Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Odoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Odoorn heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Odoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Odoorn of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Odoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Odoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Odoorn:

Dak beoordelen en mogelijk vervangen en isoleren

Het dak is te laag, niet geïsoleerd en lek en oud. Daarom zouden we graag iemand langs willen hebben om het dak te beoordelen en om samen te bespreken wat er nodig is. Het dak is een ongeveer 10 m2 en ongeveer 2 meter hoog, hellend en bedekt met dakpannen. Of het dak van buitenaf of binnen af geïsoleerd moet worden, is afhankelijk van wat er nodig is. Hier willen we dus advies over. Het dak is makkelijk bereikbaar, het is een kleine woning.

Dak vervangen

Ik wil mijn dakpannen dak laten vervangen voor sneldekpannen van beton. Het oppervlak is 72 m2. Het dak zit vanaf 6 meter hoogte.

Kunststof windveren leveren en plaatsen

Huis: boerderijtje, vrijstaand, het gaat in ieder geval om de liggers, maar afhankelijk van prijs ook de delen die op de muur zijn bevestigd. Graag vrijblijvend prijsindicatie

Dakgoten vervangen bij een semi-bungalow

Het betreft het vervangen van de dakgoten aan de voorzijde van een vrijstaande semi bungalow. De lengte is ongeveer 14 meter. Kunt een een prijs geven voor een zinken goot en voor een kunststof dakgoot?

Dakpannen vervangen en dak nakijken

De pannen liggen er sinds de bouw in ongeveer 1962. Het dak is 20 meter lang en 5 meter hoog. We hebben al enkele kapotte vervangen, maar we willen ons huis te koop zetten dus willen we het gehele dak laten vervangen. Mogelijk ook het folie vervangen en nakijken of de rest van het dak nog in goede orde is. Goede dakpannen zijn daarbij een vereiste naar onze mening.

Vervanging van dakpannen op het dak

Alle dakpannen vervangen voor nieuwe

Platdak repareren

Platdak van 3 meter x 5 meter lekt op meerdere plaatsen, graag zo snel mogelijk schade opnemen en herstellen.

Nokvorsten vervangen en schoorsteen herstellen

Er is een aantal nokvorsten kapot en de schoonsteen moet gevoegd/hersteld en geïmpregneerd worden. Het betreft een bungalow waarvan de hoogte tot maximaal 1,5 verdieping gaat.

Dakcoating aanbrengen

Graag wil ik 2 offertes: Nr 1 dak coaten van een dubbelhuis van ongeveer 200 m2. Nr 2 dak coaten van 3 dubbelhuizen met garages. Huizen dus samen 600 m2 en de garages elk ongeveer 25 vierkante meter. Twee huizen hebben enkele verbouwingen gehad maar de vierkante meters zullen aardig kloppen.

dak renovatie

Isolatie van bestaand dak, nieuwe pannen en nieuwe kunststof dakgoten.