Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Tynaarlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Tynaarlo heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Tynaarlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Tynaarlo of directe omgeving.

34 klanten uit Tynaarlo bevelen een bij Casius in Tynaarlo aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Tynaarlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Tynaarlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Tynaarlo:

Dakrenovatie uitvoeren

Ik heb een oude boerderij met originele gebinten. Het dak is deels met dakpannen bedekt, deels met asbest platen. We willen de schuur voor bewoning geschikt maken. De afmetingen zijn 13 x 17 meter. Mijn inschatting is dat het dak een hoek maakt van 45 graden. Er is voor de asbest platen nog geen inventarisatierapport aanwezig, dit dient de vakman te regelen. Daarnaast dient het nieuwe dak ook geïsoleerd te worden en hebben wij nog geen keuze gemaakt voor de nieuwe bedekking. De voorkeur gaat uit naar riet.

Dakwerk vervangen

Plaatsen van nieuw dak met dakpannen opnieuw uitlijnen asbest dak wordt verwijder r met riet aantal doorvoeren 4 nieuwe dakramen totale afmeting ca 600 m2

Daklekkage op de dakaansluiting repareren

Ik heb al een hele tijd lekkage op het zinken platte dak, aansluitend aan een pannendak. Ook heb ik lekkage boven een raam bij de achtergevel. We hebben een houten kozijn met stenen er omheen.

Daklekkage op een pannendak verhelpen

Ik heb een lekkage aan mijn pannendak in de buurt van een dakraam. Het lekt alleen bij bepaalde windrichtingen. Ik heb niet het idee dat het dakraam zelf lekkage veroorzaakt.

Vervangen van dakpannen op het dak

Het betreft het vervangen van ongeveer 95 m2 dakpannen. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd.

Dakpannen dak volledig vervangen

Onze dakpannen zijn oud, vertonen veel breukjes, bij de 2 kilgoten brokkelen ze af en geven ruimte voor vogelnesten. We willen daarom graag de dakpannen van het hele dak van ongeveer van 100 m2 vervangen hebben.

Koperen dakgoot laten monteren

Ik wil graag een koperen dakgoot van 6 meter lang onder een rieten kap laten plaatsen. De goot wil ik uit 1 stuk laten monteren met aan de uiteinden de ondersteuningen.

Plat dak van garage repareren of vernieuwen

Plat dak van garage lekt. Repareren of vernieuwen. Het is een bitumen dak. Waarschijnlijk een nieuwe laag aanbrengen. Afmeting van het dak weet ik niet precies. Vrij grote garage.

Daklekkage pannendak verhelpen

Schuin pannendak, lekkage via dakbalk. Dit dient gerepareerd te worden.