Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vries te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Vries heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Vries u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Vries of directe omgeving.

67 klanten uit Vries bevelen een bij Casius in Vries aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Vries bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Vries staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Vries:

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Verwijderen van nestmateriaal van kauwen onder zonnepanelen en plaatsen van birdblockers. In totaal gaat het om 14 panelen; het nestmateriaal (van 1 broedseizoen) ligt onder een deel van de panelen.

Dak isoleren

We zouden graag heel het dak van de buitenkant willen isoleren. Ik weet niet precies hoeveel m2 dat is. Graag zou ik ook willen weten wat mogelijk verschil in kosten is als we dit samen met de buren doen en als we 2 veluxdakramen zouden willen laten plaatsen.

Dak en pui van serre vervangen

We hebben een bestaande serre en willen weten wat het kost om de pui en het dak te laten vervangen door beter isolerend materiaal. Pui is 600 x 220 (nu dubbel glas 35 jaar oud) en dak is nu van polycarbonaat platen 600 x 400.

Zonnecollectoren en zonneboiler verwijderen en dakpannen terugplaatsen

Ik wil graag 1 paneel van een zonnecollector op het dak verwijderen en de zonneboiler verwijderen. Het dak herstellen met dakpannen. We willen graag zonnepanelen laten plaatsen. Wat zijn de kosten voor het verwijderen? Ik hoor het graag.

Kunststof dak vervangen

Ik wil mijn kunststof dak laten vervangen door een nieuw dak (van kunststof). Het is een dak van een luifel voor de winkel. Het gaat om 20 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Daklekkage bij afvoer garage verhelpen

Wij hebben een plat bitumen garagedak en hebben lekkerij ter hoogte van de afvoer. Graag een deskundig advies en verhelpen probleem.

Hoge dakgoten schoonmaken

Voor onze hoge dakgoten zijn wij op zoek naar een bedrijf die de dakgoten wil legen en schoonmaken (herfst klaar maken) omdat deze voor ons lastig bereikbaar zijn. Het gaat om twee dakgoten (één voor en één achter) van ieder ongeveer 6 meter lang. In verband met de bereikbaarheid het liefst per e-mail reageren.

Reinigen en eventueel impregneren van keramische dakpannen

Ik zoek een bedrijf dat voor een nette betaalbare prijs de groene aanslag van de keramische dakpannen, met borstel of vernevelen bestrijdingsmiddelen, geen hoge druk, kan verwijderen. Daarnaast ben ik benieuwd of impregneren zinvol is. Graag ontvang ik hiervoor ook een kostenindicatie. Het oppervlak bedraagt ongeveer 12 x 3 meter aan 2 zijden. Uiteraard staat het vrij om het dak te komen bezichtigen.

Dakpannen vervangen

Het betreft het vervangen van de huidige sneldekpannen door antraciet glazuurpannen. De goten, windveren en daklatten zijn goed. De oppervlakte van het dak is 161 m2 en het is goed bereikbaar.

Kunststof windveren aan schuur

Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van de windveren van het huis en aangebouwde schuur. Deze dienen te worden vervangen door kunststof of keralit. Het betreft een 2 onder een kap woning. Er is een foto beschikbaar.

Loodslab vervangen

Het vervangen van loodslabben boven garage, deze zit vast aan het huis en de loodslabben zijn in slechte staat. Ongeveer 4 meter wat er in totaal vervangen moet worden. Graag een prijs indicatie voor klus. Op foto is een klein stukje te zien van de garage en de loodslabben.

Vervangen loodslab

Het betreft het vervangen van de loodslab van de voorste dakkapel, lengte 2 strekkende meter, en de mandelige schoorsteen (0,6 meter x 2 meter).

Vervanging windveren

Bestaande windveren die er steeds afwaaien vervangen door bijvoorbeeld trespa. Verstandig voor een offerte om de situatie te komen bekijken. Twee-onder-een-kap woning. Schat dat het om ongeveer 15 a 20 meter gaat.

Na de vorige vorst- en sneeuwperiode is ...

Na de vorige vorst- en sneeuwperiode is onze dakkappel hevig gaan doorlekken door smeltend sneeuwwater. Graag wil ik dusdanige reparaties om dergelijke calamiteiten in de toekomst te voorkomen.