Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daklekkage aan dakkapel oplossen:

Daklekkage aan dakkapel oplossen

Er is nu een kleine lekkage op een hoek van de dakkapel. Het oude bituum dient te worden verwijderd, al 20 jaar oud, en nieuw bituum aangebracht. Ook de afvoerpijp dient te worden vervangen en de dakplint vast gezet. De oppervlakte is ongeveer 14.5 m2.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage aan dakkapel oplossen uit heel Nederland:

Daklekkage repareren

Het gaat op een lekkage aan een dakkapel van de zolderverdieping. Een rand van druppels maakt het dat de vloer gisteren blank stond en nu bedekt met handdoeken... helaas helpt het weer ook niet mee! Is het mogelijk om zsm (morgen) te komen kijken? Alvast super bedankt voor een antwoord. M vr gr Resi Kolen

Daklekkage opsporen en repareren

Opsporen en repareren'. Het gaat om een dakkapel met kunstriet.

Lekkage repareren op dakkapel

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dakkapel van circa 10 m2. Graag een vrijblijvende opgave en inspectie.

Daklekkage repareren

Dakpannen dak.... lekkage bij de schoorsteen en aan de andere kant heb ik ook een natte plek op het dak... sinds vandaag ook lekkage op het dakkapel maar die kan ik misschien zelf nog wel verhelpen.... graag een offerte voor de lekkage aan de schuine kant van het dak en de schoorsteen

Daklekkage opsporen en repareren

Ik heb daklekkage en wil dat graag opgespoord en gerepareerd hebben. Aan beide kanten van het dak zit een dakkapel. Het gaat om ongeveer 10 m2 waar de locatie van de lekkage is.

Lekkage dakkapel opsporen en verhelpen

Wij willen onze daklekkage laten opsporen en repareren. Het is waarschijnlijk een lek bij de aanhechting van ons hellende dak en dakkapel. De dakkapel heeft ook een hellend dak en dakpannen. Het regenwater komt nu onder de pannen, de slaapkamer in.

Daklekkage repareren

Daklekkage op dakkapel, zink veranderen, losse pannen vervangen, schoorsteen onderhoud.

Daklekkage repareren

Er is een lekkage op het platte dak van mijn dakkapel, tweede verdieping, tussenwoning. Het dak is 40 jaar oud, volgens mij is het nog nooit vervangen, de dakkapel loopt door bij de buren. Oppervlak is ongeveer 12 m2.

Daklekkage laten herstellen

Graag herstellen van het dak, dit is al meerdere malen geprobeerd te herstellen maar de lekkage verplaatst steeds. Nu zit het boven een dakkapel op de eerste verdieping.

Daklekkage repareren

Het betreft het opsporen en repareren van een daklekkage. Het gaat om een schuin dak. Het huis is 10 jaar oud, zou dus eigenlijk nog lang niet mogen lekken, en heeft 2 verdiepingen. De lekkage is zichtbaar bij de tussenmuur met de buren, maar zij hebben geen lekkage. Mogelijk komt het van de dakkapel.

Partners

Partners van Casius