Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor regenpijp gedeeltelijk vervangen:

Regenpijp gedeeltelijk vervangen

Onze regenpijp is er vannacht door de storm gedeeltelijk afgewaaid. Wat kost het om dit te laten vervangen/repareren?
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenpijp gedeeltelijk vervangen uit heel Nederland:

Nieuwe zinken dakgoot maken

Betreft 7 meter nieuwe zinken dakgoot aanbrengen. Inclusief een kunststof regenpijp vervangen. De huidige goot hangt in beugels en lekt op meerde plekken. De goot hangt aan de achterzijde van de woning. Hij is goed bereikbaar via een plat dak. Als het niet meer sneeuwt, dan graag zo snel mogelijk de goot en pijp vervangen.

Daklekkage repareren, dakgoten en regenpijp vervangen

Wij hebben voor en achter problemen met onze dakgoten. Ik wil graag een afspraak maken voor iemand die langs zou kunnen komen om de dakgoten, het hout erboven, en de regenpijpen te vervangen. De dakgoten zijn volgens mij van zink, het hout moet vervangen worden met keralit en de regenpijpen zijn plastic en daar wil ik wat duurzamer materiaal voor terug, zodat dit niet weer gebeurt. Ook mag de vakman eventueel het puin afvoeren. De afmetingen weet ik zo nu niet maar ik kan dat nog gaan opmeten.

Regenpijp vervangen

Ik heb lekkage in de kelder en een gaatje in de regenpijp, vermoedelijk moet de gehele pijp vervangen worden. Dit wil ik gerepareerd hebben. De onderkant is kunststof en de bovenkant is van zink.

Dakgoot vervangen door zelfdragende dakgoot

Dakgoot moet vervangen worden voor een zelfdragende dakgoot. Het liefst onderhoudarm in kleur 7016. Het gaat om een tussenwoning met links en rechts buren. Geen regenpijp, ongeveer 5.50 meter

Regenpijp vervangen of herstellen

We hebben een regenton aangesloten op de regenpijp maar nu staat de tuin van de buurman blank. Ergens zit er iets niet goed. Graag de regenton afkoppelen en de regenpijp herstellen of de regenton goed aansluiten

Regenpijp vervangen

Wij willen graag onze regenpijp met een lengte van 7 meter laten vervangen. Het mag van normaal PVC materiaal worden gedaan.

Dakgoot en regenpijp rapareren

De goot aan de achterzijde van onze woning is lek. Tevens is de gootbekleding van PVC, dit is al eens een noodoplossing geweest, waarschijnlijk voor een lekkende goot. Omdat de goot achter de beplating waarschijnlijk erg slecht is zou de goot eventueel vervangen moeten worden?

Lekkende dakgoot boven voordeur vervangen

Lekkage boven voordeur, waarschijnlijk door kapotte dakgoot. Dakgoot loopt bovendien niet mooi 'af' naar regenpijp. (Houten ombouw van dakgoot vernieuwd in 2013

Regenpijp deels vervangen

Regenpijp lekt aan boven kant. Wellicht dat stukje vervangen

Regenpijp repareren of vervangen

De regenpijp lekt en dient gerepareerd of vervangen te worden. Graag een vrijblijvende offerte hiervoor. Mvg,

Partners

Partners van Casius