Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Norg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Norg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Norg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Norg of directe omgeving.

39 klanten uit Norg bevelen een bij Casius in Norg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Norg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Norg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Norg:

Dak van buitenaf isoleren

Dakisolatie van buitenaf aanbrengen. Het gaat om 139 m2. Materialen gebruiken om voor subsidie in aanmerking te komen. Dakpannen vernieuwen. Omdat het dak door de isolatie 12 cm omhoog komt ook de afwerking dakkapel etc meenemen in offerte.

Dakrenovatie aanbrengen

Het dak bestaat uit 2 delen en 1 deel is gedeeld met de buren het deel gedeeld met de buren is 9 meter lang en daar zal een verholen goot toegepast moeten worden. De bestaande pannen zullen vervangen moeten worden met nieuwe pannen. Wij willen graag advies over de beste manier van isoleren voor ons type huis. Het huidige dak bestaat uit spaanplaten met dikke tengels waar pur tussen gespoten is, huis is gebouwd in 1976. Wij zouden graag antwoord hebben op de vraag of het oude beschot kan blijven zitten of weghalen? Dit in verband met vocht in rotten oude dak. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Afmetingen dak? Aan de achterkant 3 meter lang. De nok is 6,5 meter lang. Het is in totaal 100 m2. Het gaat om isolatie aan de buitenzijde.

Zinken dakgoten vervangen

Wij willen de zinken dakgoten aan onze vrijstaande woning laten vervangen. Het gaat om 2 zinken dakgoten in V-vorm van elk 10,50 meter. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.

Dak voorzien van keramische dakpannen

Ik wil ons dak laten voorzien van een soort dakpannen in de kleur roodbruin of iets dergelijks. Denk dat ik circa 2500 dakpannen nodig heb. Graag een vrijblijvende offerte, inclusief leggen, afvoer oude dakpannen en BTW.

Rietendak vervangen door dakpannen

Graag offerte

Rieten dak vervangen door dakpannen

Geisoleerd pannendak.

Vernieuwen zink in dakgoot

Het vernieuwen van de zinken dakgoot. De goot zit in een houten dakgoot betimmering. Twee keer een lengte van 11 meter, met elk 1 uitloop. De oude zinken goot zal moeten verwijderd worden. Zink zal vooraf op maat gebogen moeten worden.