Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Almere of directe omgeving.

5800 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Almere:

Dak van serre laten vervangen

Huidige serre (15 jaar oud) is met glas uitgevoerd. Vrijwel alle panelen zijn 'lek'. D.w.z. er is damp ontstaan tussen het glas. Het gaat om een serredak in een halve paraplu vorm met 16 ramen, waarvan de langste bijna 4 meter is. Het totaal aantal ramen bedraagt 12. onze voorkeur gaat uit naar polycarbonaat

Dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen

Het betreft een blok van 5 woningen. Gebouwd in 1999 en daarom aan dak renovatie toe. Daarnaast wil een aantal bewoners binnen niet al te lange termijn zonnepanelen op het dak laten zetten. Het gaat niet alleen om het platte dak, er zijn ook balkons, schuurtjes en een 2e platte dak. Oppervlaktes: platte dak op 2e verdieping: 32 x 9 mtr, platte dak op 1e verdieping: 32 x 2.2 mtr, balkon (doorlopend): 32 x 2.2 mtr, 5 schuurtjes (uniform): 1.8 x 2 mtr. Op de balkons heeft ook het lood en vooral de voegen erboven aandacht nodig, we vermoeden een lekkage op de balkons door de voegen. Op alle balkons liggen betontegels. dit moet eraf en daarna moet de bedekking van de balkons vernieuwd worden. De tegels kunnen wel in de tuin opgeslagen worden. Op de daken hebben we nu bitumen, dit willen we er weer voor terug. Of het eroverheen komt of helemaal vervangen dient te worden daar willen we graag advies over. Op de platte daken liggen kiezels (ongeveer 5 cm doorsnede). We hebben een doorlopend balkon, tussen de woningen staat een muurtje van een halve meter breed. Voor de rest loopt het wel in ene door. Een steiger plaatsen zal lastig worden, mogelijk dat er een soort verhuislift nodig zal zijn. Na de zomer willen we waarschijnlijk starten.

Polycarbonaat platen en rubbers vervangen van onze serre

Wij hebben een 25 jaar oude serre met een dak van polycarbonaat platen. Meerdaags, lichtdoorlatend maar wel mat. Het dak is opgebouwd in vier banen van ca 80cm breed en ca 350 cm lang twee banen zijn half vaste plaat, half schuifraam. De platen zijn vervuild van binnen en we hebben wat lekkage. Graag willen wij de platen en indien nodig de rubbers laten vervangen.

Dak van serre laten vervangen

Huidige serre (15 jaar oud) is met glas uitgevoerd. Vrijwel alle panelen zijn 'lek'. D.w.z. er is damp ontstaan tussen het glas. Het gaat om een serredak in een halve paraplu vorm met 16 ramen, waarvan de langste bijna 4 meter is. Het totaal aantal ramen bedraagt 12.

Drie schuurtjes voorzien van nieuwe dakbedekking

Ik zoek een dakdekker die de bedekking van drie schuurtjes kan vervangen. Dit zijn houten dak met bedekt met EPDM. Het gaat om een dak van 6,4 bij 4 en dak van 8 bij 3,4 en een dak van 3 bij 6 meter. Met wat dit vervolgens bedekt moet worden bespreek ik graag met de specialist.

Het vervangen van 56m2 aan PVC dakbedekking

Vervangen huidige (30 jaar oude) PVC dakbedekking van hellend dak (7m hoog bij 8m breed=56m2).

Golfplaten daken vervangen

Mijn schuur heeft nu golfplaten. Deze moeten vervangen en afgevoerd worden. Breedte is 5,20 bij 2,50 meter. graag een offerte Maar ook graag een offerte voor een plat dak met dakbedekking

Dakbedekking vervangen dakkapel

Vernieuwen van dakbedekking van de dakkapel, ook de afvoergoten moeten worden vernieuwd. Afmeting dakkapel is 4,25 breed 2,5 diep. Op dit moment zit er bitumen op.

Dakdekker die mijn woning kan voorzien van nieuwe dakbedekking

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn woning kan voorzien van een nieuwe laag bitumen. Het gaat om een houten dak van 40 m2. Er liggen nog 2 oude lagen bitumen op het dak.

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen

Er zit een (oud) vogelnest in mijn ventilatiesysteem. En er zijn twee gaten onder het dak waar volgens mij ook vogeltjes verblijven. Er is ook een oud alarm systeem aan mijn gevel die verwijderd moet worden anders kunnen volgens daar ook een nestje bouwen zoals bij de buren.

Dakdoorvoer laten plaatsen

Wij willen een bestaande afvoerpijp van de mechanische ventilatie laten verplaatsen. De pijp moet een paar dakpannen naar links en paaromhoog. Zie ook de foto's in de bijlage.

Licht koepel vervangen

Licht koepel op platdak vervangen voor electrische afmeting ongeveer 80 bij 220 cm

14 nokvorsten vastmaken

Met het stormachtige weer van de afgelopen periode zijn enkele nok pannen iets losgegaan op ons dak. De nokpannen staan/zitten nog op hun plaats vast. Wel maken zij geluid als het hard waait. Daarom wil ik de hele rij (14 nok pannen) vast laten maken.

Gootbetimmering vervangen plus plaatselijk reparatie goot

Graag wil ik mijn gootbetimmering achter huis laten vernieuwen door nieuw hout. Hierbij moet er ook links en rechts van de dakgoot de goot nageken/gerepareerd worden worden ivm. lekkage. De goot heeft een breedte van circa 550cm. Afval hoeft niet afgevoerd te worden. Zelf kan ik de betimmering verwijderen met de ladder.

Nieuwbouw plat dak

Graag ontvangen wij een offerte voor het aanbrengen van dakbedekking van onze te nieuw bouwen plat dak ca. 105 m2.

Regenpijp vervangen door regenpijp van zink + bovenop vogelwering

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het vervangen van onze regenpijp door een zinken regenpijp in combinatie met het aanbrengen van een soort vogelwering bovenop d.m.v. rooster/pennen (NB we hebben een plat dak met daarop nog een opstaande rand). NB Ons huis is 8 meter hoog. Zie foto hierbij.

Het schoonmaken van het dak en goot

Het gaat om het schoonmaken van onze goten en ons pannedak. Het is ongeveer 50m2. Op twee verdiepingen er zit geen mos, maar de goot is verstopt en het is de afgelopen 3 jaar niet schoongemaakt, wij laten graag iemand dit aanpakken. Cleaning service for the roof and gutter. The house only has 2 floors, grand and 1st floor. The rooftop is on the 1st floor.

Nieuw pvc plat dak

Het gaat om een platdak op de eerste verdieping van mijn woning. De afmetingen 8 meter breed en 3,5 meter lang, het materiaal is PVC, nu lekt het, ik heb een nieuw dak nodig.

Gat dak van verwijderde schoorsteen dichten en deel dak herstellen

Ik heb in januari een huis gekocht en daarbij de open haard en schoorsteen laten verwijderen. Volgens de vakman die dit heeft gedaan zit er nog een dakplaat op. Onder de pannen van het dak is een deel verrot.

Licht koepel schuin dak

Het gaat om een dakraam op zolder (2de verdieping, schuin dak). Het gaat om een kunststof lichtkoepel. De afmetingen van de opening zijn 46 cm hoog en 38 cm breed. In neem aan dat het lichtkoepeltje dat erin moet iets groter is. De opening is nu dichtgemaakt met hout. Ik ontvang graag een offerte van hoeveel het gaat kosten om dat te laten repareren. Het gaat om een verzekeringskwestie

Dakbedekking van plat dak vernieuwen

Huidige dakbedekking is 27 jaar oud en is aan vervanging toe van mijn kwadrant woning. Graag een offerte of richtprijs wat dit ongeveer gaat kosten. 22 m2 Randafwerking 18 m2 Dakterras 43 m2 Randafwerking 26 m2 Berging 11 m2 Randafwerking 13 m2 Dak entree 10 m2 Randafwerking 10 m2

Lichtkoepel vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van de bestaande lichtkoepel voor een elektrische uitvoering dubbelwandig. Afmeting 100 x 100 cm. Het is een plat dak.

Herstel lekkage dak tuinhuis met overkapping

Dak van tuinhuis met overkapping lekt. Lekkage is vooral in dak overkapping, die is 4 bij 4 meter. Totale oppervlak is 27 vierkante meter. Dit is dak schuur en dak overkapping. Dakbedekking is bitumen er zitten 2 laag bitumen op. Wij willen het rotte hout van de overkapping laten vervangen en nieuwe laag bitumen. Het hout is op sommige delen vervangen, wij hebben nog wat hout over, als er dus nog hout vervangen moet worden kan dat. En op dak schuur alleen nieuw laag bitumen.

Loszittende regenpijp vervangen

Ik wil graag de regenpijp weer vast laten zetten. Door de storm is deze kapot gegaan /losgegaan en ik zou deze willen laten vervangen. De regenpijp is ongeveer 3 m. De hoogte is ongeveer 8 meter. Wat is de prijs om dit te laten maken?

Het lokaliseren van lekkage aan de dakgoot

Lekkage in dakgoot, of er ligt een dakpan(nen) niet goed lekt tussen dak en dakgoot, lastig te zien vanaf zolderraam, en begane grond omdat het 7 meter hoog is vanaf begane grond. Ik ben echt opzoek naar een vakman die dit kan lokaliseren en oplossen. Vorige zomer is de goot schoongemaakt met een ladder, denk dus niet dat er een steiger nodig zal zijn.