Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Paterswolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Paterswolde heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Paterswolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Paterswolde of directe omgeving.

34 klanten uit Paterswolde bevelen een bij Casius in Paterswolde aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Paterswolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Paterswolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Paterswolde:

Riet dak vervangen door pannen

We willen ons klassiek niet geïsoleerde rieten dak laten vervangen voor een geïsoleerd pannen dak ( oranje pannen) schuin dak dak oppervlak: 14x 6 per zijde

Boeidelen, overstek en windveren vervangen door kunststof

Ik wil geen schilderwerk meer voor dakgoten, windveren en klossen. Daarom van de dakgoten voor en achter, de boeidelen en overstek laten vervangen door kunststof. Van de zijkant de windveer laten vervangen door een kunststof windveer met overstek (de klossen dus afdekken). Ik weet niet of de kleine stukjes goot aan de zijkant een functie hebben, maar die mogen eventueel vervallen. Momenteel is alles van hout en bepaalde delen van de goten zijn in slechte staat, mogelijk ook enige rotting onder boeidelen/overstek. De goten zelf, voor en achter, zijn van zink en lijken in goede staat. Het huis is de helft van een 2 onder 1 kap, dus het geheel moet wel aansluiten bij de buren qua formaat en kleur. Het huis is 6,5 meter breed, 6,5 meter diep en de zolder is ongeveer 2 meter hoog. Aandachtspunt is de serre aan de zijkant van het huis, waardoor e.e.a. lastig te bereiken is. Misschien met een hoogwerker?

Dak vernieuwen

We hebben een jaren 30 woning twee onder 1 kap met hellend dak vanaf de eerste verdieping. Sinds de laatste regenbui heb ik lekkage geconstateerd. Het dakbeschot is nat onder de pannen. Ik denk dat het dak gerenoveerd moet worden, maar ik wil graag in contact komen met een vakman. Het dak oppervlak is +/- 90 M2. Het dak is in 2017 vanaf de binnenkant geïsoleerd. Na het voegen van de schoorsteen heb ik het idee dat er in de nok een panlat is gebroken waardoor er lekkage is ontstaan. Het huis is ongeveer 11 mtr hoog en vanaf beneden is dit moeilijk te zien. Graag zou ik advies willen over de mogelijkheden. Is het wijs om enkel de lekkage te verhelpen of is het misschien mogelijk om alle tengels en panlatten te vervangen, waarbij er direct dampopen folie gemonteerd kan worden.

Bij positief advies zonnepanelen plaatsen op grote schuur

Ik heb een oude schuur van 30 meter lang en 8 meter breed met een schuin dak. Er liggen nu asbest platen op die ik zelf ga vervangen. Wat er overblijft is een ijzeren constructie. Ik wil graag advies over de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen. Mocht dit daadwerkelijk mogelijk zijn dan zou ik het graag dit jaar willen realiseren.

Nieuwe dakgoten monteren

Ik wil nieuwe dakgoten voor mijn huis. Voor- en achterkant hebben al een oude dakgoot die er af moet. De zijkanten hebben helemaal geen dakgoten en een nieuwe moet er op. Het gaat om 30 strekkende meters.

Dakbedekking vernieuwen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Pand is 100 jaar oud, is in 1999 nieuwe rode dakbedekking opgekomen. Is een soort wat ook op platten daken wordt gelegd. Weet niet hoe het heet. Dak heeft een aparte geknikte schuine vorm.

Dakpannen vervangen

Gaarne een offerte voor het vervangen van de dakpannen van een vrijstaande bungalow (Ongeveer 120 m²).

Lichtkoepel op een plat dak plaatsen

Kosten voor het plaatsen van een lichtkoepel op een plat dak.

Terrasdak bedekken

Mijn dakterras op de eerste verdieping is 6.5 x 6 meter groot. De dakbedekking is momenteel voorzien van Derbigum en dit moet vervangen worden. Ook de trim moet waarschijnlijk vervangen worden, maat 38 x 45 millimeter.

Dakgoot reparatie uit laten voeren

Graag een offerte voor lekkage van een hoge dakgoot. Het lijkt vanuit 1 plek te komen, bij een naad. Ik denk dat de goot van zink is. Hangt in beugels. De goot hangt aan de bovenkant eerste verdieping. Meter of 6 hoog.

Vochtprobleem in dak verhelpen

Anderhalf jaar geleden hebben we mijn dak laten vervangen, pannen + houten platen eronder. Sindsdien hebben we een vochtprobleem onder het dak. Het lijkt op condens. Graag ontvang ik offertes om te bekijken hoe en tegen welke kosten ik het probleem kan verhelpen. De voorkeur gaat naar 15 maart ben ik de gehele dag thuis om u te ontvangen.

Dakpannen vervangen

Graag ontvang ik offertes voor het vervangen van 130 vierkante meter dakpannen. Levering van de dakpannen in overleg met het bedrijf. Wellicht dat de panlatten ook vervangen moeten worden.

Reparatie dakgoten

Dakgoten repareren of vervangen. Zinken dakgoten met een houten omlijsting. Huis is ongeveer 7,5 meter breed. Voor lekt de dakgoot. Achter weet ik niet wat de staat van de dakgoot is.