Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schuindak maken op bestaande schuur:

Schuindak maken op bestaande schuur

Mijn schuur heeft een plat dak van 5,25 x 2,75 meter. Moet een schuin aflopend dak worden met golfplaten o.i.d. Naar mijn idee zouden er wat balken op het platte dak kunnen komen en daar de golfplaten opkomen. Achter de schuur graag een goot aanbrengen.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuindak maken op bestaande schuur uit heel Nederland:

Schuindak rechtop trekken (uitbouw eerste etage)

Wij willen op de eerste etage de slaapkamer uitbreiden met een stenen uitbouw/opbouw (rechtop trekken van het schuinedak). Zie als voorbeeld de links boven op de foto in de bijlage. Wanneer deze uitbouw af is willen we van deze kamer , 2 kamers van maken. Dus een tussenmuur met 2 aparte ingangen.

Dak bedekken

Nieuwbouw zadeldak leipannen dak Toscane engobe (rood) eind 2019 uitvoering (met leveren en montage aparte prijs s.v.p. ) werk tpv. -schuindak 50 graden (netto m2) 369 m2 -zaagwerk dakramen 750 x1600 mm, 7x -zaagwerk dalichten 1000x4250 mm, 2x -nok afwerking 29,80 m1 -overstekken ca. 100 mm, 24,4 m1 -idem wanden (netto m2) 61 m2 -kantelaven ca. 140 mm, 14. 4 m1 -kantelaven ca. 140 mm, 37. 7 m1 (bovenzijde) -omzetten als overstek ca. 100 mm kopgevel, 12 m1 -maken van knik van 90 naar 50 graden, 59. 6 m1 -aparte meerprijs leilatten (apart het leveren en aanbrengen) Graag Netto Aannemers prijs, uiterlijk a.s. maandag retour s.v.p. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien Wat is de huidige situatie? Nog geen dak aanwezig

Kast op maat onder een schuin dak maken

Kast op maat onder schuindak, 1 muur, andere kant geen muur

Chalet opnieuw bekleden

Wij denken er over om onze chalet opnieuw te laten bekleden. Het is een Canexel chalet van 10 bij 3.5 meter, met aan 1 kopse kant een erkertje en standaard openslaande tuindeuren op 1 lange zijde. Alles is heel standaard verder qua ramen en toegangsdeur. We zouden graag een kunststof buitenkant erop laten maken. Of we deze klus dit jaar willen doen of volgend jaar, hangt van de prijs af. Maar we willen het sowieso laten doen. De vraag is alleen of we het dit jaar kunnen betalen om zowel het dak (we willen dit ook opnieuw laten bedekken) als het opnieuw bekleden kunnen laten doen. Op dit moment is een globale indicatie prima, als dat bedrag voor ons goed is, dan willen we een precieze offerte tot op de euro af laten maken zeg maar. Mocht deze indicatie te hoog zijn, dan stellen we deze klus uit tot volgend voorjaar. De bedoeling is, als het wel dit jaar mogelijk is voor ons, de klus dan ergens in april te laten uitvoeren. Helemaal ideaal zou het zijn als het dak en de buitenkant bekleden tegelijk gedaan zou kunnen worden. Dus als er interesse is is in beide klussen, dan graag voor beiden een indicatie. Qua dak hebben we een licht schuindak, nu met singels, hier willen we graag van die platen op met nep-dakpannen om het zo maar te noemen. Chalet is makkelijk bereikbaar.

Kast maken onder een schuindak en deuren afhangen

Ik wil graag boven de garage op een slaapkamer onder de schuine kant aan beide kanten kasten met schuifdeuren laten maken. De breedte is ca. 295 centimeter de hoogte aan beide kanten maximaal 120 centimeter. Verder willen we graag 2 nieuwe opdek binnendeuren. Tevens moet er iets gerepareerd worden aan de vlizotrap. Aan 1 kant is de ophanging wat verbogen, waardoor er een kier ontstaat. Klant is tot 14 juni op vakantie.

Dakdoorvoer maken voor houtkachel

Ik wil een houtkachel plaatsen in mijn woning. Bungalow, bitumen half schuindak. Wat kost een rookkanaal maken met dubbelwandige dakdoorvoer (150 mm aansluiting)?

Uitbreken slaapkamer

In januari ga ik verhuizen, in het appartement is een ingebouwde vide waar zich op dit moment twee kleine slaapkamers bevinden met in beide ruimtes een ingebouwd bed, een kast en een plank (hout). Dit en de tussenmuur willen wij er uitlaten slopen, zodat we er één ruimte van kunnen maken. Het gaat om twee kamers van circa 4,5 m2 (schuindak). Belangrijk is dat de het netjes gebeurd en de uitgesloopte spullen worden meegenomen. Daarnaast is er ook stroom wat nu ook is ingebouwd, maar dit willen we graag intact houden (door middel van een verlengsnoer of iets dergelijks). De foto's om een idee te geven. Ik ontvang graag een offerte opmaat om een idee te creëren, daarnaast zijn we afhankelijk van een specifieke datum.

Vogelnest verwijderen onder de dakpan

Graag wil ik het vogelnest laten verwijderen onder mijn dakpan in de punt van het dak naast de schoorsteen. Zeker vanwege de insectenoverlast in huis van kleine larven en andere beesten. Situatie dak: schuindak vanaf plafond begane grond oplopend tot punt zolder 2 de verdieping. Graag offerte voor verwijdering, schoonmaak en dicht maken. Bij voorbaat dank.

Kast maken onder een schuindak

Een kast onder een schuifdak inbouwen met afmetingen 2,60 breed, hoogte 2,10 meter en diepte 60 cm. Dit zijn de ongeveer maten ivm schuin dak. Ik wil hout als materiaal.

Aanbouw aan huis laten bouwen

Aan de achterkant van ons huis willen we graag een stuk aanbouwen. Gaat om een stuk van 2 x 6 meter. Het gehele achterkozijn is kunststof (welke wij reeds hebben). Hetgeen er dient te gebeuren is: - Betonvloer storten. - 2 zijmuren van (2m lang x 2. 40m hoog) - Schuindak, met dakpannen of lichtdoorlatend platen/glas. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het maken van een fundering van 12 m2 en de twee muren. Voor het dak staan we open voor suggesties.