Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor regenpijp gedeeltelijk vervangen:

Regenpijp gedeeltelijk vervangen

Onze regenpijp is er vannacht door de storm gedeeltelijk afgewaaid. Wat kost het om dit te laten vervangen/repareren?
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenpijp gedeeltelijk vervangen uit heel Nederland:

PVC regenpijp vervangen

We willen graag onze pvc regenpijp vervangen. Ik hoor graag wat de kosten zijn. (zie foto bijlage)

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Graag zou ik in contact willen komen/een prijsindicatie willen vragen voor het vervangen van de dakgoten+regenpijpen aan de voor- en achterzijde van een vrijstaande woning met schuin pannendak. Het nieuwe materiaal (van dakgoten t/m beugels en eindkappen etc) heb ik onlangs echter al aangeschaft. In totaal betreft het 14 mtr dakgoot en 9 mtr regenpijp op een werkhoogte van 5,5mtr. Ik zie graag een reactie van u en een prettig weekend gewenst,

Regenpijpen en dakgoten vervangen

Graag zou ik in contact willen komen/een prijsindicatie willen vragen voor het vervangen van de dakgoten en regenpijpen aan de voor- en achterzijde van een vrijstaande woning met schuin pannendak. Het nieuwe materiaal (van dakgoten t/m beugels en eindkappen et cetera) heb ik onlangs echter al aangeschaft. In totaal betreft het 14 meter dakgoot en 9 meter regenpijp op een werkhoogte van 5,5 meter.

Omgewaaide tuinschermen (her)plaatsen

Tussen de buren en mij is de schutting omgewaaid. Deze moet vervangen worden. De schutting delen (1.80 x 1.80 meter) bestaat uit twee schermen, 3 palen waarvan 1 paal door middel van twee beugels om de regenpijp heen aan het huis vastgemaakt moet worden. Twee andere palen moeten in de grond geplaatst worden. ( graag in beton). Graag verneem ik van u voor welke prijs u voor mij het een en ander zou willen plaatsen.

Blokhut en regenpijp met stormschade herstellen

Singelreparatie blokhut (singels 1 zijde zijn weggewaaid). Regenpijp woning vervangen.

Dakgoten reparatie

Wij willen onze dakgoten laten vervangen ongeveer 6 meter en 1 regenpijp. Bij geen contact graag even uw contactgegevens mailen dan bel ik u snel terug dit i.v.m. onregelmatige werktijden. Bedankt alvast voor de door u genomen moeite.

Dakgoot van tweekapper vervangen

De zinken dakgoot van onze 2 onder 1 kap woning dient aan de voor- en achterzijde te worden vervangen. De lengte is aan beide kanten 14 meter. Tevens dient er een nieuwe regenpijp geplaatst te worden over een lengte van 2 woonlagen. De woning is goed bereikbaar.

Regenpijp met stormschade vervangen

Door de storm is de regenpijp van mijn dak naar beneden los geraakt en gebroken. Wat kost het om deze te vervangen door u? PVC regenpijp van 5 a 6 meter.

Lekkage bij het dak of de goot verhelpen

Lekkage bij hevige regenval. Waarschijnlijk capaciteitsprobleem goot en/of slechte voeg in de zinken goot. Zou eventueel ook nog een probleem met de pannen kunnen zijn. Oplossen van capaciteitsprobleem door een extra metalen regenpijp met afvoer naar een opvangput, niet op het riool. De buren hebben dit probleem ook. Tevens een reparatie van de zinkvoeg. Huis van vlak na de oorlog. Indien nodig ook nog pannen vervangen en/of goed leggen. In het plafond zit ook een kring door de lekkage.

Lekkage aan dakgoot herstellen of goot vervangen

Wij hebben een lekkage op de plaats waar de regenpijp aansluit op de dakgoot. Een groot probleem om er bij te komen komt omdat er een overkapping tegen het huis staat. Graag maak ik een afspraak met de vakman om de situatie te beoordelen en op te laten lossen.

Partners

Partners van Casius