Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Almere of directe omgeving.

5742 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, pannendak vervangen door geisoleerd dak met nieuwe pannen, dak vernieuwen, nieuw zadeldak incl constructie, isolatie en pannen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, sedumdakbedekking realiseren, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Almere:

Lichtkoepel vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van de bestaande lichtkoepel voor een elektrische uitvoering dubbelwandig. Afmeting 100 x 100 cm. Het is een plat dak.

Herstel lekkage dak tuinhuis met overkapping

Dak van tuinhuis met overkapping lekt. Lekkage is vooral in dak overkapping, die is 4 bij 4 meter. Totale oppervlak is 27 vierkante meter. Dit is dak schuur en dak overkapping. Dakbedekking is bitumen er zitten 2 laag bitumen op. Wij willen het rotte hout van de overkapping laten vervangen en nieuwe laag bitumen. Het hout is op sommige delen vervangen, wij hebben nog wat hout over, als er dus nog hout vervangen moet worden kan dat. En op dak schuur alleen nieuw laag bitumen.

Loszittende regenpijp vervangen

Ik wil graag de regenpijp weer vast laten zetten. Door de storm is deze kapot gegaan /losgegaan en ik zou deze willen laten vervangen. De regenpijp is ongeveer 3 m. De hoogte is ongeveer 8 meter. Wat is de prijs om dit te laten maken?

Het lokaliseren van lekkage aan de dakgoot

Lekkage in dakgoot, of er ligt een dakpan(nen) niet goed lekt tussen dak en dakgoot, lastig te zien vanaf zolderraam, en begane grond omdat het 7 meter hoog is vanaf begane grond. Ik ben echt opzoek naar een vakman die dit kan lokaliseren en oplossen. Vorige zomer is de goot schoongemaakt met een ladder, denk dus niet dat er een steiger nodig zal zijn.

Repareren afgewaaide luchtafvoer pijp van het dak

Afgelopen zondag is door de storm onze luchtafvoer pijp van het dak afgewaaid. Dat moet dus zsm gerepareerd worden. Hoe langer ik wacht hoe meer water schade ik krijg. Foto's kan ik ook aanleveren indien gewenst.

Een groendak boven de schuur en uitbouw maken

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van de garage en uitbouw kan voorzien van een groen/sedumdak. Het gaat om een dak van in totaal 20 m2 op een hoogte van 250 cm. Het dak is deels van beton, deels van hout. Naar mijn weten is het dak momenteel bedekt met bitumen.

2 lichtkoepel vervangen

We have 2 lichtkoepels and both are leaking a bit after the big storms. They seem to have leaks and are old. We'd like to get a quote to replace them, and to assess if there's any damage to the ceiling where water has been coming in slowly.

Nieuwe dakbedekking

Het gaat om het plat dak van een vrijstaande garage van plusminus 10 x 6 meter. De huidige dakbedekking zit er al ongeveer 20 jaar op. In een van de hoeken binnen in de garage zijn na regen vocht plekken zichtbaar. Graag wil ik een nieuwe dakbedekking. Wat er momenteel op ligt en wat het beste nieuw opgelegd kan worden, laat ik aan jou over.

Nokvorsten vastzitten met Flixem

Graag een offerte om circa 5 meter aan nokvorsten vast te zetten evt. met Flexim of andere voorstellen incl. voorrijkosten en werkloon.

Isolatiestrips vervangen

Vervangen isolatiestrips onder huidige lichtkoepel, gaat om de 1e verdieping, op een plat dak .

Afdak maken aan schuur

Wij willen graag een offerte voor een afdak aan de schuur als een terrasoverkapping, ongeveer 3 meter bij 3,30 meter, wit hout en weerbestendige constructie, palen met een stevig uiterlijk, afwaterend stevig stormbestendig zonwerend dak.

Nokvorsten met flexim laten vastzetten

Zou graag 5,5 meter nok vorst aan laten smeren met flexim op een eengezinswoning. Ik ontvang graag een offerte.

Lekkage aansluiting goot op pijp

Aansluiting dakgoot met regenpijp lekt waardoor water over de gevel naar beneden loopt.

Dakgoot vervangen

10 meter zinken dakgoot. Verwijderen, plaatsen, afvoeren. De goot zit op 5 meter hoogte, dus er is waarschijnlijk een steiger nodig.

Het isoleren van een garage met een sedumdak

Betreft een betonnen prefab garage met een dak oppervlakte van ongeveer 17m2. Dit wordt een massagepraktijk. maar is nu vooral vochtig aan de binnenkant. Het is de bedoeling dat deze ruimte dus geisoleerd wordt door een sedumdak. Hier weet ik nog niks van, het zou mooi zijn als ik hier ook advies over kan krijgen.

Dak renovatie overlagen

Het overlagen met bitumen 470-k24, bedrijfspand 600 m2, er zijn geen lichtstraten aanwezig, wel 5 dak doorvoeren. Graag de rand 35 cm rond om afwerken. Graag zou ik in februari willen beginnen met de klus.

Bitumen vervangen

Plat dak boven de schuur en carpoort. oude bitumen eraf nieuwe erop. afmeting van dit is 45 vierkante meter

Plat dak vernieuwen

Garagedak, plat dak vernieuwen. O.b.v. andere offerte: 18 m2 bitumen over oude laag leggen, 11 m daktrims, 5 m lood vervangen, impregneren.

Groendak plaatsen

Graag een offerte voor de aanleg van een plat groendak op een met de buren gedeelde garage. van 5 x7 mtr

Dak renovatie in verband met lekkage

Het platte dak van mijn huis heeft een lekkage (gaten) en is aan vervanging toe. Repareren zal niet voldoende zijn is mij verteld. Het gaat om ongeveer 75 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte voor EPDM dakbedekking of ander materiaal wat duurzaam is. De oude dakbedekking is of pvc of PE vertelde iemand mij, dit zou afgevoerd moeten worden. Het dak is ongeveer 7 meter hoog (3 etages). Via de achterkant kan er op het dak gekomen worden via het dakterras en een ladder. Een aantal buren hebben ook last, sommige hebben al een oplossing en andere moeten nog vervangen worden. Sommige zouden mee willen doen, maar de huizen zijn niet allemaal naast elkaar.

Dak opnieuw bedekken

Betreft een garage die met de buurman wordt gedeeld. ongeveer 5 x 7 meter. Welke bedekking (en) overweeg je voor het plat dak? EPDM Momenteel ligt er bitumen.

Offerte plate dak / boeidelen / vogel wering

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het vervangen van de boeidelen (voorkant huis). De nieuwe boeidelen willen we graag van Plastisol / aluminium en in dezelfde kleur als onze voordeur (RAL 6000 / patina groen of „Jade“ / zie: https://unisol.nl/panelen/lak-en-plastisolkleuren/ ) hebben. Wij hebben last van grote vogels in de dakgoot en onder de dakpannen. Graag ontvangen wij advies over voorzorgsmaatregelen om het dak te beschermen tegen vogels en een offerte over het plaatsen van een oplossing. Verder willen wij de plate dakbedekking (bitumen) laten controleren / vernieuwen.

Dak isoleren en bedekken

Ik heb 2 platte daken van 6 bij 6 meter op 6 meter hoogte. De dragende constructie bestaat uit ijzeren balken met daartussen houten balken. Het huidige dak zit er zo’n 30 jaar op. Ik weet echter niet wat dit is, volgens mij geen bitumen want het materiaal is veel gladder, lijkt wel zink. Het dakbedekking zit los, graag opnieuw isoleren en bedekken. Is gezamenlijk 72 m2.

Daklekkage verhelpen

Het gaat om een dak lekkage op een plat dak. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.

Dak bedekken met zink

Ons huis beschikt over 2 schuine betonplaten: gevel voorzijde, achtergevel, in de betonnen plaat voor bevindt zich een kachelpijp hoek ongeveer 40 graden lengte 60 cm, breedte ca 70 cm Deze platen zijn in het midden verdiept om water via een waterspuwer af te voeren. Graag willen wij dit met zink laten bedekken, kleur donkergrijs. Werkhoogte ca 6,5-8,5 m hoogte.