Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit t Haantje te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in t Haantje heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in t Haantje u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in t Haantje of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit t Haantje bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), het renoveren van een groot boerderijdak door middel van Unidek platen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, dakbedekking vervangen en zonnepanelen plaatsen, dakrenovatie, geïsoleerde dakplaten plaatsen, dakpannen vervangen en dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in t Haantje staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in t Haantje:

Nieuw dak op de boerderij aanbrengen

Mijn 15 jaar oude golfplaten dak is door een fout van de aannemer verkeerd gelegd en gekit en het gaat nu lekken. Het moet in zijn geheel vervangen worden, aan beide zijden. Aan een zijde is het een recht, schuin dak en aan de andere kant zit er een knik in. Het zijn eternit platen, geen asbest. Nu 10 platen breed en 4 platen hoog. Breedte van de platen ongeveer 1 meter. Het moet goed maar voor een redelijke prijs, het hoeven daarom niet perse golfplaten te zijn, bijvoorbeeld dakpanplaten met een deel wat lichtdoorlatend is. Er is een foto bijgesloten van de zijde met het rechte deel. Het moet absoluut een gecertificeerd bedrijf zijn gezien mijn vorige ervaring.

Dakgoten / bakgoten schoonmaken

Drie bakgoten rondom mijn boerderij moeten aan de buitenkant schoongemaakt worden. De voorkant is een goot langs een wolfskap.