Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Flevoland.

483 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, dak vernieuwen met dakkapellen of opbouw, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, dak isoleren en dakpannen vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, boerderijdak van 300 m2 isoleren, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, rieten dak vervangen door dak, pannendak isoleren, vervangen pannen en goot en schoorsteen opmetselen, dakpannen vervangen op twee daken, complete dakvernieuwing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Flevoland:

donderdag 19 september 2019

Rieten dak vervangen door dak

We hebben nu een rieten dak dat vervangen moet worden. Wij willen graag een ‘permanente’ oplossing en kiezen voor dakpannen. Het gaat om Ca 120 m2 dakpannen leggen op een hellend dak. Ik zie graag een indicatie prijs voor gewone dakpannen en voor leien. Het riet zal ook eerst van het dak verwijderd moeten worden. Graag hoor ik wat de kosten hiervan zijn. Vriendelijk bedankt
dinsdag 17 september 2019

Dakbedekking plat dak vernieuwen

Ik heb een appartement met plat dak, wat hoort bij een VVE die niet actief is. Gezien ik van een buurman te horen heb gekregen dat mijn dak aan vernieuwing toe is, wil ik kijken of ik zelf het dak kan laten bedekken en dit later verrekenen met de VVE. De woonoppervlakte is 53 m2, wat het oppervlak van het dak is durf ik niet te zeggen. Wat er nu opligt weet ik ook niet precies, het is zwart, vermoedelijk bitumen. Afvoeren van de oude dakbedekking ook graag. Ik wil graag dakbedekking dat goedkoop is, maar lang meegaat. Ik las iets over EPDM. Zelf zit ik op de eerste verdieping, via mijn balkon kan er met een vaste trap op het dak gekomen worden. in totaal heeft het twee verdiepingen van een voormalig eengezinswoning. Graag ontvang ik een offerte en laat ik iemand zo snel mogelijk langs komen.
maandag 16 september 2019

Dak van chalet opnieuw bekleden

Het dak van een chalet wil ik opnieuw bekleden. Mogelijk is het lek, maar dat durf ik niet te zeggen, hier komt iemand binnenkort voor kijken. Het gaat om een met singles gedekt dak van een dubbel chalet met iets een verhoogde nok, licht hellend. Het Chalet is een kleine 70 m2 meter grond oppervlak. Het mag over de oude dakbedekking heen. Oude dak is nog goed. Het gaat om een zadeldak. Aan twee kanten is er heel makkelijk bij te komen, de andere twee wat lastiger die grenzen aan de erfgrens waar bomen staan. De chalet is heel eenvoudig te bereiken via een harde puinweg. Het zit vrij aan het begin en vier auto's kunnen ervoor parkeren. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 11 september 2019

Nieuwe dak op schuur en overkapping

Onze schuur en overkapping zijn lek. Er liggen nu golfplaten of die doorgezakt zijn. Oftewel er moet een nieuwe dak op. Liefst epdm. Er zit geen dakbeschot in de schuur. Onder de overkapping moet ook nieuwe dakbeschot. Ook nieuwe liggers en staanders. Overkapping is ongeveer 3.20 bij 3.70 en de schuur 4.70 bij 3.50. Graag ben ik benieuwd naar de kosten hiervoor.
dinsdag 10 september 2019

Schuindak maken op bestaande schuur

Mijn schuur heeft een plat dak van 5,25 x 2,75 meter. Moet een schuin aflopend dak worden met golfplaten o.i.d. Naar mijn idee zouden er wat balken op het platte dak kunnen komen en daar de golfplaten opkomen. Achter de schuur graag een goot aanbrengen.
vrijdag 30 augustus 2019

Dakleer vervangen

Wij willen ons dakleer tussen dakkapel en de dak vervangen. Het is ongeveer 3,5 bij 3,5 meter.
zaterdag 24 augustus 2019

Bevestiging dakgoot met regenpijp

Het vermoeden bestaat dat de regenpijp niet goed meer aansluit op de dakgoot. Wat kost dit om te laten maken en moet dan ook de hele regenpijp vervangen worden. Is het ook mogelijk dat er iemand langskomt om het te beoordelen en wat kost dit dan
maandag 19 augustus 2019

Zonnecollector, boiler en leidingen verwijderen

Ik wil graag dat onze zonnecollector van het schuine zolderdak verwijdert word ivm het plaatsen van een dakkapel. Ook dat de leidingen weggehaald worden en de boiler op de zolder.
woensdag 14 augustus 2019

Dakgoot en boeidelen vervangen

Ik zoek iemand voor het vervangen van mij dakgoot (bakgoot) en boeidelen voor trespa 6 meter, tussenwoning. Afvoeren doe ik zelf. Dakgoten zijn op ongeveer 6 meter hoogte.
dinsdag 13 augustus 2019

Realiseren van een groen dak

We overwegen een groen dak of EPDM dak ter vervanging van ons huidige ca. 20 jaar oude bitumen dak. Uiteraard staan we open voor suggesties. Het is een plat dak van ca. 145m2 op 3 niveaus met op één van de niveaus ook zonnepanelen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, groendak, Ik laat mij adviseren door de vakman
zondag 11 augustus 2019

Offerte lekkage dak

Op zolder heb ik een lekkage ontdekt bij de opvangbak vanuit de pijp die naar buiten leidt. Ik zoek met spoed een vakman die dit kan verhelpen. Er is een een flinke trap nodig om bij de situatie te komen.
dinsdag 6 augustus 2019

Gat boren in schuin dak voor dakdoorvoer

Er moet een gat gat geboord worden in een schuin dak voor doorvoer buis De dakpan is aanwezig Je kunt op de uitbouw staan met je trap
maandag 5 augustus 2019

Dakpannen vervangen en dak isoleren

Ik heb een hellend dak die ik vanaf de buitenkant wil laten isoleren. De dakpannen moeten ook vervangen worden. Afvoeren doe ik zelf. Mijn dak is ongeveer 6 bij 10 meter. Ik heb een 2 onder 1 kap woning en de buren willen misschien ook meedoen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 1 augustus 2019

Vervangen dakbedekking ivm lekkage

Vervangen van de dakbedekking (lekkage) op garage en bijkeuken. Geschatte oppervlakte 25 m2 Wij willen de dakbedekking vervangen met EPDM folie. Het is op dit moment duidelijk wat voor schade de lekage nog meer heeft aangericht we wonen er net.
donderdag 25 juli 2019

Dakbeschot vervangen

We hebben net een huis gekocht met wat verborgen gebreken aan de volledige onderzijde van het dak. Het dakbeschot moet dus vervangen en geïsoleerd worden. We haalde wat platen weg en zagen de schade. Het is +/- 90 m2 aan dak. 30/30 zijkant en 30 platdak. Het dak heeft heel wat te verduren gehad en we zijn er achter dat het waarschijnlijk in z'n geheel vernieuwd moet worden.
donderdag 25 juli 2019

Groen dak realiseren

Ik wil graag een groen plat dak laten realiseren. Het gaat om ongeveer 50m 2
dinsdag 23 juli 2019

Drie rijen dakpannen vervangen

Ik zoek een dakdekker voor het vervangen van de nok van het dak en aan beide zijde 1 rij. Het gaat om 13 dakpannen per zijde.
dinsdag 16 juli 2019

Boeidelen bekleden met trespa

Ik heb een hoekwoning met plat dak en wil de boeidelen laten bekleden met Trespa op kleur. Het gaat om 22 meter voor en onderkant.
maandag 15 juli 2019

Boeirand rond de dakkapel bekleden met volkernplaat

Boeirand rond de dakkapel bekleden met volker plaat (Trespa gelijkend) dakkapel 2 meter breed. Zijkanten zijn 1 meter diep. Trespa gelijkend.
vrijdag 12 juli 2019

Verschoven dakpannen weer recht leggen

Ik zoek een dakdekker die een aantal verschoven dakpannen weer recht kan leggen. Het gaat om de voorzijde van een hoekwoning en het betreft ongeveer 10 tot 20 dakpannen.
donderdag 11 juli 2019

Inspectie of er bij rieten dak onderhoud nodig is

Graag offerte voor rieten dak onderhoud. Er moet iemand komen die inspecteerd of ik reparaties nodig heb
dinsdag 9 juli 2019

Elektrische koepel plaatsen

Het is een plat dak in een bedrijfspand, het dak is 12 mtr lang bij 9,60 mtr breed, op de helft (dus op 4,80 mtr) ondersteund door een houten balk van 12 mtr lang en bestaat uit metalen profiel-platen. Het gaat om een polycarbonaat koepel van +/- 80 x 80 cm melkwit elektrisch te openen. Die moet komen direct naast de steunbalk. Het pand is in Almere.
donderdag 4 juli 2019

Dakgoten vernieuwen

Ik wil de zinken dakgoten laten vernieuwen. Het gaat om 2 x 6 meter en een erker van ongeveer 5 meter. Ik wil graag de prijsverschillen terugzien van zowel zink als kunststof. Er is geen ladder of hoogwerker nodig.
woensdag 3 juli 2019

Reparatie schuin dak met folie, dakplaten, panlatten

Verwijderen dakpannen, aanbrengen nieuwe folie op underlayment of dakplaten en bevestigen panlatten raamwerk, waarna dakpannen terugleggen. +/- 7 Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 48 m2.
woensdag 3 juli 2019

Reparatie daktrim en afvoer vervangen

Ik neem contact met u op omdat wij een reparatie van de daktrim (evt afdekkap) en een nieuwe afvoer nodig hebben. Ook willen wij misschien het dakleer van het hele dak (50-55 m2) laten vervangen. Gaat om een plat dak. Onze woning is hoog, dus hou rekening hiermee als jullie langs willen komen met een ladder om het dak te zien.

Partners

Partners van Casius