Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Almere of directe omgeving.

5815 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), het renoveren van een groot boerderijdak door middel van Unidek platen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, dakbedekking vervangen en zonnepanelen plaatsen, dakrenovatie, geïsoleerde dakplaten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Almere:

Plat dak (60m2) isoleren en van nieuwe dakbedekking voorzien

Graag willen wij ons platte dak isoleren. Het betreft een plat dak van +/- 60m2. Dit kan z.s.m beginnen omdat huidige dak lekt en niet goed meer is. Ik laat mij graag adviseren door de vakman over de beste oplossing en soort materiaal

Nieuwe dakgoten plaatsen

Ik zoek iemand die de dakgoten voor en achter kan vervangen en voor eventueel nog 3 buren. Het gaat in de dakgoten op de 1e verdieping. Ik wil graag zinken dakgoten. De bereikbaarheid is goed.

35m2 groendak aanleggen op platte daken

Het dak bestaat uit een hoog gedeelte van 5 x 10 meter en een laag gedeelte van 5 x 7 meter. Graag laat ik hier een groendak op leggen. Het zijn platte daken waar nu dakleer op zit.

Een dakgoot en bekisting vervangen

Ik zoek een specialist voor het vervangen dan de dakgoot en bekisting. De goot is 600 cm breed en van zink. Er moet rekening worden gehouden met de buren. Het betreft namelijk een tussenwoning.

Golfplaten dak schuur vervangen

Ik wil graag golfplaten van dak schuur met oppervlakte van 180x240 cm laten vervangen. Graag vervangen met een soort gelijke golfplaat.

Daklekkage verhelpen en dakraam plaatsen

Wij hebben enige tijd geleden een scheur in een loodslab, welke aan de dakkapel zit, laten repareren door middel van een noodreparatie. Nu wil ik deze graag laten vervangen en daarnaast een koof van een Velux dakraam laten vervangen welke verweerd is in de loop der tijd. Deze is reeds aanwezig en hoeft alleen omgewisseld te worden.

Vervangen lood rondom dakkapel

Vervangen lood, rondom dakkapel, ca 3.20 breed eerste etage

Dakisolatie aanleggen

Ik heb last van een dak lekkage en bij onderzoek bleek er ook geen dak isolatie te zijn. We willen dit allemaal in één keer laten maken als de financiële kant dat toe laat. De oppervlakte is 36 m2.

Een sedumdak aanleggen boven de keukenb

Ik zoek een dakdekker die mijn platte dak kan vervangen en een sedumdak kan aanleggen. Het bestaande platte dak (ongeveer 25 m2) is uit 1994 en moet mogelijk eerst vervangen worden voordat het sedumdak gelegd wordt. Ik zoek een aanbieder die beide klussen kan uitvoeren. Ook kan het zijn dat meerdere buurtgenoten mee willen doen. Graag de eventuele kortingen vermelden bij meerdere deelnames. Dit is een dak boven de begane grond. Naast de woning en is goed bereikbaar. Het is een betonnen dak.

Groendak realiseren

Ik zou graag een sedum dakbedekking willen. Het gaat om een houten (platte)terras overkapping van 5,5 x 2,5 bevestigd aan het huis. Er ligt al dakbedekking op tegen de regen. Ik zou er wel graag nog ruimte willen zodat ik er bij kan om ramen te lappen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Groendak Wat is de oppervlakte van het plat dak? Tussen 10 en 50m²

Het vervangen van dakgoten aan de voorzijde woning

Ik zoek een specialist die mijn dakgoten kan vervangen. Het betreft ongeveer 11 meter. Ze zijn volgens mij van zink of kunststof, en waar ik het door wil laten vervangen bespreek ik graag nog even.

Dakgrind verwijderen

Graag dakgrind laten verwijderen van 63m² verdeeld over 2 woonlagen.

Afgebroken regenpijp repareren

Bij het adres zijn wij verantwoordelijk voor het technisch beheer. De huurders hebben aangegeven dat de regenpijp recent los is gegaan. Ik heb hier ook foto's van bijgevoegd. Ik hoor graag op welkte termijn deze kan worden gemaakt/vervangen, en ontvang graag een inschatting van de kosten.

Tussenwoning met op verschillende woonlagen lekkages

Bij een tussenwoning hebben we drie daklekkages; 1. Het afschot van een inpandig balkon aan de voorzijde is niet goed. Het water loopt naar het huis ipv naar de aanwezige afvoer aan de voorgevel. De bitumen onderlaag ligt ook gedeeltelijk los. Er is onder de balkondeur voldoende hoogte om hier afschot met plaatmateriaal en nieuwe bitumenlaag te creeren. 2. Ook lekkage bij een met buren gedeelde hemelwaterafvoer op het dak (2e verdieping) achterzijde. 3. Op de begane grond heeft het platte dak van een uitbouw (zijde met andere buren) op de hoek ook lekkage (losse lood-slab vermoedelijk de oorzaak).

Extensief groen dak plaatsen

Extensief groen dak op bestaande dakkapel (10m2 ongeveer), waarschijnlijk samen met de buren. Huidig dakbedekking onbekend.

Dakraam verwijderen en dak dichtmaken

Ik wil de bestaande velux dakraam van 80 bij 1 cm verwijderen en deze laten dichtmaken op de zolder. Kan dit op korte termijn gebeuren en wat kost het?

Schuurdak vervangen en opnieuw bedekken met bitumen

The roof of our wooden shed needs to be replaced. The roof is covered with bitum and area is about 9 m2.

Dakgoot inkorten en eventueel verleggen van HWA

I.v.m. het plaatsen van een nieuwe overkapping moet de bestaande dakgoot (gedeeld met de buren) een stukje ingekort worden (zie gele lijn op de foto). Eventueel moet de HWA worden doorgetrokken naar beneden en onder de grond, via de achtergevel worden aangesloten op de andere HWA (zie gelelijn op de foto). Alternatief om de HWA (zie lichtblauwe lijn) via de muur boven de overkapping uit te voeren? De rechter HWA wordt verlegt door de firma die de overkapping komt plaatsen.

Tuinhuis dak shingels vervangen

Het is een tuinhuisje met 4 dakkanten. Het is schuin ik denk nog geen 10 m2. Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen, afvoeren en het plaatsen van nieuwe shingles.

Lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden

Nieuwbouw houtskeletwoning (momenteel in aanbouw) met een lessenaarsdak met een afschot van circa 15%. Bedekking komt op een nog te bepalen isolatiemateriaal. Eventueel voorbereiding voor sedum-dak. Graag advies van ervaren Dakdekkersbedrijf over materiaalkeuze.

Dak van de schuur laten vervangen

Het dak van de schuur lekt aan de achterkant. Hout is rot en dakbedekking brokkelt af. Zie foto's.

Boeiboord vervangen door keralit

Wij zouden graag onze boeiboorden laten vervangen met Keralit boeiboorden. Onze woning heeft 2 verdiepingen (begane grond en 1e verdieping) en een plat dak. De breedte van het huis is 6.10 meter, dus wij zouden voor door voorkant en achterkant in totaal zo'n 12.20 meter boeiboord nodig hebben. Graag horen wij wat u zou kunnen bieden.

Dak van serre laten vervangen

Huidige serre (15 jaar oud) is met glas uitgevoerd. Vrijwel alle panelen zijn 'lek'. D.w.z. er is damp ontstaan tussen het glas. Het gaat om een serredak in een halve paraplu vorm met 16 ramen, waarvan de langste bijna 4 meter is. Het totaal aantal ramen bedraagt 12. onze voorkeur gaat uit naar polycarbonaat

Dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen

Het betreft een blok van 5 woningen. Gebouwd in 1999 en daarom aan dak renovatie toe. Daarnaast wil een aantal bewoners binnen niet al te lange termijn zonnepanelen op het dak laten zetten. Het gaat niet alleen om het platte dak, er zijn ook balkons, schuurtjes en een 2e platte dak. Oppervlaktes: platte dak op 2e verdieping: 32 x 9 mtr, platte dak op 1e verdieping: 32 x 2.2 mtr, balkon (doorlopend): 32 x 2.2 mtr, 5 schuurtjes (uniform): 1.8 x 2 mtr. Op de balkons heeft ook het lood en vooral de voegen erboven aandacht nodig, we vermoeden een lekkage op de balkons door de voegen. Op alle balkons liggen betontegels. dit moet eraf en daarna moet de bedekking van de balkons vernieuwd worden. De tegels kunnen wel in de tuin opgeslagen worden. Op de daken hebben we nu bitumen, dit willen we er weer voor terug. Of het eroverheen komt of helemaal vervangen dient te worden daar willen we graag advies over. Op de platte daken liggen kiezels (ongeveer 5 cm doorsnede). We hebben een doorlopend balkon, tussen de woningen staat een muurtje van een halve meter breed. Voor de rest loopt het wel in ene door. Een steiger plaatsen zal lastig worden, mogelijk dat er een soort verhuislift nodig zal zijn. Na de zomer willen we waarschijnlijk starten.

Polycarbonaat platen en rubbers vervangen van onze serre

Wij hebben een 25 jaar oude serre met een dak van polycarbonaat platen. Meerdaags, lichtdoorlatend maar wel mat. Het dak is opgebouwd in vier banen van ca 80cm breed en ca 350 cm lang twee banen zijn half vaste plaat, half schuifraam. De platen zijn vervuild van binnen en we hebben wat lekkage. Graag willen wij de platen en indien nodig de rubbers laten vervangen.