Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Smilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Smilde heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Smilde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Smilde of directe omgeving.

22 klanten uit Smilde bevelen een bij Casius in Smilde aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Smilde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Smilde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Smilde:

Plat dak renoveren

Plat dak van 6,5 x 4 meter dient geïsoleerd met 100 mm isolatie platen ,voorzien van daktrim, onderlaag en toplaag uv bestendig. 1 regenwater afvoer, in het midden is een dak doorvoer (deze blijft). Het dak bevind zich op achterkant woning, +-2,5 meter hoog ,20 meter vanaf de straat. Bitumen aanbrengen. Er ligt nog grind op. Wat zou het kosten als u dat verwijdert en afvoert?

Vogelschroten plaatsen

Wij hebben last van een nestje onder in de dakgoot en deels onder de dakpannen. Graag wil ik dit nestje laten verwijderen en tevens vogelschroten laten plaatsen. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning met aan de voorkant en achterkant ongeveer 6 meter dakgoot. En schoonmaken van de dakgoten. Dakgoot zit op een hoogte van ongeveer 4 meter. Graag een indicatie van de kosten. Tevens een indicatie van kosten voor het plaatsen van vogelschroten rondom de bestaande zonnepanelen, ongeveer 5 bij 5 meter. Aan de voorkant kan een steiger staan. Aan de achterzijde is een uitbouw.

Dakbalken, dakisolatie en dakbedekking vervangen

Oppervlakte plat dak: 27 m2. We willen het dak vervangen door een warm dak. Inclusief draagconstructie met een overspanning van 5,60 m. De onderkant van het platte dak wordt het plafond; dus de houten draagbalken komen in het zicht met planken. Er zijn ongeveer 14 draagbalken nodig. Graag een offerte gespecificeerd in materiaal- en loonkosten en advies over de types dabedekking.

Het is een plat dak van 40 vierkante ...

Het is een plat dak van 40 vierkante meter dat opnieuw bedekt moet worden, het afhaalwerk willen we zelf wel doen en ook het vervangen van de boeien willen we eventueel wel zelf doen. Het gaat om een bitunieuze dakbedekking op de voormalige garage