Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor polycarbonaat platen en rubbers vervangen van onze serre:

Polycarbonaat platen en rubbers vervangen van onze serre

Wij hebben een 25 jaar oude serre met een dak van polycarbonaat platen. Meerdaags, lichtdoorlatend maar wel mat. Het dak is opgebouwd in vier banen van ca 80cm breed en ca 350 cm lang twee banen zijn half vaste plaat, half schuifraam. De platen zijn vervuild van binnen en we hebben wat lekkage. Graag willen wij de platen en indien nodig de rubbers laten vervangen.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor polycarbonaat platen en rubbers vervangen van onze serre uit heel Nederland:

Polycarbonaat platen

Veiligheidsglas laten vervangen op balkon op de vijfde etage door polycarbonaat het gaat over drie platen van ca 175 x 95 cm. Het gaat over verwijderen glas en afvoeren en plaatsen van Polycarbonaat

Polycarbonaat platen vervangen op een serre (7 stuks)

ik wil mijn serredak laten vervangen .7 stuks platenpolycarbonaat .20 mm .dik helder .rubbers .eindprofielen .alutape .condenstape .breedte plaat ongeveer 60 cm .lengte plaat ongeveer 250 cm

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Ik wil een oude schutting verwijderen en een nieuwe plaatsen. Een kant is 10 meter lang, een tweede is 6 meter lang met poort. Wij willen een gelijksoortige schutting als bij de buren (zie laatste foto). De oude schutting is echt rot, dus niet echt moeilijk om te verwijderen. De verwijder en afvoerkosten graag apart op de offerte plaatsen. (zie foto). De eerste 2.5 meter van de lange schutting is een kleine muur-glas combinatie.(zie foto) Graag een aparte offerte maken voor de lange kant, deze delen wij namelijk met de buren. Ook is bespreekbaar het maken van een houten overkapping van 2 x 4 meter. Het dak moeten lichtdoorlatende polycarbonaat platen worden waarschijnlijk.

Polycarbonaat platen laten vervagen

Onze overkapping bestaat uit 4 polycarbonaat platen +- 5m op 7m . Deze platen moeten vervangen worden.

Polycarbonaat platen serre dak vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen

Wij willen ons serre dak, nu voorzien van polycarbonaat platen, vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen. Serre is 285 bij 570 cm. Wij zouden deze klus binnen nu en 6 weken uit laten voeren.

Veranda/ overkapping bouwen

We willen een houten veranda aan huis met een redelijke prijs. De foto laat zien wat we ongeveer willen hebben. De maten zijn: Diepte 150 cm en de breedte 230 cm. Het wordt gebouwd op een houten vloer. Fundering is denk ik niet nodig. Voor het dak willen we graag advies over de verschillende mogelijkheden. Mogelijk polycarbonaat platen en een goed afwateringssysteem. Wij willen eventueel ons tuin verhogen en weer met bestaande klinkers bestraten.

Serredak vervangen

Polycarbonaat platen 6 stuks op serredak vervangen waarschijnlijk incl strippen. 75 breed en 307 lang dikte 32 mm. Te Amstelveen.

Vervangen van golfplaten veranda

De golfplaten van onze bestaande veranda willen we laten vervangen door platen van polycarbonaat Het dak zit aan de schuur vast en is over de hele breedte ongeveer 5.30 m en de diepte is ongeveer 3.80 m. Graag een offerte inclusief slopen/monteren en afvoer van oud materiaal.

Vervanging polycarbonaat platen dak en pui vervangen

Het dak moet worden vervangen. Het bestaat nu nog uit polycarbonaat platen... deze zijn door hagel beschadigd. Graag wil ik het dak nu met hout en bitumen bedekken.. wellicht zijn een paar extra balken nodig voor het extra gewicht. Daarnaast wil ik de houtenkozijn gevel vervangen. Mag hetzelfde model zijn of open slaande tuindeuren...( voordeligste versie...) Afmeting gevel: 3,90x2,60 Dak is ongeveer 18m2 Dak grens aan 1 kant aan buren. Andere zijde is vrij. Graag all in offerte... Gevel en dak

Dak van serre vervangen

Graag willen wij het dak van de serre laten vervangen er lig nu polycarbonaat platen op deze willen wij er af kunnen we eventueel er zelf af halen en daarop willen wij isolatieplaten met daarop betonen snel Dekkers Serre dak is 5,5 x 2,8 M

Partners

Partners van Casius