Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor plat dak (60m2) isoleren en van nieuwe dakbedekking voorzien:

Plat dak (60m2) isoleren en van nieuwe dakbedekking voorzien

Graag willen wij ons platte dak isoleren. Het betreft een plat dak van +/- 60m2. Dit kan z.s.m beginnen omdat huidige dak lekt en niet goed meer is. Ik laat mij graag adviseren door de vakman over de beste oplossing en soort materiaal
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plat dak (60m2) isoleren en van nieuwe dakbedekking voorzien uit heel Nederland:

Extra verdieping op plat dak bouwen

Ik ben opzoek naar een aannemer voor het bouwen van een opbouw op mijn tussenwoning. Alle aangrenzende buren hebben al een opbouw dus de omgevingsvergunning zou makkelijk verkrijgbaar moeten zijn. De opbouw dient 900 bij 500 cm groot te worden en gemetseld te zijn. Daarnaast graag woon-klaar opleveren en voorzien van aluminium kozijnen. Het betreft een toekomstig 2e verdieping.

Casco dakopbouw realiseren op plat dak

Ik wil graag een casco opbouw op een plat dak laten plaatsen. Graag met een houten constructie en een gemetselde buitengevel, net als de buren verderop in de straat. Verder moet er een dichte vurentrap in komen met een sparing van 1 x 3 meter. Het dak is 10 meter lang en 5,4 meter breed. De bouwtekeningen zijn aanwezig en de vergunning is al aangevraagd.

Lichtkoepels vervangen

Ik heb op de aanbouw 3 lichtkoepels (allen +- 80x80 buitenmaats) die ik vervangen wil hebben op een houten plat dak met dakleer.

Serredak (16m²) vervangen

Wij willen de oude plastieken platen van het dak van onze serre laten verwijderen (16m²). Wij willen nieuwe platen met een luchtlaag (ribben platen). Het moet ook een stukje worden verbreed. Er zit een kleine holling in het dak en is dus niet volledig plat.

Plat dak bedekken met EPDM

Het gaat om een plat dak van 15 jaar oud waar nu bitumen op ligt. Graag willen we hier EPDM op laten leggen. Het dak is ongeveer 30 m2.

Dakbedekking van plat dak renoveren

Het platte dak is ongeveer 8 bij 8 meter. Bestaande dakleer is ong 10jr oud. Hier en daar verweringsplekken zichtbaar die mogelijk enige renovatie behoeven, maar dak lijkt verder nog goed. In verband met plaatsing van zonnepanelen op frame heeft deskundige van Vereniging Eigen Huis aangegeven dat omgekeerd dak met XPS een mogelijkheid is. Graag wil ik hierover geïnformeerd worden.

Bitumen dak (100m²) vervangen

Wij hebben een plat dak van 100m² en hier liggen bitumen platen op. Deze moeten worden verwijderd en er moeten nieuwe bitumen platen worden gelegd.

Bekleding plat dak plaatsen

Ik heb een dak van ongeveer 10m². Ik zal de oude laag zelf verwijderen. Wel wil ik een bitumen laag aanschaffen en deze laten plaatsen.

Een woning op het dak uitbouwen

Wij willen op onze woning met 1 etage een 2e etage laten bouwen. Momenteel hebben we een plat dak. Wij willen een schuifdak indien dit mogelijk is. De ruimte heeft een slaapkamer en badkamer met bad/toilet, een klein balkon. Op het dak willen wij zonnepanelen plaatsen. Het dak is 60 m2 dus genoeg ruimte voor een opbouw. Graag casco opleveren en voorzien van kunststof kozijnen.

Airco plaatsen

Airco plaatsen in slaapkamer. Begane grond, plat dak.

Partners

Partners van Casius