er dient een deel van de houten boeideel vervangen te worden. Dit zal ongeveer 20 bij 20 cm zijn. Daarnaast dient de geheel boeideel gecontroleerd te worden en daar waar nodig vervangen.

Dakbedekking tuinhuisje vervangen

Het gaat om het vervangen van beverstaart dakshingles en de houten windveren aan de voor- en achterzijde van een houten tuinhuisje. Het dak is is 1,80 meter bij 3,30 meter per zijde. Het gaat om beide zijden van het dak welke vervangen dienen te worden. Het houtwerk onder de shingles is op een aantal puntjes na nog in orde. Graag ontvang ik een offerte betreffend de kosten.

Garagedak bedekken

Vanwege lekkage aan mijn garagedak wil ik hier over de huidige bedekking een nieuwe laag bitumen laten aanbrengen, dit is een oppervlakte van ongeveer 32 m2 wat makkelijk te bereiken is vanaf de straatkant.

Dak met dakpannen vervangen

Ik wil graag de pannen van onze tussenwoning laten vervangen. De woning is 7.5 meter breed. Op dit moment liggen er zonnepanelen op. Deze dienen tijdelijk verwijderd te worden en weer terug geplaatst. De vakman dient de aantal pannen te berekenen, te leveren en te plaatsen.

Dakpannen en zinken dakgoot vervangen

Wij willen in het voorjaar de dakpannen en zinken dakgoot vervangen. De exacte grootte van het dak weet ik niet. Breedte van het huis is een meter of 7. Vrij plat dak. De goten aan beide zijden van het huis. Huis van 1964. Zelfde pannen, we hebben nu een oranje niet geglazuurde pan. Of is het beter een geglazuurde pan erop te leggen? Graag een vrijblijvende offerte. Waarschijnlijk doen er diverse buren mee.

Loodslabben vervangen rond de schoorsteen

Wij hebben een schoorsteen met een omvang van +/- 3,5 meter. Hier zitten al lood slabben omheen, deze wil ik laten vervangen want ze zitten niet meer goed vast. De werkplek is makkelijk te bereiken.

Loodslab vervangen bij de schoorsteen

Wij hebben een schoorsteen met een omvang van +/- 3,5 meter. Hier zit al een loodslabbe omheen, maar er was een bedrijf (bij de buren) dat ons het advies gaf om deze te vervangen.

Dakleer op dakkapel vernieuwen

Op onze dakkapel moet een nieuw stuk dakleer gelegd. Het dak is namelijk lek. Ongeveer 3 bij 2.50.

Dakgoot repareren of vervangen

De dakgoot lekt op enkele plekken. We willen dit laten repareren of volledig laten vernieuwen. Dit zal afhankelijk zijn van de kwaliteit van de houten drager van de goot. Het gaat om een ongeveer 25 cm brede bakgoot met zinken kraal en trespa afwerking. De goot bestaat uit 2 rechte stukken van 10 meter aan voor- en achterkant van het huis. De woning heeft 2 verdiepingen plus zolder, de dakgoot bevindt zich boven de eerste verdieping.

Verstoping regenpijp verhelpen

Water komt bij regenpijp uit de grond omhoog. Regenpijp verstopt onder de grond, of verzakt of ??? Ik weet niet zeker of de pijp op het riool aangesloten is. Graag bekijken wat er loos is en dit verhelpen.

Verplaatsing hemelwaterafvoer

Ik wil de bestaande dakafvoer van het platte dak boven ons terras verplaatsen naar overstort in dakgoot inclusief herstelwerkzaamheden oude plaats van de afvoer.