Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sleen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Sleen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Sleen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Sleen of directe omgeving.

34 klanten uit Sleen bevelen een bij Casius in Sleen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Sleen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Sleen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Sleen:

Dakgoot vervangen

Vervangen van de dakgoot van 15 meter met 2 afvoerpijpen en bladvangers. Het is een 44 cm mastgoot en geheel in zink.

Lichtkoepel plaatsen op plat dak

Ik zoek een partij die in mijn uitbouw een lichtkoepel van 50 bij 100 cm kan plaatsen. De woning is goed bereikbaar. Het gaat alleen om het plaatsen, het afwerken doe ik zelf.

Nieuwe dakpannen inclusief isolatie leggen

Ik wil graag nieuwe dakpannen, inclusief isolatie, op het dak. Het betreft een dak van totaal ongeveer 300 m2. De originele pannen uit 1893 liggen er nog op. Het is een schuin dak, wolfskap. Er zitten twee dakkapellen in het dak. Die wil ik laten vervangen door dakramen. Aan de zijkant van de woning. Dakpan VHV blauw gesmoord is op een bijgebouw gelegd. En daar is Isolatie RenoPier RC 2.5 gebruikt.

Zinken dakgoot laten vernieuwen

Vervangen van zinken dak(bak)goot in zink of kunststof. Goot ligt in een houten bak. Maten zijn: breedte onderin 225 mm, opstaande kant onder dakpan 30mm, opstaande kant voor 107mm recht boven stukje van 40mm daarna ronde omhaling. Het gaat om een lengte van ongeveer 9 meter. Tekening bijgevoegd.

Het vervangen van verrotte delen van het ...

Het vervangen van verrotte delen van het houten beslag om de zinken goten. nclusief materiaal.

Het betreft een vrijstaand pand. De ...

Het betreft een vrijstaand pand. De zinken goten zijn lek en de boeiborden op meer plaatsen rot. Goten zullen vervangen moeten worden. De bedoeling is helemaal kunststof of zink met boeiborden van kunststof