Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor regenpijp vervangen:

Regenpijp vervangen

Verzakking van de regenpijp (onderaan) zowel voor als achter van het woonhuis. Eventueel schoonmaak dakgoot.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenpijp vervangen uit heel Nederland:

Lekkende dakgoten met EPDM repareren of vervangen

Het betreft de bakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning, dus 2 maal 5.50 meter met aan iedere zijde 1 eindstuk en 1 regenpijp in het midden tussen 2 woningen. De goten lekken op 2 lasnaden al diverse keren geprobeerd zelf te repareren maar na enige tijd weer lekkage. Tevens willen wij een offerte voor het dak van onze dakkapel, met EPDM, het is een plat dak van ongeveer 3.20 meter bij 2 meter. Er ligt nu bituum op met een zinken afwerkrand en 2 afvoeren.

Regenpijp repareren/vervangen

Onze regenpijp lekt. De muren en grond eromheen zijn nat. Hij blijft ook druppen. Het betreft een drive in woning met 3 verdiepingen en een plat dak. Huidige materiaal is pvc. Graag vernemen wij wat de kosten ongeveer zullen gaan worden

Oude regenpijp vervangen

De oude regenpijp dient te worden verwijderd en vervolgens dient er een nieuwe geplaatst te worden. De lengte van de regenpijp is 5 a 6 meter.

Dakgoten en regenpijp vervangen

Graag laat ik 2 goten vervangen door kunststof goten. Het gaat om een goot aan de zijkant van een schuur van ongeveer 8 meter lengte, dan moet er een regenpijp geplaatst worden naar een lager dakje, ongeveer 1 meter lager, en vervolgens komt er dan nog 3 meter goot en een regenpijp.

Dakgoot repareren of vervangen

Het betreft het inspecteren van een lekke zinken dakgoot en daarna overgaan tot reparatie of vervanging. De goot van mijn tussenwoning is ongeveer 5 meter lang, en eventueel zal er een dakgootbescherming geplaatst moeten worden. Daarnaast wil ik de regenpijp laten vervangen plus aansluiten op regenten en de goten late schoonmaken.

Dakpannen, zinken goot en regenpijp vervangen

Geheel nieuw dak met dakpannen en nieuwe zinken regengoten en afgewaaide regelpijp opnieuw plaatsen. Indien prijs binnen (small) budget ligt zullen de buren wellicht ook mee doen....

Nieuwe zinken dakgoot maken

Betreft 7 meter nieuwe zinken dakgoot aanbrengen. Inclusief een kunststof regenpijp vervangen. De huidige goot hangt in beugels en lekt op meerde plekken. De goot hangt aan de achterzijde van de woning. Hij is goed bereikbaar via een plat dak. Als het niet meer sneeuwt, dan graag zo snel mogelijk de goot en pijp vervangen.

Regenpijp gedeeltelijk vervangen

Onze regenpijp is er vannacht door de storm gedeeltelijk afgewaaid. Wat kost het om dit te laten vervangen/repareren?

Daklekkage repareren, dakgoten en regenpijp vervangen

Wij hebben voor en achter problemen met onze dakgoten. Ik wil graag een afspraak maken voor iemand die langs zou kunnen komen om de dakgoten, het hout erboven, en de regenpijpen te vervangen. De dakgoten zijn volgens mij van zink, het hout moet vervangen worden met keralit en de regenpijpen zijn plastic en daar wil ik wat duurzamer materiaal voor terug, zodat dit niet weer gebeurt. Ook mag de vakman eventueel het puin afvoeren. De afmetingen weet ik zo nu niet maar ik kan dat nog gaan opmeten.

Regenpijp vervangen

Ik heb lekkage in de kelder en een gaatje in de regenpijp, vermoedelijk moet de gehele pijp vervangen worden. Dit wil ik gerepareerd hebben. De onderkant is kunststof en de bovenkant is van zink.

Partners

Partners van Casius