Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor houten tuinhuis met plat dak bedekken:

Houten tuinhuis met plat dak bedekken

Het houten tuinhuis heeft stormschade opgedaan. Er zijn 4 lagen bitumen, 3 x 1 meter, zijn van het dak af.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten tuinhuis met plat dak bedekken uit heel Nederland:

Waterput slaan in de achtertuin

K wil graag een waterput laten slaan, inclusief een pompje, in de achtertuin. De diepte schatten wij op 10 meter. De diameter wil ik graag in overleg met de vakman bepalen. Het water wordt gebruikt voor sproeien van de tuin en het bijvullen van de vijver. De tuin is BxD=9x16m met aan het einde een houten tuinhuis met veranda. De pomp willen we graag in het tuinhuis laten plaatsen.

Kunststof tuinhuisje monteren

Ik wil een tuinhuis laten monteren van 4 bij 6 meter. Het gaat om de Kete type manor.

Dakshingles vervangen voor dakpannen

Houten tuinhuis, 6 x 3 meter met piramide dak. Vb. -S129-overkapping

Reparatie van een tuinhuis

De bitumen dakbedekking van mijn tuinhuis is lek. de maten zijn 6 bij 4 meter en er ligt grind op het dak. Ik wil graag dat de bedekking wordt vervangen en daar waar nodig het dak gerestaureerd wordt. Ook is houten omranding van mijn schuur aan de voorkant scheef gaan hangen en ik zou graag willen dat dit recht gezet wordt (met schroeven o.i.d.). De schuin hangende plank is ongeveer 4 meter lang en 15 cm breed.

Tuinhuis schilderen en buitenkraan

Graag laat ik een houten tuinhuisje van 4 bij 3 meter opnieuw schilderen. Deze zal wellicht eerst geschuurd moeten worden. Daarnaast wil ik tegen de achtergevel een buiten kraan laten monteren. De afstand tussen de gevel en de keuken is ongeveer 1 a 1.50 meter.

Houten tuinhuis met inhoud slopen en afvoeren

Tuinhuis slopen en afvoeren. Het schuurtje is ongeveer 3 x 3 meter en de inhoud.. Wat bouwafval ook afvoeren. Gaarne prijs opgave hiervoor.

Houten vloer vervangen in tuinhuisje

Van mijn houten tuinhuis is de vloer is gedeeltelijk verrot. Het gaat om 3 × 3 meter. Ik wil weten of het vervangen kan worden. De oude vloer mag afgevoerd worden. Tuin is goed toegankelijk.

Lucht-luchtwarmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen 2 tot 5 ruimtes Ik heb een nieuw geplaatst (Zweeds) houten tuinhuis (goed geïsoleerd), te gebruiken als kantoor/appartement. Oppervlakte totaal 28 m2. Daarvan circa 18 m2 open ruimte / woon- werkkamer met hoogte circa 4 meter tot in de nok. Badkamer en kleine spreekkamer onder de slaapviering. Ik wil hier een lucht-lucht warmtepomp laten plaatsen zodat deze verwarmd wordt.

Houten gevelbekleding met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Tuinhuis en schuur (nieuw) gevelbekleding (hardhout eik, lariks of hittebehandeld vurenhout).. twijfel over onbehandeld of zwart maken.

Blokhut vervangen door nieuwe

Gaarne ontvang ik een vrijblijvende offerte voor een tuinhuis: -Tuinhuis 3 x 3 meter model lessenaarsdak met 0.50 meter luifel -Wandhoogte 2.40 naar 2.20 meter -Wanddikte 9 cm enkelwandig -Onderkant van de wanden voorzien van een u-profiel tegen optrekkend vocht -1 x deur kunststof inclusief enkel mat glas 0.83 x 2.01 meter -1 x kunststof draai-/kiepraam 0.80 x 0.80 meter inclusief enkel glas -Balkenlaag dak van vuren hout -Osb 18 mm als dakbeschot -0.50 meter luifel *Opties Binnenzijde bekleed met 12 mm multiplex Wanden geïsoleerd met 3 cm pir hardschuim isolatie Dak geïsoleerd met 3 cm pir hardschuim isolatie aan de binnenkant Dakpan profielplaten als dakbedekking met stalen windveren in kleur Verzinkte dakgoot met afvoer tot op het maaiveld Keralite-houtnerf RAL 9001 als gevelbekleding *Vloer: Betonpoeren als fundering met een houten vloer Geimpregneerde balken Osb 18 Betonpoeren i.v.m. verzakking 15 cm hoger *Slopen en afvoeren oude schuur 3 m X 2.50 meter Afbreken en afvoeren

Partners

Partners van Casius