Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Almere of directe omgeving.

5482 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest daken verwijderen en renoveren, asbest dak vervangen door dakplaten met zonnepanelen, daken schoonmaken en impregneren, nieuw zadeldak aanleggen, mansarde daken isoleren en voorzien van Tuille du Nord pannen, dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de pannen, pannen vervangen en zonnepanelen plaatsen, pannendak met dakramen aanbrengen, dak renoveren, dak bedekken met EPDM, dak renoveren, dakpannen dak vervangen, bourgondische tegelpannen aanbrengen op dak, pannendak volledig renoveren, dak vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Almere:

Lichtkoepel maken

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Plat dak, huis is van hout, 100 cm x 100 cm lichtkoepel

Lekkage dak verhelpen

Ik wil mijn dak laten monteren

Lichtkoepel plaatsen

Ik heb een plat dak (beton) met kiezels en bitumen er op. Er zit al een lichtkoepel boven de overloop. En nu ben ik geïnteresseerd in het plaatsen van een (kleine) lichtkoepel boven de badkamer. Afmetingen van het dak zijn ongeveer 7 x 11 meter.

Vogelwering plaatsen

Graag zou ik een richtprijs willen voor het dichtmaken van de goten op ons huis. Wij hebben een vrijstaand huis en zouden het dan aan beide kanten dicht willen. Het huis is 14 meter lang. Liefst vandaag al dicht. De kauwen proberen weer een nest te maken en jagen wij nu steeds weg.

Eterniet platen met asbest verwijderen

Eternietplaten met asbest moeten vervangen worden. Gedachten gaan uit naar een pannendak. Oppervlakte dak ongeveer 100 m2. Ook twee Velux dakramen moeten daarbij vervangen worden, elk 0,50 x 1.00 meter. Graag een gespecificeerde offerte.

Boeidelen voorkant woning vervangen

Ik wil de boeidelen van de voorkant van de woning vervangen. Multiplex is wat er nu op zit en wat het opnieuw moet worden. Houten aftimmering balkon ter behoeve van het dakterras - afmeting beplating 2 stuks circa 3100 bij 700 mm. - paneel vervaardigd uit 10 mm Multiplex exterieur garantplaat 15 jaar Boeideel dakoverstek - afmeting delen 2 stuks circa 3100 x 200 mm. - paneel vervaardigd uit 15 mm Multiplex exterieur garantplaat 15 jaar

Vogelnest onder zonnepanelen weghalen

Wij hebben 2 x 5 zonnepanelen. Onder 1 paneel maken kraaien of krouwen een nest. Urenlang herrie van getik. We weten niet of onder meer panelen vogelnesten worden gemaakt. We willen dit zo snel mogelijk verhelpen en overwegen zonnepanelen borstels te kopen van elk 5 meter die je in elkaar schuift en vastzet met tyraps. Wie kan ons helpen en het dak op? Is hiervoor een steiger nodig?

PVC regenpijp vervangen

We willen graag onze pvc regenpijp vervangen. Ik hoor graag wat de kosten zijn. (zie foto bijlage)

Houten tuinhuis met plat dak bedekken

Het houten tuinhuis heeft stormschade opgedaan. Er zijn 4 lagen bitumen, 3 x 1 meter, zijn van het dak af.

Plat dak van bungalow renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing, EPDM Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 125 m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een geschakelde bungalow met 2 daken op de begane grond en 1 dak opbouw. Bouwjaar 1992 onderdeel van de Bouw Rai Almere. Het is een bitumen dak met grind. Vorig jaar een kleine lekkage bij de regen afvoer op de begane grond, dit is verholpen. Op de dak opbouw lichte condens? Vorming in het plafond nu te zien. Het is tijd om het dak te vervangen daarom denk ik er over na om het dak ook gelijk goed te isoleren om voor bereid te zijn op de toekomst. De dakopbouw heeft aan 3 zijden glasplaten en een zijde is metselwerk. Graag een offerte voor wat mogelijk is op dit dak.

Lekkage in dak schuur repareren

Door de storm is er een lekkage ontstaan in het dak van de schuur. Het is een soort tuinhuis met overkapping en bij de overkapping zit ook lekkage. Het tuinhuis is 5 bij 2,5 meter en de overkapping is 3 bij 3 meter. Er is geen achterom. Het gaat om een bitumen dak.

Verschoven dakpannen recht leggen

Vanwege de januari storm is er een tiental dakpannen scheef gaan zitten. Ik wil graaf een offerte voor het recht leggen van deze pannen, voordat ze bij een volgende storm er helemaal af liggen.

Dakshingles repareren

Door de storm is het dak van mijn tuinhuisje beschadigd. Een deel van de dak shingles zijn weggewaaid. Vier jaar geleden is het dak nieuw geplaatst en ik wil ook dat er wordt nagekeken of dat wel toen goed is gedaan. Het tuinhuisje is ongeveer 7,5 m2 met schuin dak van 2 kanten.

Kapotte en weggewaaide daklei vervangen

Afgelopen donderdag is er tijdens de storm een lei van ons dak gewaaid en uiteraard kapot gevallen. Het is een lei van de nok. Kunt u ons een offerte maken voor een eventuele reparatie?

Gat in de dakgoot repareren

Door vuurwerk met oudjaar is er een gat in de dakgoot gekomen. De zinken goot ligt tussen de begane grond en de eerst verdieping in.

Afgewaaide zinken dakrand herstellen

Onze zinken dakrand is er tijdens de storm afgewaaid. Een deel lag bij de buren in de tuin en het andere deel ligt nog op het dak. Wij zouden er graag iemand naar laten kijken en of de dakrand er weer opgezet kan worden of dat we een nieuwe moeten laten maken en hoeveel het totaal allemaal gaat kosten. Er zijn fotos gemaakt die ik kan toesturen.

Weggewaaide dakpan terug plaatsen

Er is met de storm een dakpan los gewaaid. Graag zou ik de dakpan die is los gewaaid is weer willen terugplaatsen. De woning Heeft 2 verdiepingen en een zolder. Wij hebben geen dakkapel.

Licht verbogen dakgoot herstellen

Dakgoot weer horizontaal te maken dat water goed weg stroomt.

Afgewaaide dakpan terugleggen

Door de storm is er 1 dakpan los gewaaid en langs het dak naar beneden gegleden en deze ligt in de dakgoot. Hoogte van het dak waar de dakpan weg is, circa 9 meter. Het is aan de tuinzijde van het dak. Zie foto`s voor de situatie.

Afgerukte regenpijp vastzetten

Door de storm is de regenpijp van de muur afgerukt. Graag een offerte voor nieuw te plaatsen pvc pijp. Deze moet vanaf het dak tot de vloer.

Dakpan terug plaatsen

Door de wind zijn er 2 dakpannen losgekomen. Deze terug plaatsen. Ik heb zelf nog dakpannen dus het gaat alleen om het plaatsen.

Regenpijp vernieuwen

Door storm is de regenpijp aan de voorkant van het huis eraf gegaan. Graag een offerte inzake nieuwe regenpijp. Ik wil graag een offerte met als voorbeelden PVC, koper en zink.

Daklekkage repareren

Ik wil de daklekkage opsporen en repareren. Het gaat om een schuin dak met dakpannen, weet niet hoe groot de oppervlakte is. Het gaat om Hollandse dakpannen. Het zou eventueel ook kunnen liggen aan de dakgoot. Het is een zinken dakgoot van ongeveer 6 meter. Als ik schat zou ik denken dat het dak rond de 60 m2 is.

Dak van tuinhuis herstellen

De nok van het tuinhuis ligt deels eraf. Deze wil ik herstellen.

Bitumen op dubbele carport vervangen

Het bituum op de dubbele carport dient te worden vervangen daar er nu lekkage is. Er mag een nieuwe laag opgeplaatst worden. De oppervlakte is iets minder 8 bij 8 meter.