Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Almere of directe omgeving.

5321 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak van oude boerderij renoveren, dak van nieuwe leien voorzien, dakpannen vervangen, onderhoud aan een rieten dak, daken renoveren, rieten dak en pannendak met kruispannen vervangen, pannendak vervangen, dakpannen leggen en verankeren, dakrenovatie en -isolatie, dakpannen vervangen en isoleren, dakpannen vervangen inclusief isoleren vanaf buiten, dakkapel plaatsen, dakkapel renoveren en dak isoleren, dak vernieuwen, plat dak isoleren en vernieuwen, dak met pannen en isolatie renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Almere:

Regenpijp vervangen

Verzakking van de regenpijp (onderaan) zowel voor als achter van het woonhuis. Eventueel schoonmaak dakgoot.

Schuurdak met bitumen herstellen of vernieuwen

Huidige bitumen is poreus aan het worden daardoor vermoedelijk op lijst/dakrand een lekkage. Zijn geschakelde schuren. Totaal oppervlak is minder dan 17 m2 exclusief opstaande rand rondom van ongeveer 20 cm. Vloeibare bitumen is een optie. Graag een prijs indicatie en wanneer dit uitgevoerd kan worden.

Nieuw dak op bungalow maken

Het betreft een nieuw te bouwen prefab HSB passieve bungalow met 2 schuine schilddaken van in totaal 163 m2. (en 1 plat dak van 35.5m2 > EPDM). Voorkeur voor donker antraciet platte of gegolfde dakpannen. Graag een prijsindicatie.

Lekkage dak van overkapping verhelpen

Het dak van de overkapping naast de schuur lekt. Het is circa 3 x 3 meter en met een bitumen bedekking. Kan het gerepareerd worden met vloeibare bedekking? En wat kost dat?

Afwerkpanelen repareren

Graag ontvang ik van u een prijsindicatie voor het repareren van afwerkpanelen. De kopse kant is ongeveer 4 meter en de lange zijde ongeveer 8 meter dus het is een totale omvang van ongeveer 20 meter.

Offerteverzoek van een bouwkundestudent

Op het gehele dak wil ik isolatie aanbrengen. Hierdoor zal het dak hoger komen te liggen. Mijn vraag is hoeveel dit ongeveer kost, een richtlijn. Op zolder zit deels een plat dak. Dit heeft een oppervlak van 13,8 m². De oppervlakte van het dak met dakpannen is aan de voor- en achterzijde 82 m². Graag zou ik een globale kostprijs willen. Dit voor mijn onderzoek voor het optimaliseren van deze woning.

Regenpijp gedeeltelijk vervangen

Onze regenpijp is er vannacht door de storm gedeeltelijk afgewaaid. Wat kost het om dit te laten vervangen/repareren?

Daklekkage aan dakkapel oplossen

Er is nu een kleine lekkage op een hoek van de dakkapel. Het oude bituum dient te worden verwijderd, al 20 jaar oud, en nieuw bituum aangebracht. Ook de afvoerpijp dient te worden vervangen en de dakplint vast gezet. De oppervlakte is ongeveer 14.5 m2.

Lekkage aan lessenaarsdak te repareren

Het betreft een daklekkage die opgespoord dient te worden en gerepareerd. Het gaat om een dakpannen lessenaarsdak. De lekkage is zichtbaar op een deel van ongeveer 5 m2. Er zijn meerdere natte plekken zichtbaar.

Renovatie van bitumen op een plat dak

Ik wil de bitumenlaag op mijn platte dak laten renoveren. Het gaat om een oppervlak van 36 m2. Dat bitumen zit er nu al 25 jaar op dus dat moet vervangen worden. Ook ligt er grind. Ook moet er gekeken worden naar het loodslib en de dakranden tussen de woningen. Op de bitumenlaag moet weer grind komen.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren , schuin dak, dakkpannen , ongeveer 1 vierkante meter

Dakpannen reinigen

Ik zou graag van de woning en de schuur de dakpannen gereinigd hebben. De schuur is 20 m2 en de woning 100 m2. Beide hebben een puntdak dus dat betekent dat het oppervlak van het dak wat groter is.

Nieuwe bitumen aanbrengen

1 dak woning grind daakbedekking toplaag gemineraliseerd 105 vierkante meter Rand afwerking gemineraliss eerd 26 vierkante meter zit al in de 105 vierkante meter. Daktrim 60 x 64 antraciet 26 vierkante meter afvoer 80 x 60 90 graden lang aantal 2 ontluchtingspijp 110/125 aantal 3. 3 x kanaal inbranden. Ik heb al 6 buren die willen meedoen. Misschien worden dat er meer. Maak een mooie prijs.

Daklekkage opsporen en repareren

Wij hebben een daklekkage bij het dak. Het lijkt er op dat de lekkage begint bij de aansluiting tussen de dakkapel en het dak. Er zijn hier ook meerdere plekken zichtbaar. Het betreft een zinken dak en de dakkapel is ongeveer 2 m2 groot.

Dak bedekken en lood aanbrengen

Ik heb tijdje geleden van een carport een kamer gemaakt en nu wil ik graag het dak bedekken, er moet namelijk bitumen komen op het dak. En voor beide zijmuren moet er lood aangebracht worden. Ook moet er geïsoleerd worden.

Vervanging van asbesthoudende golfplaten op een hoekwoning

Wij hebben een hoekwoning uit bouwjaar 1981 gekocht en krijgen daarvan op 1 december de sleutel. Het zadeldak van ongeveer 100 m² is bedekt met asbesthoudende golfplaten. Ik wil dat dak laten saneren en er een nieuw golfplaten dak op laten aanbrengen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport aanwezig. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden en kosten. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat de totale klus voor mij kan verzorgen. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Dak lekkage repareren

Wij hebben onze woning verkocht. Kopers komen 3 weken na de koop bij ons terug met de melding dat er een dak lekkage is en dat wij dit verborgen hebben. (is NIET het geval). Proberen nu dus de kosten op ons te verhalen. Wij hebben een nota ontvangen dat dit €1150,- zou kosten om het te repareren, ik denk echter dat dit niet helemaal klopt. (onbetrouwbaar bedrijf, geen specificatie van de kosten, gewoon bam dit gaat het kosten. ) Graag ontvang ik dus een offerte wat zoiets ongeveer zou kosten. Het zit in de hoek op zolder achter de knieschotten en is nog geen 1 m2. Is alleen zichtbaar wanneer het flink geregend heeft zeggen ze.

Lekkage vinden en repareren

Lek op de grens van de aanbouw (1 jaar oud). Oorzaak onbekend. Alleen bij zeer harde regen. Graag een prijsopgaaf om lekkage te vinden (vast bedrag?). Ik heb een lek aan de grens van mijn aanbouw van 1 jaar oud. De oorzaak is onbekend en dat gebeurt alleen bij zeer harde regen. Ik wil weten wat het kost om de oorzaak te vinden en eventueel te repareren.

Lekkage aan dakgoot oplossen

Op 1 plek bij de dakgoot hebben wij lekkage. Graag laten wij de zinken goot door u repareren. Daarna is er een gezamenlijke regenpijp met de buren die niet goed door loopt. Hier willen wij ook graag naar laten kijken.

Golfplaten dak vervangen van schuurtje

Ik heb lekkage (scheurtjes in de platen) in mijn schuurtje met vezelcement golfplaten. De maten van het schuurtje zijn: lengte 3102 en breedte 2340 mm (vanuit bouwtekening). De wand aan de kant van de dakgoot van het schuurtje wordt ook steeds erg nat waardoor ik denk dat de huidige golfplaten wellicht net iets te kort zijn of er iets mis is met de positie of de staat van de dakgoot. Kortom de golfplaten moeten vervangen worden of nieuwe er bovenop geplaatst en er moet even naar de dakgoot gekeken worden.

Zinken bakgoten maken

Ik ben op zoek naar een vakman die een offerte kan maken voor 2 zinken bakgoten. De lengte per goot zal 14.50 meter moeten worden.

Daklekkage aan kapel en goot verhelpen

De dakkapel blijkt al jaren te lekken en de dakgoot lekt volgens mij ook. In ieder geval de dakkapel. De dakkapel heeft een plat dak. Dat we het huis kochten is er een bouwkundig rapport gemaakt. Dat kan ik u mailen. Kunt u de lekkage opsporen en verhelpen?

Daklekkage repareren

Daklekkage op uitbouw ongeveer 3 m2 groot. Wat zijn de kosten om deze opnieuw te bekleden?

PVC dakgootje plaatsen

Langs schuurtje van 3,60 lang en 2,10 hoog goot plaatsen. Schuurtje kont uit op straat. Aan schuurtje zit poortdeur, met klink aan schuur zijde. Afvoer aan straat kant met wegloop naar put. Graag inclusief materiaal.

EPDM bekleding in de dakgoot repareren

Ik heb aan mijn huis houten bakgoten met een gootbekleding van EPDM. Er loopt op een hoek wat water uit de houten goot. De lekkage zit niet in die hoek, maar een stukje verder. Ik laat het EPDM graag repareren en ontvang daarvoor uw offerte.