Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Flevoland.

505 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, isoleren en dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Flevoland:

dinsdag 26 mei 2020

Dak van serre laten vervangen

Huidige serre (15 jaar oud) is met glas uitgevoerd. Vrijwel alle panelen zijn 'lek'. D.w.z. er is damp ontstaan tussen het glas. Het gaat om een serredak in een halve paraplu vorm met 16 ramen, waarvan de langste bijna 4 meter is. Het totaal aantal ramen bedraagt 12. onze voorkeur gaat uit naar polycarbonaat
maandag 25 mei 2020

Vervangen lood en pannen en aanbrengen isolatieplaten en nieuwe pannen

Vervangen van de dakpannen, aanbrengen van isolatieplaten en nieuwe dakpannen. Tevens lood vervangen van schoorsteen. Betreft hoekhuis, graag 1 pan overstek aan de zijkant, zit er nu niet. Huis is 6,5 m breed en 13 dakpannen hoog. Voor en achterkant een dakkapel.
maandag 25 mei 2020

Dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen

Het betreft een blok van 5 woningen. Gebouwd in 1999 en daarom aan dak renovatie toe. Daarnaast wil een aantal bewoners binnen niet al te lange termijn zonnepanelen op het dak laten zetten. Het gaat niet alleen om het platte dak, er zijn ook balkons, schuurtjes en een 2e platte dak. Oppervlaktes: platte dak op 2e verdieping: 32 x 9 mtr, platte dak op 1e verdieping: 32 x 2.2 mtr, balkon (doorlopend): 32 x 2.2 mtr, 5 schuurtjes (uniform): 1.8 x 2 mtr. Op de balkons heeft ook het lood en vooral de voegen erboven aandacht nodig, we vermoeden een lekkage op de balkons door de voegen. Op alle balkons liggen betontegels. dit moet eraf en daarna moet de bedekking van de balkons vernieuwd worden. De tegels kunnen wel in de tuin opgeslagen worden. Op de daken hebben we nu bitumen, dit willen we er weer voor terug. Of het eroverheen komt of helemaal vervangen dient te worden daar willen we graag advies over. Op de platte daken liggen kiezels (ongeveer 5 cm doorsnede). We hebben een doorlopend balkon, tussen de woningen staat een muurtje van een halve meter breed. Voor de rest loopt het wel in ene door. Een steiger plaatsen zal lastig worden, mogelijk dat er een soort verhuislift nodig zal zijn. Na de zomer willen we waarschijnlijk starten.
woensdag 20 mei 2020

Garage dak herstellen + isoleren en advies

Het platte dak van onze garage is doorgezakt en dit zorgt ervoor dat het water niet goed wegloopt. Er staat in de natte periodes standaard een grote laag water op het dak. Wij hebben een jaar geleden een bouwtechnische keuring laten doen, daar kwam uit dat de draagbalken niet sterk genoeg zijn om het grind dat op het dak ligt, te dragen. Zij vertelden dat het grind er vanaf moest en het afschot vervangen moet worden, dit zou ik graag laten doen. Daarbij willen wij gelijk het dak isoleren, hier zouden wij graag advies over willen hebben. Qua dakbedekking willen wij ook graag advies wat het beste is. Momenteel ligt er bitumen op, deze vertoont scheuren en er is een klein lekkage. Dit kan eventueel gerepareerd worden. Het dak is ongeveer 3 bij 11 (33 m2).
maandag 18 mei 2020

Polycarbonaat platen en rubbers vervangen van onze serre

Wij hebben een 25 jaar oude serre met een dak van polycarbonaat platen. Meerdaags, lichtdoorlatend maar wel mat. Het dak is opgebouwd in vier banen van ca 80cm breed en ca 350 cm lang twee banen zijn half vaste plaat, half schuifraam. De platen zijn vervuild van binnen en we hebben wat lekkage. Graag willen wij de platen en indien nodig de rubbers laten vervangen.
zaterdag 16 mei 2020

Dak van serre laten vervangen

Huidige serre (15 jaar oud) is met glas uitgevoerd. Vrijwel alle panelen zijn 'lek'. D.w.z. er is damp ontstaan tussen het glas. Het gaat om een serredak in een halve paraplu vorm met 16 ramen, waarvan de langste bijna 4 meter is. Het totaal aantal ramen bedraagt 12.
maandag 11 mei 2020

Drie schuurtjes voorzien van nieuwe dakbedekking

Ik zoek een dakdekker die de bedekking van drie schuurtjes kan vervangen. Dit zijn houten dak met bedekt met EPDM. Het gaat om een dak van 6,4 bij 4 en dak van 8 bij 3,4 en een dak van 3 bij 6 meter. Met wat dit vervolgens bedekt moet worden bespreek ik graag met de specialist.
zaterdag 9 mei 2020

Dakpannen vervangen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het verwijderen afvoeren en het vervangen van de dakpannen.
maandag 4 mei 2020

Het vervangen van 56m2 aan PVC dakbedekking

Vervangen huidige (30 jaar oude) PVC dakbedekking van hellend dak (7m hoog bij 8m breed=56m2).
zondag 3 mei 2020

Golfplaten daken vervangen

Mijn schuur heeft nu golfplaten. Deze moeten vervangen en afgevoerd worden. Breedte is 5,20 bij 2,50 meter. graag een offerte Maar ook graag een offerte voor een plat dak met dakbedekking
zaterdag 2 mei 2020

Dakbedekking vervangen dakkapel

Vernieuwen van dakbedekking van de dakkapel, ook de afvoergoten moeten worden vernieuwd. Afmeting dakkapel is 4,25 breed 2,5 diep. Op dit moment zit er bitumen op.
vrijdag 1 mei 2020

Boeidelen vervangen door trespa

Aan de achterzijde van ons appartementencomplex (vier woningen totaal) is op de bovenste verdieping een boeirand waarvan een stuk is afgebroken. We zouden graag die hele rand laten vervangen door trespa. De boeirand is vanaf de grond te bereiken door een steiger op te bouwen of een (vrij serieuze) hoogwerker in te zetten. De rand grenst aan een ruim, makkelijk toegankelijk plat dak; wellicht biedt dat ook opties?
dinsdag 28 april 2020

Houten ombouw van dakgoot door kunststof vervangen

Vervangen houten ombouw van dakgoot door kunststof.van 2 onder 1 kap woning. Voor en achterzijde is ongeveer13 meter en zijkant (boei) heeft 2 lengtes van ongeveer 6.50 m
zaterdag 25 april 2020

Dakdekker die mijn woning kan voorzien van nieuwe dakbedekking

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn woning kan voorzien van een nieuwe laag bitumen. Het gaat om een houten dak van 40 m2. Er liggen nog 2 oude lagen bitumen op het dak.
donderdag 23 april 2020

Dakdekking van mijn platte dak

Ik wil de dakdekking van mijn tussenwoning vernieuwen. Het betreft een plat dak 40 vier kanten meter. Liefst oude dakbewerking (betun) laten liggen.
dinsdag 21 april 2020

Asbestdak vervangen

Ik wil mijn leien dak vernieuwen. Dit zijn leien daken met asbest. Omdat het in Lelystad in deze wijk op elk dak zit is het niet verplicht om het te verwijderen. Maar ik wil het laten vervangen, ik begrijp dat dit door meerdere partijen moet worden aangepakt dus als u ook een bedrijf kent die de asbest verwijderen hoor ik dit graag Wat betreft Het dak is deze ongeveer 105 m2 Hier moeten weer een leien dak er op. Er is nog geen inventarisatie rapport opgesteld.
dinsdag 21 april 2020

Kopse kanten van dak van riet vervangen voor dakpannen

Op de 2 kopse kanten van onze woning zit riet. Dit willen we vervangen door dakpannen. Zie foto’s. Het huis is 10 m breed, met een overstek, dus het dak zal ongeveer 11 m breed zijn bij 5 m hoog.
maandag 20 april 2020

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen

Er zit een (oud) vogelnest in mijn ventilatiesysteem. En er zijn twee gaten onder het dak waar volgens mij ook vogeltjes verblijven. Er is ook een oud alarm systeem aan mijn gevel die verwijderd moet worden anders kunnen volgens daar ook een nestje bouwen zoals bij de buren.
zondag 19 april 2020

60 m2 betonnen dakpannen vervangen

Ik zoek een dakdekker die ongeveer 60 m2 aan betonnen dakpannen kan vervangen. Daarnaast zou ik ook een lichtkoepel willen laten vervangen. Overige klussen bespreek ik graag met de specialist. De panlatten en dakzeil zouden nog in goede staat moeten zijn.
vrijdag 17 april 2020

Isolatie en een EPDM dak aanbrengen

Ik zoek een dakdekker die het dak van een nieuwbouwwoning kan voorzien van isolatie en dakbekking. Het gaat om 120 mm aan isolatie en EPDM wat gelegd moet worden. Het dak is 150 m2 en het betreft een vrijstaande woning.
dinsdag 14 april 2020

Vervangen van houten terras op plat dak

Ik zoek een dakdekker die het dak en het houten terras daarop kan controleren. Het gaat om een houten terras vervangen van 42m2. Daarnaast moet de bitumen bedekking van het dak gecontroleerd worden. Het betreft een houten dak.
woensdag 8 april 2020

Plat dak isoleren en voorzien van nieuwe dakbedekking

Het betreft een plat dak van ca. 70 vierkante meter. Ik wil het van bovenaf laten voorzien van dampwerende folie, isolatie, nieuwe dakbedekking en verdere afwerking. Ik laat mij adviseren door de vakman.
dinsdag 7 april 2020

Dakdoorvoer laten plaatsen

Wij willen een bestaande afvoerpijp van de mechanische ventilatie laten verplaatsen. De pijp moet een paar dakpannen naar links en paaromhoog. Zie ook de foto's in de bijlage.
vrijdag 3 april 2020

Licht koepel vervangen

Licht koepel op platdak vervangen voor electrische afmeting ongeveer 80 bij 220 cm
dinsdag 31 maart 2020

14 nokvorsten vastmaken

Met het stormachtige weer van de afgelopen periode zijn enkele nok pannen iets losgegaan op ons dak. De nokpannen staan/zitten nog op hun plaats vast. Wel maken zij geluid als het hard waait. Daarom wil ik de hele rij (14 nok pannen) vast laten maken.

Partners

Partners van Casius