Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vledder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Vledder heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Vledder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Vledder of directe omgeving.

11 klanten uit Vledder bevelen een bij Casius in Vledder aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Vledder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), nieuw rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Vledder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Vledder:

Dakpannen van schuur verwijderen en vernieuwen met dakpanplaten

het betreft een dak van mijn schuur. De huidige dakpannen moeten verwijderd en afgevoerd worden. Daarna moet het bedekt worden met dakpanplaten. Er liggen nu geen houten dakplaten op het dak, dus men kan alleen op de dakbalken staan die op 60 cm van elkaar liggen. De totale oppervlakte is circa 30 m2.

Solatube 290DS in een plat dak plaatsen

Ik zoek een aannemer die in onze aanbouw twee lichtcilinders van het merk solatube 290 DS 35 cm kan plaatsen. De aanbouw bevindt zich aan de achterzijde van de woning en het dak bestaat uit hout met een PVC dakbedekking.

Daklekkage op de stacaravan repareren

Ik wil graag daklekkage op mijn stacaravan laten repareren. Caravan is een Muller Batavier van 8 x 3.50 met veranda.

Dakgoten repareren of vervangen

Graag een inspectie of reparatie mogelijk is van 2 stuks zinken dakgoten, V-vormige doorsnede, per stuk 9,65 meter lang. En er zijn 2x 2 stuks hwa's op aangesloten. De goten hangen op ongeveer 2.70 meter hoogte. Indien noodzakelijk dan de kosten voor het vervangen.

Eternit golfplaten leggen

Leggen 120 eternit golfplaten van 314 cm lang met nok-stukken op een gebouw met goothoogte van circa 250 cm. Er zitten 2 stuks Velux dakramen in en 3 stuks doorvoer van 100 en 125 mm. Bestaande platen worden verwijderd door een asbestsaneringsbedrijf. Het gebouw is rondom vrij toegankelijk. Afmeting gebouw is circa 9,50 x 30,00 meter. Apart offreren van de platen en de arbeidskosten.

Zinken dakgoot repareren dan wel vernieuwen

Circa 8 strekkende meter zinken dakgoot. Het een dakgoot in delen van 1 meter. De goot hangt laag, boven de begane. Er zijn twee lasnaden die lekken, zelf getracht te repareren. Mocht de goot vervangen moeten dan graag in een stuk.

Herstel plat dak

De rand van de dakbedekking op het plat dak van mijn garage en bijkeuken laat los. Graag zou ik een beoordeling willen ontvangen. Is reparatie mogelijk of moet ik het dak in z'n geheel laten bedekken? Totale oppervlakte is ong. 30 m2. De dakbedekking ligt ong. 22-23 jaar op het dak.