Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor houten tuinhuis met plat dak bedekken:

Houten tuinhuis met plat dak bedekken

Het houten tuinhuis heeft stormschade opgedaan. Er zijn 4 lagen bitumen, 3 x 1 meter, zijn van het dak af.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten tuinhuis met plat dak bedekken uit heel Nederland:

Tuinhuis slopen en afvoeren

Ik wil graag een houten tuinhuisje dat ontzet is bij de laatste storm laten ontmantelen en laten afvoeren. Wat kost me dat? Het tuinhuisje is ongeveer 2.50 x 2.50 meter.

Tuinhuis met stormschade repareren

Het betreft een houten "blokhut" met kleine veranda waar een grote spar op is gevallen. Wat kost het om dit te repareren? (wellicht moet u zelf de schade eerst opnemen om een indicatie te kunnen geven): • Welke werkzaamheden zijn nodig voor de reparatie? • Hoeveel uur werk denkt u nodig te hebben voor de reparatie? • Welke materialen heeft u nodig voor reparatie? • Wat kosten deze materialen? Hartelijke groet

Complete haard laten plaatsen

Haard plaatsen, monteren en muurdoorvoer maken in houten tuinhuis. Niet door het dak aangezien hier metalen dakpanplaten op liggen en via zijmuur veel makkelijker is. Haard staat op houtenvloer. Achterzijde wil ik graag bedekt hebben met metalen plaat van minimaal 3 mm dikte. Pijp blijft in zicht in verband met warmte van pijp af. Hoogte tuinhuis is plusminus 5 meter. Afstand tot muur is 2,5 meter. Doorsteek naar buiten is plusminus 50 cm en hoogte boven nok ook plusminus 50 cm.

Dakbedekking houten tuinhuis/schuur herstellen

Door de storm is de dakbedekking van ons tuinhuis/schuur eraf gewaaid. Het dak is ongeveer 2.5 meter en deze moet hersteld worden. Dakbedekking is een groendak volgens mij. Locatie is goed bereikbaar.

Houten tuinhuis verwijderen

Graag ontvang ik een gratis offerte ( per email! ) voor het verwijderen van een houten tuinhuis. Circa 3 bij 3 meter. De bedoeling is dat het tuinhuis in het voorjaar verwijderd gaat worden.

Fundering voor een tuinhuis maken

Graag een budgettaire offerte voor een fundering ten behoeve van een houten tuinhuis circa 5 meter x 5 meter op zandgrond. De tuin is gemakkelijk bereikbaar.

Kapotgewaaide deur herstellen

De deur van mijn tuinhuis(je) is kapot gewaaid. Het houten raamwerk en het glas daarachter is in stukken. Ook de bovenlat van de deur is doormidden. Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen.

Tuinpoort laten plaatsen

Stormschade; Ik wil graag een tuinpoort laten herplaatsen, inclusief bijmateriaal, hek, paal, poort, paal, hek. Ik ontvang graag meerdere aanbiedingen van houtsoorten of ander degelijk materiaal. Het gaat om een deel van 45 cm, dan een paal, dan een hek van 190 cm, dan een pal en dan een deel van 110 cm. Graag ontvang ik een offerte met materiaalkosten en arbeidskosten. Ook wil ik graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe deurkruk van het tuinhuis. En op het dakterras zijn 4 houten plantenbakken en een houten hek volledig stuk gewaaid. kunnen deze gerepareerd worden?

Keter tuinhuis in elkaar laten zetten

Ik ga een tuinhuis van het merk Keter, model "Factor 86" kopen, en dit zou in elkaar gezet moeten worden. Ook moet er een nieuwe tuinomheining komen. Hiervoor ga ik houten tuinpanelen aanschaffen. Ook moeten de palen hiervoor door jullie in beton gegoten worden,zodat ze stevig vast staan. Het gaat over 8 panelen. In totaal ongeveer 16 meter lengte.

Betonvloer storten voor tuinhuis

Graag ontvang ik een offerte voor een volledige installatie en oplevering van een betonvloer voor een houten tuinhuis met een afmeting van 5,1 x 2 meter. In de tuin van een nieuwbouwwoning. Nu nog goed bereikbaar. Eventuele vragen of suggesties hoor ik graag. Tussen eind maart en mei is de oplevering.

Partners

Partners van Casius