Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor tpo dak plaatsen:

TPO dak plaatsen

Ik zoek een vakman die het platte dak van mijn woning met TPO kan bedekken. Het gaat om ongeveer 60 à 70 m2. Het werk moet plaatsvinden boven de tweede verdieping.
Onze klant uit Veenhuizen (Drenthe) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tpo dak plaatsen uit heel Nederland:

Dakrenovatie en -onderhoud

Mijn platte bitumen dak van ongeveer 30 m2 is aan onderhoud toe. Het is een tussenwoning in Den Haag uit 1982, met ook een schuin dak deel en dakkapel. Dak is goed bereikbaar via balkon. Ik wil graag meer mogelijkheden bekijken, van alleen reparatie tot aan opwaarderen met isolatie en materialen als TPO of PVC. Resultaat moet geschikt zijn voor plaatsing van zonnepanelen (combi offerte is ook welkom).

TPO dakbedekking aanbrengen

Een oud plat dak moet worden opgeknapt. Ik wil graag de bitumen laten vervangen of overplakken met witte TPO i.v.m. te plaatsen zonnepanelen. Ik ken de exacte staat niet, behalve dat het niet lekt, en kan er nu nog niet bij (overdracht 1 juni). Extra isolatie kan misschien ook geen kwaad.

Casco dakopbouw uitvoeren

Mijn vriendin en ik zoeken een geschikte partner om een volledige extra verdieping op ons platte dak te realiseren. We hebben de gemeentelijke vergunning binnen en daarmee ook de bouwtekeningen. Deze kan ik sturen als ik uw emailadres heb. Als deze opdracht interessant is voor u, kunt u me dan een voorlopige prijsspecificatie sturen? De aanbesteding betreft in eerste instantie de cascobouw. Hiertoe rekenen wij: alle buitenwanden, de dakconstructie, inclusief hemelwaterafvoer, volledige isolatie, kozijnen, inclusief HR++ glas, fundering en (onder)vloer, trap + balustrade, leidingwerk (wc, wastafels, douche), elektra. Bijzonderheden: 1) een energiebesparende, witte, gelaste TPO dakbedekking (van erkende producent en gunstige garantievoorwaarden) 2) zonwerend glas aan de achterzijde ZHR++ 3) geluidswerend glas voorzijde (veel verkeer en uitgaanspubliek) 4) vaste witte aluminium zonnewering over de volledige breedte van de achterpui (zie ook tekening) 5) kozijnen achterpui in hoge kwaliteit kunststof, houtlook (wit buitenkant, zwart binnenkant) 6) we willen in de afbouwfase een stoom/regendouche laten installeren