Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Peize te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Peize heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Peize u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Peize of directe omgeving.

45 klanten uit Peize bevelen een bij Casius in Peize aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Peize bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), nieuw rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Peize staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Peize:

Asbest dak verwijderen van boerderij en vernieuwen

Ik wil het asbest uit het dak van mijn boerderij laten verwijderen. Het is een gordingendak. Dit moet worden vervangen door dakisolatie platen bv isobouwslimfix of kingspan en daarop moeten dakpannen komen. het dak is ongeveer 18 meter lang x (voorkant) 9 meter breed en (achterkant) 11 meter breed. Een inventarisatierapport heb ik ook nodig. Of een vergunning nodig is weet ik niet. Een steiger rondom plaatsen is mogelijk. Ik heb de offerte nodig vanwege een soort subsidie die ik kan krijgen voor het energie zuiniger maken. Daar moet alles van a tot z instaan.

Dakreparatie

Ik zoek iemand voor het repareren van mijn dak. Het dak heeft een totale omvang van 62 m2. Er zit in het dak een kleine verhoging van +/- 60 cm, waaronder een kleine raampartij rondom loopt. Het dak is van de aanbouw, welke aan de noordzijde is aangebouwd. Het dak is rondom goed bereikbaar. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, roofing (bitumen).

Dak vervangen

Om welk gebouw gaat het? Hoofdgebouw (woning, boerderij, villa,... ). Wat is de huidige staat van het dak? Bestaand dak met andere bedekking. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik heb een 180 vierkante meter dak dat is belegd met beton pannen. Dit moet vervangen worden of eventueel met riet. Er zijn geen obstakels op het dak behalve een schoorsteen en zonnepanelen. Er dient nieuw folie geplaatst te worden.

Schuin pannendak van een rijksmonument laten vernieuwen

Woonboerderij met pannendak waaronder eternit platen zitten. Ik wil de asbestplaten laten verwijderen. Oud-Hollandse pan moet eraf; asbestbedrijf verwijdert eternit platen. Dan moet dakisolatie erop en panlatten en weer Oud-Hollandse pan, Rijksmonument. Dakoppervlak 400 m2.

Lekkage in het pannendak repareren

Bij hevige regenbui loopt het water via de bovenkant van het dakraam naar binnen. Dus de lekkage moet hoger in het pannendak zitten (Oud-Hollandse pan) of ter hoogte van het dakraam (type stalraam). Wij wonen in een monumentale woonboerderij in het centrum van Peize.

Dakpannen reinigen en coaten

Ik woon in een 43 jaar oude geschakelde woning, met een puntdak van in totaal ongeveer 90 m². Er liggen betonpannen op, sneldekkers, die erg bemost zijn, met name aan de oostzijde. Ik wil het hele dak laten reinigen, een anti-mosbehandeling laten verzorgen en de dakpannen laten coaten. Het is een stijl dak, dat eenvoudig bereikbaar is vanaf het garagedak. Ik laat mij graag adviseren over de beste behandeling en ontvang daarvoor een prijsindicatie.

Dak isoleren vanaf de buitenzijde

Dak van buiten isoleren. Wat zijn de kosten?

Dakpannen dak op bungalow vervangen

Het gaat om het vervangen van ongeveer 80m2 dakpannen op een semi bungalow. Uiteraard met enig herstelwerk aan het regelwerk. Isolatie is optioneel. De offerte hoeft niet gedetailleerd te zijn. Betreft ook het leveren van de dakpannen/materialen.

Vogels weren uit dakgoot

We hebben elk jaar last van vogels die nesten bouwen in dakgoot en onder dakpannen. Daarnaast maken de vogels de isolatieplaten (tempex) kapot. Dakgoot 8 meter. We zoeken een oplossing om dit te voorkomen.

Reparatie bovenste panlat

Bovenste panlat zit los, deze moet gerepareerd worden. Een aantal pannen is naar beneden gevallen. Een of twee nokpannen zijn stuk. Materialen ook aanleveren. Woensdag 24 augustus ga ik 3 weken op vakantie, uitvoering kan daarna of ervoor, in overleg.

In de nieuwe bakgoten dienen zinken ...

In de nieuwe bakgoten dienen zinken goten aangebracht te worden. de bodem van de bakgoten is 25 cm breed en de neuslijsten zijn 12 cem hoog.

aanbrengen nieuwe dakbedekking (ecolor ...

aanbrengen nieuwe dakbedekking (ecolor golfplaten 2,44m x 1,0m,).