Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Flevoland.

489 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, pannendak vervangen door geisoleerd dak met nieuwe pannen, dak vernieuwen, nieuw zadeldak incl constructie, isolatie en pannen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, sedumdakbedekking realiseren, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Flevoland:

vrijdag 28 februari 2020

Dakdoorvoer verwijderen

Wij hebben een loze dakdoorvoer in ons dak. Daarnaast hebben wij een gat in het dak van vermoedelijk een vorige doorvoer. Wij willen deze doorvoer laten verwijderen en de gaten in het dak hermetisch laten dichten zodat we na kunnen isoleren zonder kans op vochtproblemen.
woensdag 26 februari 2020

Lichtkoepel vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van de bestaande lichtkoepel voor een elektrische uitvoering dubbelwandig. Afmeting 100 x 100 cm. Het is een plat dak.
dinsdag 25 februari 2020

Herstel lekkage dak tuinhuis met overkapping

Dak van tuinhuis met overkapping lekt. Lekkage is vooral in dak overkapping, die is 4 bij 4 meter. Totale oppervlak is 27 vierkante meter. Dit is dak schuur en dak overkapping. Dakbedekking is bitumen er zitten 2 laag bitumen op. Wij willen het rotte hout van de overkapping laten vervangen en nieuwe laag bitumen. Het hout is op sommige delen vervangen, wij hebben nog wat hout over, als er dus nog hout vervangen moet worden kan dat. En op dak schuur alleen nieuw laag bitumen.
dinsdag 25 februari 2020

Lekkage verhelpen in de erker

Lekkage gehad aan de erker in de woonkamer. Plat dak ongeveer 5 bij 1 meter. EPDM over het oude dak leer plaatsen.
maandag 24 februari 2020

Loszittende regenpijp vervangen

Ik wil graag de regenpijp weer vast laten zetten. Door de storm is deze kapot gegaan /losgegaan en ik zou deze willen laten vervangen. De regenpijp is ongeveer 3 m. De hoogte is ongeveer 8 meter. Wat is de prijs om dit te laten maken?
maandag 24 februari 2020

Het lokaliseren van lekkage aan de dakgoot

Lekkage in dakgoot, of er ligt een dakpan(nen) niet goed lekt tussen dak en dakgoot, lastig te zien vanaf zolderraam, en begane grond omdat het 7 meter hoog is vanaf begane grond. Ik ben echt opzoek naar een vakman die dit kan lokaliseren en oplossen. Vorige zomer is de goot schoongemaakt met een ladder, denk dus niet dat er een steiger nodig zal zijn.
donderdag 20 februari 2020

Pannendak vervangen door geisoleerd dak met nieuwe pannen

De diepte van de woning is ongeveer 7 meter. Graag willen een offerte voor het volgende verwijderen van dakpannen en dakbeschot en het aanbrengen van isolatie panelen en geglazuurde dakpannen. Zie foto.
dinsdag 18 februari 2020

Repareren afgewaaide luchtafvoer pijp van het dak

Afgelopen zondag is door de storm onze luchtafvoer pijp van het dak afgewaaid. Dat moet dus zsm gerepareerd worden. Hoe langer ik wacht hoe meer water schade ik krijg. Foto's kan ik ook aanleveren indien gewenst.
donderdag 13 februari 2020

Een groendak boven de schuur en uitbouw maken

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van de garage en uitbouw kan voorzien van een groen/sedumdak. Het gaat om een dak van in totaal 20 m2 op een hoogte van 250 cm. Het dak is deels van beton, deels van hout. Naar mijn weten is het dak momenteel bedekt met bitumen.
donderdag 13 februari 2020

2 lichtkoepel vervangen

We have 2 lichtkoepels and both are leaking a bit after the big storms. They seem to have leaks and are old. We'd like to get a quote to replace them, and to assess if there's any damage to the ceiling where water has been coming in slowly.
woensdag 12 februari 2020

Nieuwe dakbedekking

Het gaat om het plat dak van een vrijstaande garage van plusminus 10 x 6 meter. De huidige dakbedekking zit er al ongeveer 20 jaar op. In een van de hoeken binnen in de garage zijn na regen vocht plekken zichtbaar. Graag wil ik een nieuwe dakbedekking. Wat er momenteel op ligt en wat het beste nieuw opgelegd kan worden, laat ik aan jou over.
dinsdag 11 februari 2020

Nokvorsten vastzitten met Flixem

Graag een offerte om circa 5 meter aan nokvorsten vast te zetten evt. met Flexim of andere voorstellen incl. voorrijkosten en werkloon.
zaterdag 8 februari 2020

Dak renovatie

Ik wil oude bestaande pannen van het dak verwijderen, en daarna wil ik zelfdragende isolatie met een van minimaal Rc 4,0 aanbrengen, en dan afdekken met pannenplaten. Het gaat om 156 m2. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 3 februari 2020

Mos verwijderen en coating aanbrengen

Ik zoek iemand die het mos van mijn dakpannen kan verwijderen + coating aanbrengen. Ik ben benieuwd naar de kosten en ik ontvang graag een prijsindicatie.
zondag 2 februari 2020

Isolatiestrips vervangen

Vervangen isolatiestrips onder huidige lichtkoepel, gaat om de 1e verdieping, op een plat dak .
dinsdag 28 januari 2020

Afdak maken aan schuur

Wij willen graag een offerte voor een afdak aan de schuur als een terrasoverkapping, ongeveer 3 meter bij 3,30 meter, wit hout en weerbestendige constructie, palen met een stevig uiterlijk, afwaterend stevig stormbestendig zonwerend dak.
donderdag 23 januari 2020

Bitumendak vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van een bitumen dak ongeveer 115 m² Bovenste dak 33 m² Tweede dak 38 m² Dak eerste verdieping 43 m² Huidige dak is 20 jaar oud, en moet verwijderd en afgevoerd worden. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 18 januari 2020

Nokvorsten met flexim laten vastzetten

Zou graag 5,5 meter nok vorst aan laten smeren met flexim op een eengezinswoning. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 16 januari 2020

Vochtplekken verhelpen

Aan de zijkant van onze woning zit een aanbouw met een bitumen dak En een geïntegreerde dakgoot die is afgewerkt met een sierstrip. Er zijn aan de binnenkant van het dak van de aanbouw vochtplekken zichtbaar. Aan de buitenkant van de aanbouw druppelt water onder de dakgoot. Ook is de buitengevel vochtig ter hoogte van de aanbouw. Zou dus ook doorslaand vocht kunnen zijn. Ik heb trouwens geen idee wat de oorzaak precies is.
vrijdag 10 januari 2020

Lekkage aansluiting goot op pijp

Aansluiting dakgoot met regenpijp lekt waardoor water over de gevel naar beneden loopt.
donderdag 2 januari 2020

Plat dak vernieuwen en eventueel zonnepanelen aanschaffen en plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand die het dak klaar kan maken voor het plaatsen van zonnepanelen. Het gaat om ongeveer 60 m2, dak van de garage badkamer en slaapkamer. Er ligt nu een bitumen dak op met grind. Graag EPDM ervoor terug. De oude dakbedekking graag afvoeren. Het dak is makkelijk bereikbaar met een ladder. Graag zou ik willen weten wat het me zou kosten om 14 zonnepanelen op het dak te laten monteren. Ik zou ook graag willen weten wat het me zou kosten als ik de zonnepanelen ook laat aanschaffen, met het plaatsen en het gehele plaatje af te maken. In de meterkast heb ik speciaal voor de zonnepanelen een 3-fase aansluiting laten maken. De omvormer zou alleen nog in de garage moeten komen, het kabel moet door het dak en ook aangesloten worden in de meterkast. Misschien dat een aardlek nog nodig is, maar dat weet ik niet zeker.
maandag 30 december 2019

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en dakraam plaatsen

Ik wil 6 zonnepanelen tijdelijk verwijderen en daarna een velux dakraam 134 x 140 cm laten plaatsen. Ik weet niet precies hoe hoog het is, maar ze liggen op het dak van de 2e verdieping. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 4 december 2019

Dakgoot vervangen

10 meter zinken dakgoot. Verwijderen, plaatsen, afvoeren. De goot zit op 5 meter hoogte, dus er is waarschijnlijk een steiger nodig.
dinsdag 3 december 2019

Het isoleren van een garage met een sedumdak

Betreft een betonnen prefab garage met een dak oppervlakte van ongeveer 17m2. Dit wordt een massagepraktijk. maar is nu vooral vochtig aan de binnenkant. Het is de bedoeling dat deze ruimte dus geisoleerd wordt door een sedumdak. Hier weet ik nog niks van, het zou mooi zijn als ik hier ook advies over kan krijgen.
maandag 2 december 2019

Asbest dakplaten verwijderen en vervangen

Ik wil asbestleien laten verwijderen, en vervangen door eternit leien fibre cement grijze leistenen. Er is nog geen melding gedaan bij de gemeente en ik beschik niet over een inventarisatierapport. De dakplaten hebben een totale oppervlakte van al gauw 80 m2.

Partners

Partners van Casius