Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit de Randstad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de Randstad heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in de Randstad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in de Randstad of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit de Randstad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de Randstad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in de Randstad:

Dakpan terugleggen

Door harde wind is er een dakpan afgewaaid. Reserve dakpan aanwezig. Vrij steil, schuin dak. Hoogte ongeveer 7 meter.

Bitumen dak (100m²) vervangen

Wij hebben een plat dak van 100m² en hier liggen bitumen platen op. Deze moeten worden verwijderd en er moeten nieuwe bitumen platen worden gelegd.

Dakpannen met vogelschroten dichtmaken

Graag zou ik op enkele plaatsen dakpannen dicht laten maken met vogelschroten

Dakbedekking vervangen en isoleren

Ik zoek een vakman voor het vervangen en isoleren van mijn dak. Momenteel ligt er bitumen op, mijn dak is 54 m2. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Roofing (bitumen) Wat is de oppervlakte van het plat dak? Tussen 50 en 200m²

Plat dak (60m2) isoleren en van nieuwe dakbedekking voorzien

Graag willen wij ons platte dak isoleren. Het betreft een plat dak van +/- 60m2. Dit kan z.s.m beginnen omdat huidige dak lekt en niet goed meer is. Ik laat mij graag adviseren door de vakman over de beste oplossing en soort materiaal

Nieuwe dakgoten plaatsen

Ik zoek iemand die de dakgoten voor en achter kan vervangen en voor eventueel nog 3 buren. Het gaat in de dakgoten op de 1e verdieping. Ik wil graag zinken dakgoten. De bereikbaarheid is goed.

35m2 groendak aanleggen op platte daken

Het dak bestaat uit een hoog gedeelte van 5 x 10 meter en een laag gedeelte van 5 x 7 meter. Graag laat ik hier een groendak op leggen. Het zijn platte daken waar nu dakleer op zit.

Dak van 4x40 met shingles opknappen

Op de woning (van mijn moeder) zit een opbouw met steile wanden. Daar zitten nu shingles op. Die worden wat minder. Het idee is om platen over de shingles te zetten en het zo weer netjes te maken. Het is een behoorlijk dak. ik schat de oppervlakte op 4 x 40 m2 met daarin 3 dakramen en een balkondeur. We werken graag met dakpanplaten.

Een dakgoot en bekisting vervangen

Ik zoek een specialist voor het vervangen dan de dakgoot en bekisting. De goot is 600 cm breed en van zink. Er moet rekening worden gehouden met de buren. Het betreft namelijk een tussenwoning.

Golfplaten dak schuur vervangen

Ik wil graag golfplaten van dak schuur met oppervlakte van 180x240 cm laten vervangen. Graag vervangen met een soort gelijke golfplaat.

Daklekkage verhelpen en dakraam plaatsen

Wij hebben enige tijd geleden een scheur in een loodslab, welke aan de dakkapel zit, laten repareren door middel van een noodreparatie. Nu wil ik deze graag laten vervangen en daarnaast een koof van een Velux dakraam laten vervangen welke verweerd is in de loop der tijd. Deze is reeds aanwezig en hoeft alleen omgewisseld te worden.

Vervangen lood rondom dakkapel

Vervangen lood, rondom dakkapel, ca 3.20 breed eerste etage

Dakisolatie aanleggen

Ik heb last van een dak lekkage en bij onderzoek bleek er ook geen dak isolatie te zijn. We willen dit allemaal in één keer laten maken als de financiële kant dat toe laat. De oppervlakte is 36 m2.

Vervangen van dakbedekking

Ik heb al een lange tijd last van een lekkage omdat de huidige bitumen dekking beschadigd is. Ik zal die graag wilen vervangen wellicht ook met een betere bedekking. Ook denk ik dat er een probleem is met de hout platen die het bitumen dragen, die zal ik dus graag wille laten controlen? De afmetingen zijn 6 x 5 (30 m 2) en bevindt zich op ongeveer 3 meter hoog/ Kan ik hiermee worden geholpen?

Sedumdak aanleggen

Bitumen dak op schuur van ongeveer 12 jaar oud met scheurtjes en bobbels. Vernieuwen of herstellen en wens tot sedumdak. Het gaat om 15 m2.

Een sedumdak aanleggen boven de keukenb

Ik zoek een dakdekker die mijn platte dak kan vervangen en een sedumdak kan aanleggen. Het bestaande platte dak (ongeveer 25 m2) is uit 1994 en moet mogelijk eerst vervangen worden voordat het sedumdak gelegd wordt. Ik zoek een aanbieder die beide klussen kan uitvoeren. Ook kan het zijn dat meerdere buurtgenoten mee willen doen. Graag de eventuele kortingen vermelden bij meerdere deelnames. Dit is een dak boven de begane grond. Naast de woning en is goed bereikbaar. Het is een betonnen dak.

Plat dak van buitenaf isoleren

De isolatie waarde van ons dak is erg laag. In de zomer is het erg heet in de winter koud. Aangezien het dakleer 10 jaar geleden is vervangen en in die tijd niet is nagedacht over isolatie leek het ons goed om hier meer informatie over te ontvangen. Het dak is 70 m2.

Groendak realiseren

Ik zou graag een sedum dakbedekking willen. Het gaat om een houten (platte)terras overkapping van 5,5 x 2,5 bevestigd aan het huis. Er ligt al dakbedekking op tegen de regen. Ik zou er wel graag nog ruimte willen zodat ik er bij kan om ramen te lappen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Groendak Wat is de oppervlakte van het plat dak? Tussen 10 en 50m²

PVC dak vervangen

Mijn PVC dak is aan vervanging toe en ik wil dit laten vervangen. De oppervlakte is 55 m2. Ik wil graag ook advies over het nieuwe materiaal.

Groen dak laten leggen

Het gaat om een plat dak van 15 vierkante meter waar nu bitumen op ligt. Ik wil er graag een groendak op laten leggen en ik ben erg benieuwd naar wat dit kost.

Het vervangen van dakgoten aan de voorzijde woning

Ik zoek een specialist die mijn dakgoten kan vervangen. Het betreft ongeveer 11 meter. Ze zijn volgens mij van zink of kunststof, en waar ik het door wil laten vervangen bespreek ik graag nog even.

Dakgrind verwijderen

Graag dakgrind laten verwijderen van 63m² verdeeld over 2 woonlagen.

Afgebroken regenpijp repareren

Bij het adres zijn wij verantwoordelijk voor het technisch beheer. De huurders hebben aangegeven dat de regenpijp recent los is gegaan. Ik heb hier ook foto's van bijgevoegd. Ik hoor graag op welkte termijn deze kan worden gemaakt/vervangen, en ontvang graag een inschatting van de kosten.

Het aanleggen van een groen dak

Ik zoek een specialist die een groen dak kan aanleggen van 18 m2. Daarnaast moet geconstateerd worden of het bestaande dak dat aankan.

Tussenwoning met op verschillende woonlagen lekkages

Bij een tussenwoning hebben we drie daklekkages; 1. Het afschot van een inpandig balkon aan de voorzijde is niet goed. Het water loopt naar het huis ipv naar de aanwezige afvoer aan de voorgevel. De bitumen onderlaag ligt ook gedeeltelijk los. Er is onder de balkondeur voldoende hoogte om hier afschot met plaatmateriaal en nieuwe bitumenlaag te creeren. 2. Ook lekkage bij een met buren gedeelde hemelwaterafvoer op het dak (2e verdieping) achterzijde. 3. Op de begane grond heeft het platte dak van een uitbouw (zijde met andere buren) op de hoek ook lekkage (losse lood-slab vermoedelijk de oorzaak).