Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor regenpijp vervangen door regenpijp van zink + bovenop vogelwering:

Regenpijp vervangen door regenpijp van zink + bovenop vogelwering

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het vervangen van onze regenpijp door een zinken regenpijp in combinatie met het aanbrengen van een soort vogelwering bovenop d.m.v. rooster/pennen (NB we hebben een plat dak met daarop nog een opstaande rand). NB Ons huis is 8 meter hoog. Zie foto hierbij.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenpijp vervangen door regenpijp van zink + bovenop vogelwering uit heel Nederland:

Dakgoten vervangen

Het gaat om twee zinken dakgoten die vervangen moeten worden. Ze zijn 6 meter per stuk en hangen vanaf de eerste verdieping op ongeveer 4 meter hoogte. Aan één zijde zit er ook een regenpijp in, er is genoeg ruimte om een steiger op te bouwen.

Pvc regenpijp vervangen door zink

Ik wil de pvc-regenpijpen van het huis met schuine daken voor en achter én van de schuur met plat dak, laten vervangen door zinken regenpijpen. De regenpijpen van het huis dienen voorzien te worden van een bladvanger. De afmeting van de huis regenpijp is ongeveer 2 x 5 meter. Van de garage ongeveer 4 meter.

Kunststof regenpijpen vervangen

De bestaande (2) regenpijpen zaten verstopt met modder, bladeren en grint en sluiten door verzakking niet meer aan op de riolering. De pijpen moeten vervangen worden en aangesloten op het riool en uiteraard de dakgoot. De dakgoot bevindt zich bovenaan de eerste verdieping, dus de lengte van de pijpen zal zo'n 5,5 a 6 meter zijn. Ze zijn van kunststof. Wie de regenpijpen afvoert wil ik graag overleggen. Een regenpijp aan de voorkant is goed te bereiken. Degene aan de zijkant is lastiger, omdat er een plantsoentje zit. Ik kan bij de gemeente navragen of zij dit willen snoeien. Ik heb een hoekwoning.

Loszittende regenpijp vervangen

Ik wil graag de regenpijp weer vast laten zetten. Door de storm is deze kapot gegaan /losgegaan en ik zou deze willen laten vervangen. De regenpijp is ongeveer 3 m. De hoogte is ongeveer 8 meter. Wat is de prijs om dit te laten maken?

Bevestiging regenpijp repareren of vervangen

De bovenste bevestiging van mijn regenpijp aan de gevel van mijn woning is defect. Deze zou ik graag willen laten repareren / vervangen. De bevestiging bevind zich op ca. 9 meter hoogte net onder de dakrand.

Ingestorte (zinken) regenpijp vervangen

Ik wil graag de hele regenpijp vervangen. Deze is voor een groot deel ingestort. Ik denk dat het van zink is en ongeveer 10 meter hoog. We voeren het zelf af. Ik ben bezig met de verzekering.

Regenpijpbakje vervangen

Het bakje waar de regenpijp begint lekt behoorlijk, en wil ik graag laten vervangen. De situatie bevindt zich op het dak en het materiaal is van zink.

Plat dak vervangen

Geachte heer / mevrouw, Wij hebben met de buurman een gedeelde voordeur ombouw. Het betreft een ruimte van in totaal 4,5 m2 per woning. Wij hebben nu vochtproblemen. De buurman heeft dat niet. Het vochtprobleem zit in de hoek die het dichtst in de buurt van de regenpijp zit. Wat kost het vervangen van de dakbedekking en deze weer lekvrij te krijgen? De dakbedekking zit er volgens mij al erg lang op (>20 jaar). Dient onze buurman ook mee te doen of kan de helft van het dak worden vervangen? Wij willen het dakje ook extra laten isoleren is dat ook mogelijk? Wat zijn hiervoor ongeveer de kosten en wanneer kan het worden uitgevoerd? Wij wonen in Monnickendam. Graag eerst contact via mail dit ivm beperkte bereikbaarheid vanwege m'n werk.

Dakgoot vervangen of repareren

zinken dakgoot in beugels (bakgoot) lekt nu op 2 plaatsen (naden) Met tape geprobeerd te dichten, maar helaas. Totale lengte ca. 10 mrt. Afvoer standaard regenpijp, éénzijdig.Repareren nog mogelijk of vervangen?

Inpandige hemelwaterafvoer/ regenpijp herstel of vernieuwing

In onze tussenwoning loopt een inpandige hemelwaterafvoer/ regenpijp "verborgen" tussen twee muren van de buren en onszelf vanaf de opbouw naar de de voortuin. Het is een pluvia systeem. We hebben problemen met deze regenpijp. Er is aan de binnenzijde van de woning een lekkage en de muur is al opengebroken. De regenpijp in de hoek is lek. We willen de regenpijp laten herstellen, laten vervangen of deze aan de buitenzijde over de muur laten aanleggen. Er is een bovengelegen balkon. Graag laten wij een afdoende oplossing verzorgen. Ik laat de klus hier graag beoordelen en ontvang dan graag uw plan van aanpak en een offerte.

Partners

Partners van Casius