Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Tweede Exloermond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Tweede Exloermond heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Tweede Exloermond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Tweede Exloermond of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Tweede Exloermond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Tweede Exloermond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Tweede Exloermond:

Lekkage schoorsteen

Ik wil mijn gemetselde schoorsteen laten nakijken. Deze lekt nu.

Shingles vervangen op het woonhuis

Het vervangen van de bestaande dakshingles van een woonhuis. Geschat op 80 m2. Het dak begint boven de eerste verdieping, op een meter of vijf hoogte. De dakhelling is circa 45 graden.

Dakreparatie bij de woonboerderij

Het dak lekt op een aantal punten. We willen het laten repareren zodat het dak goed blijft totdat het later wordt vernieuwd. Het betreft een pannendak van een woonboerderij, de zolder. Dit is vrij hoog, maar wel goed bereikbaar.

Ik heb een dakgoot dat lekt en kent een ...

Ik heb een dakgoot dat lekt en kent een bekisting dat is bevestigd aan het hout door de lekkage is de bekisting verrot en tot vervanging toe de bekisting (kunstof) moet daarna er weer op. Tevens moet er een afvoerpijp worden toegevoegd.

De oppervlakte v/h dak is Ca. 100 ...

De oppervlakte v/h dak is Ca. 100 vierkante meter. De schoorsteen welke er op staat dient te worden verwijderd. op het dak wil ik graag isolatieplaten en nieuwe panlatten. Ook wil ik graag gevelpannen (deze moeten worden meegelevert.) De bestaande pannen worden opnieuw geplaatst. En de panlatten zijn reeds aanwezig. Op het dak zijn 2 dakramen aanwezig, deze zullen omhoog moeten worden gebracht. Het opgegeven bedrag à 5000,= mag niet veel worden overschreden. De offertes moeten VRIJBLIJVEND zijn. DUS KOSTENLOOS !!

het tuinhuis met een dun rieten dak ...

het tuinhuis met een dun rieten dak heeft storm schade opgelopen. Ik wil dit laten herstellen; dit hoeft geen rietdekker te zijn