Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zorgvlied te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Zorgvlied heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Zorgvlied u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zorgvlied of directe omgeving.

11 klanten uit Zorgvlied bevelen een bij Casius in Zorgvlied aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zorgvlied bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), nieuw rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Zorgvlied staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zorgvlied:

Eternit golfplaten op de kapschuur aanbrengen

Het gaat om het leggen van ongeveer 100 m2 eterniet golfplaten in de kleur zwart/antraciet, met nokstukken en windveren op een kapschuur. De nokhoogte is ongeveer 6 meter. De bestaande platen worden verwijderd door een asbestsaneringsbedrijf. Het gebouw is aan 2 zijden vrij toegankelijk. De afmeting van de kapschuur is circa 7,50 x 7,50 meter. Er zijn foto's beschikbaar van de schuur. Graag aparte prijsopgave van de platen en de arbeidskosten.

De aansluiting van de zinkengoot op de ...

De aansluiting van de zinkengoot op de afvoer is gaan lekken. Hierdoor is ook het hout gaan rotten aan de voor- en onderzijde. Het hout dient ter plaatse te worden vervangen (schilderen doe ik zelf), het zink vervangen ter plaatse en weer aansluiten op de bestaande regenpijp.