Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor chaperonpannen vervangen van een lessenaarsdak:

Chaperonpannen vervangen van een lessenaarsdak

Ik zoek een dakspecialist die bij mijn lessenaarsdak 2 à 3 chaperonpannen kan vervangen. Het werk moet plaatsvinden boven de tweede verdieping.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor chaperonpannen vervangen van een lessenaarsdak uit heel Nederland:

Dakpannen vervangen

In verband met lekkage, zo snel mogelijk vervangen van ongeveer 20 dakpannen. Voor de aansluiting met ons platte dak zijn thans gewone dakpannen gebruikt en die dienen vervangen te worden door (volgens ons) chaperonpannen.

Dak van 8 x 4 m. dakpannen vervangen

Mijn dak en mogelijk nog 7 gelijke daken, daarvan moeten de dakpannen vervangen worden. Betreft hier dakpannen van Stonewold. Per dak 300 normale dakpannen, 24 kantpannen, 12 halve pannen 15 chaperonpannen en 2 eind chaperonpannen links en rechts 90 graden. Het betreft hier een lessenaardak op een hoogte van 3 m. Alleen de schoorsteen dient in de pannen verwerkt te worden. Mogelijk dat ook de dakpannen en het onderliggende folie vernieuwd moeten worden. Betreft ook het leveren van pannen en andere materialen. Graag en prijsopgave voor alle werkzaamheden. Voor 1 dak en voor in totaal 8 daken.

Ik heb een probleem met het dak. ...

Ik heb een probleem met het dak. Namelijk de zogeheten chaperonpannen zijn aan het afbreken aan de zijkant. Het betreft een dak met schuine helling naar een zijde. Door het afbreken van deze pannen wil ik de hele nok laten vervangen door nieuwe chaperonpannen. Het zijn er 24 stuks + 2 hoekpannen.