Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lekkage aan lessenaarsdak te repareren:

Lekkage aan lessenaarsdak te repareren

Het betreft een daklekkage die opgespoord dient te worden en gerepareerd. Het gaat om een dakpannen lessenaarsdak. De lekkage is zichtbaar op een deel van ongeveer 5 m2. Er zijn meerdere natte plekken zichtbaar.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage aan lessenaarsdak te repareren uit heel Nederland:

Lekkage lessenaarsdak aanbouw opsporen en verhelpen

Aan ons hoekhuis is opzij een ruimte van ongeveer 5 x 4 meter aangebouwd. De laatste tijd lekt het dak (alleen bij heel veel wind in combinatie met regen) Het kan stortregenen zonder enig probleem aan, maar vooral als het stormachtig weer is waait het water ergens naar binnen. We vermoeden dat het lood niet goed meer zit, maar we laten het graag aan een deskundige over om dit te bekijken en verhelpen.

Oorzaak van daklekkage opsporen

Ik heb vorig jaar zonnepannelen laten plaatsen. Hierna is er lekkage ontstaan op de zolder. Daktype: lessenaarsdak. Dakhoek: 18°. Type dakpannen: stonewold. Montagebedrijf van de zonnepanelen is 3 keer geweest en geeft aan dat het niet door de montage van de zonnepanelen komt. Mijn vermoeden is dat het water tussen de zonnepanelen doorkomt en via de naden van de dakpannen die op de bevestigingsbeugels liggen, doorkomt. Is er een manier om te achterhalen waar de lekkage vandaan komt? Mag in eerste instantie een prijs per email zijn.

Daklekkage oplossen

Wij hebben lekkage op het dak. Er ligt op het dak een zonnepaneel met daar omheen een loodrand van 10 jaar oud. 2 jaar geleden is er al eens een stukje loodrand vervangen en was de lekkage verholpen, maar nu lekt het weer als het hard of langdurig regent. Het vermoeden is dan ook dat er wederom een scheurtje in de loodrand zit. Lessenaarsdak. Graag inspectie en reparatie.