Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Schoonebeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Schoonebeek heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Schoonebeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Schoonebeek of directe omgeving.

56 klanten uit Schoonebeek bevelen een bij Casius in Schoonebeek aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Schoonebeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Schoonebeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Schoonebeek:

Het vervangen van goten en boeien

We willen graag de goten en de boeien van ons huis laten vervangen door nieuwe goten en kunststof of trespa bekleding. Helaas weet ik de afmetingen niet.

Dakpannen met mos en aanslag reinigen

Wij willen ons dak graag laten reinigen en impregneren, wat zijn hier de kosten van? Het is ongeveer een oppervlakte van 65 m2, gok ik en het is een 2 onder een kap woning.

EPDM aanbrengen op bitumen dak

Ik wil het dak van ongeveer 35 vierkante meter waar 2 pijpen op staan (1 van ontluchting en CV) bekleden met EPDM over het bestaande bitumen.

Dakgoten schoonmaken, controleren en repareren

Dakgoot schoonmaken / checken / repareren. Dakgoten reinigen en checken op lekkage + eventueel repareren. Voor en achterkant huis. De achterkant is in verband met een overkapping niet direct met een ladder toegankelijk. Wellicht door middel van ondersteuning op platte daken bijkeukens (het is een middenwoning in een rij van 5).

Schoorsteen verwijderen van een pannendak

Schoorsteen verwijderen van een pannendak. Herstel van de doorvoer van de afzuigkap en het geheel dichtmaken van het dak met pannen. De pannen heb ik nog niet in mijn bezit. Goothoogte ongeveer 5.5 meter. Het dak is bereikbaar vanaf het dak van de bijkeuken.

Dakgoten bij de rijtjeswoning vervangen

De dakgoten moeten vervangen worden. Wij wonen in een rijtjeswoning. Het gaat in ieder geval om de voorkant en eventueel aan de achterkant (eerst even inspecteren of het wel echt nodig is). De goot aan de voorzijde lekt, dus moet sowieso vervangen worden. Het is een losse zinken goot en de goot zit boven de eerste verdieping en zal ongeveer 5 a 6 meter lang zijn.

Lekkage aan de dakgoot repareren

Aan de achterkant van de woning is de dakgoot lek. Is al diverse keren gerepareerd maar blijft lek.

Garagedak lek

Onze garage lekt. Graag zo snel mogelijke reactie met een offerte. Lekkage is, zoals ik het kan zien, op 1 plek. Plat dak.

Dakgoot repareren

Dakgoot repareren. Betreft een zinken dakgoot. Op 1 plaats lekkage. Loopt helemaal over. Mijn huis is vlakbij Coevorden of Schoonebeek over de grens in Duitsland. Ongeveer 7 kilometer vanaf Schoonebeek.

Goten en windveren van huis zijn verrot ...

Goten en windveren van huis zijn verrot en moeten vervangen worden door trespa.