Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Valthermond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Valthermond heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Valthermond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Valthermond of directe omgeving.

23 klanten uit Valthermond bevelen een bij Casius in Valthermond aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Valthermond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: mastiek Dak renoveren en isoleren, dak renoveren inclusief plaatsing zonnepanelen en twee dakramen, asbesthoudende dakpannen vervangen, vervangen rieten dak voor pannendak, een dak vanuit binnen isoleren, houten ombouw door kunststof vervangen, dak isoleren en nieuwe zwarte pannen, dakpannen vervangen, groene daken en wanden, platdak isoleren en opnieuw bedekken met bitumen of EPDM, dakpannen vervangen, dak vernieuwen, dakpannen vervangen, dak leggen en isoleren, dakbedekking vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Valthermond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Valthermond:

Dakpanplaten realiseren op tuinhuisje

Het is de bedoeling dat er dakpanplaten komen over het bestaande dak van mijn tuinhuis (met singles) lengte 800x420cm. dakplaten Kleur zwart 1e keus 6/8 graden het dak makkelijk toegangkelijk. advies nodig wat het beste is. Incl:montage en BTW. Het dak begint op ongeveer 2.40 hoog.

Dak isoleren en dakpannen vervangen

Ik ontvang graag een offerte/advies over dakisolatie. Ik heb gehoord over een scharnier dak, unidex. Wat zijn de mogelijkheden? Ik heb een hellend dak. In eerste instantie zou ik het van buitenaf willen isoleren en graag de dakpannen vervangen, afvoeren hoeft niet. De huidige isolatie zou vervangen moeten worden. Het dak is ongeveer 200 m2 en een steiger plaatsen is mogelijk.

Dak isoleren aan de buitenkant

Graag wil ik aan de buitenkant van het dak goede/ dikke isolatie laten aanbrengen. Vervolgens willen we graag nieuwe geglazuurde pannen op het dak hebben.

Dakpanplaten en dakpannen vervangen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 750 m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen een nieuwe dakbedekking op onze zorgboerderij in Valthermond. Ik heb nu normale dakpannen en wil graag geïsoleerde dakpanplaten hebben.

Kunststof dakgoten maken aan een loods

Ik heb een loods van 11 bij 20 meter, 4 meter hoog, waaraan ik graag aan beide zijden kunststof dakgoten wil laten maken. Er is daar geen rioolaansluiting, maar de beide dakgoten moeten met regenpijpen worden aangesloten naar een sloot. Ik laat het werk graag even beoordelen en ontvang daarna een prijsindicatie.

Beplating op het dak vervangen

Ik wil de dakplaten op dak mijn dak laten vervangen. Ik weet niet wat de oppervlakte is.

Zinken dakgoot met houten ombouw repareren

Zinken dakgoot met houten ombouw repareren aan de beide kanten van mijn huis. De dakgoot is ongeveer 10 en 8 meter.

Lasnaden van zinken dakgoot inspecteren

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het inspecteren van zinken dakgoten inclusief de lasnaden op lekkage. De dakgoten zitten aan de zijkanten van een vrijstaande woning en een garage. De hoogte van de dakgoten van de grond gemeten is maximaal 3 meter. De lengte van alle dakgoten is in totaal ongeveer 36 meter.

Nokpan op de hoek vastmaken

De nokpan op de hoek ligt helemaal scheef. Aan een kant ligt de aansluitende nokpan er niet meer onder, hetgeen lekkage tot gevolg zal hebben. Boven de eerste verdieping, semi bungalow. Zadeldak.