Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor boeideel reparatie:

Boeideel reparatie

Door een lekkage zijn de kopse boeidelen gaan wijken van elkaar, deze moeten weer vastgezet gekit en geschilderd worden, bereikbaarheid is goed via het dakterras, geen trap nodig.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeideel reparatie uit heel Nederland:

Dakrand repareren en boeideel

Ik heb een huis met schuin dak. Met pannen. Met de laatste storm zijn er wat randpannen gesneuveld. Bij reparatie zag ik dat de lat onder de randpannen ook stuk was en het boeideel deels verrot. Ik wil de panlatten vernieuwd en de randpannen vastgezet. En eventueel boeideel vernieuwd. Graag een kostenplaatje.

Buitenschilderwerk aan de voor- en achterzijde

Graag zou ik een offerte aanvragen voor het schilderwerk van onze voor- en achtergevel. Het gaat om onderhoud van onze ramen en kozijnen, balkons, inclusief betonverf, en dakgoten op alle verdiepingen, behalve de begane grond, 1- en 2-hoog plus dak-terras. Hierbij dienen 2 openslaande deuren en een boeideel van een kozijn op het dakterras aan de achterzijde op 3-hoog te worden vervangen. Tevens is er aan de voorzijde een klein dakkapel, waar meer houtrot aanwezig is dan een kleine reparatie. Ik zou graag een offerte ontvangen voor deze werkzaamheden, inclusief steigerhuur, kleine houtreparaties en bovenstaande timmerwerkzaamheden. Uitvoering vóór winter 2018. Op verzoek kan ik foto's toesturen van de voor- en achterzijde van het pand.

Boeideelreparatie

Er is een stuk trespa boeideel van ongeveer 2,50 meter door de storm van het dak gewaaid enkele maanden terug. Graag ontvang ik een offerte voor de reparatie en tevens dient er een nieuwe lat van 2,5 meter aan de voorzijde van de pannen gemonteerd te worden.

Reparatie van een lekkend dak

Daklekkage repareren ongeveer 15 m² plat dak (34 jaar oud) en opstaande rand (boeideel) ongeveer 8.5 meter.

Boeideel repareren

Aan de achterzijde van mijn tussenwoning is een stukje van het boeideel verrot. Er moet een stuk van ongeveer 40 cm worden gerepareerd, waarbij het profiel aan de onderzijde moet worden overgenomen. Ik wil ook de rest van het boeideel even laten controleren. Na de reparatie wil ik het boeideel ook twee maal laten schilderen met Sigma S2U gloss, RAL 1013. Het boeideel zit op ongeveer 7 meter hoogte, boven de eerste verdieping.

Kleine reparatie aan dakkapel

Het betreft het vervangen van een boeideel van mijn dakkapel. Het gaat om 1 driehoekig deel. Graag wil ik een indicatie. Als het nou heel duur is doe ik het zelf.

Dakbedekking op de dakkapel vervangen

Het vervangen van dakbedekking op een dakkapel van 3 meter breed. Bitumen laag. Tevens de trimlijsten vervangen. En vastzetten of vervangen van een boeideel(en) op deze dakkapel. Er is later Keralit over de bestaande boeidelen gezet. Ook een reparatie van kunststof dakgoten voor- en achterzijde huis. Er zitten lekkages op koppelstukken.

Reparatie aan de dakkapel

Aan de voorzijde van mijn dakkapel hebben wij last van lekkage. Wij hebben begrepen dat dit opgelost kan worden met een boeideel van Trespa. Deze zal ongeveer 280 bij 40 cm moeten zijn.

Boeidelen repareren of vervangen

Het houten boeideel met zinken dakgoot aan een zijkant van de woning is er slecht aan toe. Graag ontvang ik een offerte voor reparatie/vervanging.

Reparatie van een plat schuurdak

In de dakbedekking van de schuur is een las losgegaan, daardoor lekkage, waarschijnlijk moet een houten plaat onder de dakbedekking vervangen worden, de dakbedekking gerepareerd worden en mogelijk een stukje boeideel vervangen of gerepareerd worden.