Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Biddinghuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Biddinghuizen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Biddinghuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Biddinghuizen of directe omgeving.

39 klanten uit Biddinghuizen bevelen een bij Casius in Biddinghuizen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Biddinghuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Biddinghuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Biddinghuizen:

Dak van chalet opnieuw bekleden

Het dak van een chalet wil ik opnieuw bekleden. Mogelijk is het lek, maar dat durf ik niet te zeggen, hier komt iemand binnenkort voor kijken. Het gaat om een met singles gedekt dak van een dubbel chalet met iets een verhoogde nok, licht hellend. Het Chalet is een kleine 70 m2 meter grond oppervlak. Het mag over de oude dakbedekking heen. Oude dak is nog goed. Het gaat om een zadeldak. Aan twee kanten is er heel makkelijk bij te komen, de andere twee wat lastiger die grenzen aan de erfgrens waar bomen staan. De chalet is heel eenvoudig te bereiken via een harde puinweg. Het zit vrij aan het begin en vier auto's kunnen ervoor parkeren. Graag ontvang ik een offerte.

Dakgoot en boeidelen vervangen

Ik zoek iemand voor het vervangen van mij dakgoot (bakgoot) en boeidelen voor trespa 6 meter, tussenwoning. Afvoeren doe ik zelf. Dakgoten zijn op ongeveer 6 meter hoogte.

Dak bedekken met bitumen of iets dergelijks na oplevering

Eind derde kwart van 2019 verwachten wij de oplevering van onze casco bungalow van 130 tot 135 m2. Deze moet dan z.s.m. wind- en waterdicht gemaakt te worden om de binnen afwerking te kunnen uitvoeren. Welke vakman kan deze klus op twee niveaus aan? Deels begane grond en 40 tot 45 m2 op eerste verdieping niveau. Graag vernemen wij reacties en meer info.

Hoekkepervorsten isoleren

Onze 2 onder 1 kap woning heeft een schilddak met hoekkepervorsten. De schuimisolatie is bijna helemaal onder de hoekkepervorsten weg, waardoor er hout te zien is. Dit geldt voor alle beide hoeken. De lengte is ongeveer 5 meter en er liggen betonsneldekpan op. De dakhelling is 35 graden en 50 graden.

Daklekkage repareren

Ik wil de daklekkage laten repareren.

Bitumen plat dak vervangen

Het betreft de vervanging van een bitumen laag op een plat dak van een garage + bijkeuken met een totale oppervlakte van ongeveer 45 m2. Mogelijk dat de bestaande laag verwijderd moet worden. Graag ontvang ik advies over de verschillen tussen bituum en EPDM.

Dakrenovatie van een pannendak

Het betreft vervangen dakpannen, plaatsen isolatieplaten en vervangen boeidelen waar nodig. Dakpannen en isolatieplaten zijn al aanwezig op locatie. Het betreft een vrijstaande woning met 1 verdieping, dakoppervlakte is 110m².

Renovatie van een pannendak

Wij willen het pannendak op onze recreatiebungalow graag laten vervangen en er dan ook isolatie laten aanbrengen aan de binnenzijde van het dak. De oppervlakte van het dak is 50 tot 60 m². Er is enkele jaren geleden een dakkapel opgeplaatst, en toen is een deel van het dak al geïsoleerd. We maken graag een afspraak om het werk hier te bespreken en alles in te meten. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Bitumen dakbedekking op de overkapping

Graag ontvang ik een indicatie het leggen van bitumen op een plat dak van een overkapping. De oppervlakte is 32,52 m2.

Dakkapel plaatsen en pannendak vervangen

Het pannendak van mijn hoekwoning zou ik graag laten vervangen. De pannen die er nu op liggen zijn van 1973. Tevens zou ik een dakkapel willen laten plaatsen. Echter weet ik niet wat de mogelijkheden zijn en zou ik graag een afspraak maken met een vakman die mij hierin kan adviseren,

Dakbedekking op een chalet vervangen

Graag offerte voor het vervangen van de dakbedekking op Red Cedar Houten chalet. Er liggen nu shingles die vervangen moeten worden door normale dakbedekking. Het chalet is L-vormig en de afmeting is 12 meter lang en het L-stuk is 6 meter breed.

Zinken dakgoot solderen

De dakgoot is 20 jaar oud en op de hoeken zie je een opening ontstaan door het uitzetten en krimpen van de goot. Ik wil alle soldeernaden laten nazien. Het betreft een 2 onder 1 kap woning. De totale lengte van de dakgoot aan de voor-, zij- en achterkant is ongeveer 25 meter. De dakgoot zit op de tweede verdieping.

Dakleer vervangen op een chalet

Op een camping hebben wij een chalet waarvan het dakleer vernieuwd moet worden. Ook de metalen hoeklatten moeten worden vervangen. Plat dak met de totale afmeting van 64 m2. Indien nodig kan ik u foto's sturen voor een beter beeld van dit project.

Vervangen van bestaande dakpannen. ...

Vervangen van bestaande dakpannen. Eventueel isoleren aan buitenzijde erbij. Het gaat om een vrijstaand huis (semi bungalow type). Schoorsteen welke er nu op staat kan eraf.

Een in 1964 gebouwde landbouwschuur is ...

Een in 1964 gebouwde landbouwschuur is toe aan vervanging van de dakpannen. Onder de dakpannen bevindt zich vlakke asbestplaat. De schuur meet 17 bij 29 meter, en is van binnenuit met tempex platen en PUR spray geisoleerd. Mogelijk is wat houtwerk ook aan vervanging toe. Topgevels aan weerszijden zijn asbestgolfplaten, en zouden eigenlijk ook verwijderd en vervangen moeten worden. Dakbedekking nieuw zou weer dakpannen kunnen zijn, maar ook wel golfplaten of zelfs metaal.