Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Roden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Roden heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Roden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Roden of directe omgeving.

134 klanten uit Roden bevelen een bij Casius in Roden aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Roden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Roden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Roden:

Isoleren van plat dak

Plat dak van nieuwe uitbouw isoleren. Gaat om ca. 22 m2. Deze wil ik vanaf buiten isoleren, het is geheel nieuw. Aan isolatiemateriaal stel ik hoge eisen aan, dus met een hoog rd rendement, maar welk materiaal weet ik nog niet. Ik zou graag advies van de vakman ontvangen. Als dakbedekking wil ik bitumen.

Plat dak vervangen

Plat dak van garage, berging en slaapkamer. Huis is van 1989 en het dak is ongeveer 50 m2. Nu bedekt met bitumen, niet geïsoleerd garage, wel slaapkamer. Dit kan zo blijven. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Roofing (bitumen)

Lekkage bitumen dakbedekking bij lichtkoepel

Wij verhuren een garage, waar een lichtkoepel op het platte dak staat. De huurder heeft ons gemeld dat er lekkage is bij de lichtkoepel. Mogelijk moet de bitumen dakbedekking daar gerepareerd worden. Ik laat de situatie graag beoordelen en ontvang een offerte voor de benodigde reparatie.

Dakbedekking vernieuwen op de garage

Ik zou graag een plat dak (bitumen) van bestaande uitbouw (Begane Grond) van ongeveer 20 m² willen laten vervangen incl. boeidelen/daktrimmen en afvoer. Ik heb hier een aantal offertes voor nodig met een globale berekening van kosten en uren (+kosten van sloop + afvoeren puin). Het zou ontzettend fijn zijn als 15 maart 2016 kan worden begonnen met het werk. Graag per e-mail reageren.

Nok laten repareren

In de nok komt nu vocht naar beneden, waarschijnlijk door het mortel wat poreus is geworden. De nok is 6 meter breed en dient te worden gerepareerd.

Alle dakpannen laten vervangen

Alle dakpannen moeten vervangen worden. Daarvan zouden we graag een offerte willen ontvangen. Met tevens in mee genomen : er zitten nu nog 2 schoorstenen op het huis deze zijn niet meer goed en willen we dan laten weghalen en vervangen door pijpen. Het is een 2 onder 1 kap woning en de buurvrouw zou ook gelijk meegenomen willen worden hierin. Zou u een offerte alleen voor ons willen maken en een waarmee beide woningen gedaan worden?

Dakpannen vervangen op een vrijstaande woning

Het betreft een vrijstaande woning uit 1965. De woning is ongeveer 8 bij 12 meter groot. De dakpannen dienen vervangen te worden. Eventueel zal er ook isolatie aangebracht moeten worden en de daklatten gecontroleerd. Op dit moment is er nog geen lekkage. Graag maak ik een afspraak met de vakman om het dak te controleren en advies te geven.

Dakbedekking vernieuwen op de garage

Wij hebben lekkage in de garage. De bitumen dakbedekking moet vervangen worden. Het garagedak is ongeveer 3,5 x 7 meter.

zink vervangen in dakgoot

8 meter zink vervangen in dakgoot

Vernieuwen bitumen dak

Het platte dak van de garage is 24 jaar oud en bij heftige regenbuien is er inmiddels ook enige lekkage. Het dak is ongeveer 5 meter bij 7 meter. Het afschot/aansluiting op de regenpijp is m.i. ook niet in orde, omdat er vrij veel water op het dak blijft staan. Graag offerte voor vernieuwing.

Lekkende dakgoot repareren

Ik heb een lekke zinken dakgoot met houten omlijsting. Hoogte ongeveer 5 meter. Graag advies van de vakman wat het beste is om te doen en offertes.

Dak dekken

Wij hebben samen met de buren een geschakelde garage met plat dak. Oppervlakte is 12,5 meter x 3 meter per garage (opstaande rand in het midden). Ik wil graag weten wat het kost om de bovenlaag te vernieuwen. Het is volgensmij bitumen dakbedekking.

Repareren deel en hoek van plat dak

Bijkeuken. 2 x 3.6 mtr. Nieuw isolerend dak. Nieuw boeiboord, aan twee zijden 0,35 bij 2 meter en 0,35 bij 3,6 meter. Repareren deel van schade aan steunbalk door inwateren gedurende lange tijd.

Dak reparatie

Plat dak van twee onder een kap van benedenverdieping herstellen of vernieuwen. Afmeting ongeveer 7,50 x 5,50 meter.

Dakbedekking garage en carport

Dakbedekking op bestaande bedekking van garage en carport, 31 m2 en 17 m2 randafwerking. Plat dak met bitumen.

Verwijderen van schoorsteen. Dak weer ...

Verwijderen van schoorsteen. Dak weer aftimmeren (dakpannen aanwezig).