Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Flevoland.

450 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen op vakantiewoningen aanbrengen, daken van meerdere huizen renoveren, bestaand dakpannen dak renoveren, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakpanplaten en dakpannen vervangen, hellend dak renoveren zonder isolatie, hellend dak renoveren eventueel met dakkapellen, rieten dak herstellen, schuin dak vervangen, pannendak laten renoveren, isolatie rieten dak, dak van een boerderij renoveren, asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen, nieuw zinken felsdak aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Flevoland:

vrijdag 23 februari 2018

Dak volledig vernieuwen

Het dak is 61 m2 en is asbesthoudend, alles eraf en afvoeren. Vervolgens van hetzelfde materiaal weer opnieuw erop. Wat voor materiaal dat is weet ik niet precies.
donderdag 22 februari 2018

PVC regenpijp vervangen

We willen graag onze pvc regenpijp vervangen. Ik hoor graag wat de kosten zijn. (zie foto bijlage)
dinsdag 13 februari 2018

Houten tuinhuis met plat dak bedekken

Het houten tuinhuis heeft stormschade opgedaan. Er zijn 4 lagen bitumen, 3 x 1 meter, zijn van het dak af.
vrijdag 2 februari 2018

Plat dak van bungalow renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing, EPDM Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 125 m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een geschakelde bungalow met 2 daken op de begane grond en 1 dak opbouw. Bouwjaar 1992 onderdeel van de Bouw Rai Almere. Het is een bitumen dak met grind. Vorig jaar een kleine lekkage bij de regen afvoer op de begane grond, dit is verholpen. Op de dak opbouw lichte condens? Vorming in het plafond nu te zien. Het is tijd om het dak te vervangen daarom denk ik er over na om het dak ook gelijk goed te isoleren om voor bereid te zijn op de toekomst. De dakopbouw heeft aan 3 zijden glasplaten en een zijde is metselwerk. Graag een offerte voor wat mogelijk is op dit dak.
woensdag 31 januari 2018

Lekkage in dak schuur repareren

Door de storm is er een lekkage ontstaan in het dak van de schuur. Het is een soort tuinhuis met overkapping en bij de overkapping zit ook lekkage. Het tuinhuis is 5 bij 2,5 meter en de overkapping is 3 bij 3 meter. Er is geen achterom. Het gaat om een bitumen dak.
maandag 29 januari 2018

Verschoven dakpannen recht leggen

Vanwege de januari storm is er een tiental dakpannen scheef gaan zitten. Ik wil graaf een offerte voor het recht leggen van deze pannen, voordat ze bij een volgende storm er helemaal af liggen.
woensdag 24 januari 2018

Dak van tuinhuis vervangen

Er is een boom op mijn tuinhuis gevallen waardoor het aan de binnenkant beschadigd is, de boom is al afgevoerd, maar er is schade ontstaan aan de binnenkant en waarschijnlijk ook aan de buitenkant. Het dak is 2,5 bij 3 meter. De tuin is heel makkelijk bereikbaar.
maandag 22 januari 2018

Dakshingles repareren

Door de storm is het dak van mijn tuinhuisje beschadigd. Een deel van de dak shingles zijn weggewaaid. Vier jaar geleden is het dak nieuw geplaatst en ik wil ook dat er wordt nagekeken of dat wel toen goed is gedaan. Het tuinhuisje is ongeveer 7,5 m2 met schuin dak van 2 kanten.
maandag 22 januari 2018

Kapotte en weggewaaide daklei vervangen

Afgelopen donderdag is er tijdens de storm een lei van ons dak gewaaid en uiteraard kapot gevallen. Het is een lei van de nok. Kunt u ons een offerte maken voor een eventuele reparatie?
maandag 22 januari 2018

Gat in de dakgoot repareren

Door vuurwerk met oudjaar is er een gat in de dakgoot gekomen. De zinken goot ligt tussen de begane grond en de eerst verdieping in.
maandag 22 januari 2018

Afgewaaide zinken dakrand herstellen

Onze zinken dakrand is er tijdens de storm afgewaaid. Een deel lag bij de buren in de tuin en het andere deel ligt nog op het dak. Wij zouden er graag iemand naar laten kijken en of de dakrand er weer opgezet kan worden of dat we een nieuwe moeten laten maken en hoeveel het totaal allemaal gaat kosten. Er zijn fotos gemaakt die ik kan toesturen.
zaterdag 20 januari 2018

Weggewaaide dakpan terug plaatsen

Er is met de storm een dakpan los gewaaid. Graag zou ik de dakpan die is los gewaaid is weer willen terugplaatsen. De woning Heeft 2 verdiepingen en een zolder. Wij hebben geen dakkapel.
vrijdag 19 januari 2018

Licht verbogen dakgoot herstellen

Dakgoot weer horizontaal te maken dat water goed weg stroomt.
donderdag 18 januari 2018

Afgewaaide dakpan terugleggen

Door de storm is er 1 dakpan los gewaaid en langs het dak naar beneden gegleden en deze ligt in de dakgoot. Hoogte van het dak waar de dakpan weg is, circa 9 meter. Het is aan de tuinzijde van het dak. Zie foto`s voor de situatie.
donderdag 18 januari 2018

Afgerukte regenpijp vastzetten

Door de storm is de regenpijp van de muur afgerukt. Graag een offerte voor nieuw te plaatsen pvc pijp. Deze moet vanaf het dak tot de vloer.
donderdag 18 januari 2018

Dakpan terug plaatsen

Door de wind zijn er 2 dakpannen losgekomen. Deze terug plaatsen. Ik heb zelf nog dakpannen dus het gaat alleen om het plaatsen.
donderdag 18 januari 2018

Regenpijp vernieuwen

Door storm is de regenpijp aan de voorkant van het huis eraf gegaan. Graag een offerte inzake nieuwe regenpijp. Ik wil graag een offerte met als voorbeelden PVC, koper en zink.
donderdag 18 januari 2018

Daklekkage repareren

Ik wil de daklekkage opsporen en repareren. Het gaat om een schuin dak met dakpannen, weet niet hoe groot de oppervlakte is. Het gaat om Hollandse dakpannen. Het zou eventueel ook kunnen liggen aan de dakgoot. Het is een zinken dakgoot van ongeveer 6 meter. Als ik schat zou ik denken dat het dak rond de 60 m2 is.
maandag 15 januari 2018

Dak van tuinhuis herstellen

De nok van het tuinhuis ligt deels eraf. Deze wil ik herstellen.
zaterdag 13 januari 2018

Bitumen op dubbele carport vervangen

Het bituum op de dubbele carport dient te worden vervangen daar er nu lekkage is. Er mag een nieuwe laag opgeplaatst worden. De oppervlakte is iets minder 8 bij 8 meter.
zondag 7 januari 2018

Regenpijp vervangen

Verzakking van de regenpijp (onderaan) zowel voor als achter van het woonhuis. Eventueel schoonmaak dakgoot.
woensdag 3 januari 2018

Goten vervangen

Dakgoten vervangen.
dinsdag 2 januari 2018

Schuurdak met bitumen herstellen of vernieuwen

Huidige bitumen is poreus aan het worden daardoor vermoedelijk op lijst/dakrand een lekkage. Zijn geschakelde schuren. Totaal oppervlak is minder dan 17 m2 exclusief opstaande rand rondom van ongeveer 20 cm. Vloeibare bitumen is een optie. Graag een prijs indicatie en wanneer dit uitgevoerd kan worden.
maandag 1 januari 2018

Vogelschroten laten plaatsen

Wij willen graag vogelschroten laten plaatsen op onze 2 onder 1 kapwoning. De breedte is ongeveer 6 meter bij de goot en aan de zijkanten naar de nok daar zijn gelijk de bakstenen aanwezig. De pan zit om de steen heen.
woensdag 20 december 2017

Pannendak renoveren

Het gaat om twee arbeiderswoningen circa 60 jaar oud. Het oude pannendak (circa 140 m2) moet gerenoveerd worden op zo'n manier dat er ook geen ongedierte meer onder de pannen kan komen. Eventueel wil ik het laten isoleren aan de binnenkant. En ik zou ook graag in de offerte een optie willen voor het plaatsen van zonnepanelen.

Partners

Partners van Casius