Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nieuwlande te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nieuwlande heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nieuwlande u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nieuwlande of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nieuwlande bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Nieuwlande staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nieuwlande:

Dakpannen vervangen

Graag willen wij onze betondakpannen laten vervangen door Datura matzwart geglazuurde platte dakpan. 130m2.

Dakbedekking vervangen en zonnepanelen plaatsen

Wij willen het bestaande dak verwijderen en isolatieplaten met zonnepanelen plaatsen. Is naar schatting 240 m2.

Dakpannen vervangen door geglazuurde pannen

Ik wil graag het hele pannendak (enkel de pannen) laten vervangen, door geglazuurde pannen, afmeting van het dak is ongeveer 55 m2 , we willen dit graag laten doen dit met oog op de leeftijd van de bestaande pannen, wij laten de materialen graag leveren door de dakdekker.

Dak isoleren en dakpannen hergebruiken

Het betreft een vrijstaande woning met een puntdak. Op één zijde van het dak bevindt zich een dakkapel. Het dak is ongeveer 100 m2 groot. Op dit moment zitten er dakpannen op het dak en hieronder bevindt zich een laag bubbeltjes plastic. Het huis moet worden geïsoleerd, dakpannen mogen worden hergebruikt. Huidige isolatie mag worden verwijderd en afgevoerd.

Dak van asbestplaten verwijderen en vervangen

Ik wil een asbestdak van de schuur verwijderen, afvoeren en door een nieuwe laten vervangen. Het gaat om 250 m2. Ik heb nog geen rapport aangevraagd.

Het vervangen van goten en boeien

We willen graag de goten en de boeien van ons huis laten vervangen door nieuwe goten en kunststof of trespa bekleding. Helaas weet ik de afmetingen niet.

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

Verwijderen van nestmateriaal van kauwen onder zonnepanelen en plaatsen van birdblockers. In totaal gaat het om 14 panelen; het nestmateriaal (van 1 broedseizoen) ligt onder een deel van de panelen.

Dak van buitenaf isoleren

Dakisolatie van buitenaf aanbrengen. Het gaat om 139 m2. Materialen gebruiken om voor subsidie in aanmerking te komen. Dakpannen vernieuwen. Omdat het dak door de isolatie 12 cm omhoog komt ook de afwerking dakkapel etc meenemen in offerte.

Rieten dak vervangen

Er ligt een rieten dak op de schuur en dat is aan vervanging toe. Is ongeveer 125 m2.

Dak impregneren

Er zit mos op en tussen de dakpannen. Naar schatting is het dak 100 m2, deze wil ik graag laten impregneren.

Dakpannen vervangen

Ik wil alle dakpannen verwijderen, afvoeren en daarna nieuwe laten plaatsen. Het is voor mij en de buren (die trouwens zonnepanelen hebben). Het gaat om totaal 100 m2.

Knallende dakplaten en dakpannen vervangen

Ik wil graag dakplaten verwijderen en nieuwe laten leveren en monteren die niet knallen. Terugplaatsen dakpannen. Ter bespreking: plaatsen aantal dakramen. Het gaat om 80 m2 en het betreft een vrijstaand huis.

Betonnen dakpannen vervangen

Het vervangen van de huidige betonnen dakpannen voor vlakke pannen. Het dak is voorzien van een 3-tal dakramen en een dakkapel. Het dak is circa 7 x 13,5 mtr.

Bijgebouw woning isoleren en adviseren over materiaal

Ik heb een 18,5 m2 bijgebouwtje aan mijn woning.Er zit bitumen op van vorig jaar. Graag wil ik hierop isoleren en advies over het beste materiaal.

Dakrenovatie

Het betreft een tuinhuis van ongeveer 20 m2. Het dak heeft momenteel oude pannen. De dakhelling is vrij klein en we hebben regelmatig lekkage.

Bitumen van schuur en carport dak vervangen

Het is een 45 m2 plat dak van de schuur en carport. Er ligt nu bitumen op. Dit wil ik laten vervangen. Graag ontvang ik een offerte.

De dakgoten van de woning vervangen

Ik zoek een specialist die de dakgoten aan de voor- en achterzijde van mijn woning kan vervangen. Door wat voor materiaal bespreek ik graag met de vakman. Het betreft een tussenwoning dus er moet rekening worden gehouden met de buren.

Windveren en dakgoten repareren en eventueel vervangen

Ik wil de windveren en dakgoten vervangen. Ik weet nog niet om hoeveel meter het gaat. De nieuwe dakgoten moeten onderhoudsvrije kunststof zijn. Complete woning en netjes afgewerkt ook onderkant

Dakpannen vervangen

Vervanging van sneldekkers door geglazuurde dakpannen. Gaat om 150 m2.

Singels vervangen door dakpannen

Graag daksingels vervangen door dakpannen plusminus 85 vierkante meter graag ontvang ik één offerte met isolatie en één zonder isolatie onder de dakpannen.

Dak van dakkapel vervangen

Het gaat om het dak van een dakkapel van een huis uit 1900. Er ligt nu bitumen op en dit wil ik door zink vervangen. Misschien wil ik ook het onderliggende hout vervangen (kans dat dat verrot is) en isoleren. Ik denk dat het ongeveer 6 m2 is. Ik ontvang graag een offerte.

Dak vervangen

Betreft oude woonboerderij met asbestdak en riet onder het asbest. Lengte dak is 25 meter, schuine dak is 11 meter lang, dakhelling is 30-45 graden. Gewenst is asbest verwijderen en nieuw dak installeren van dakpannen of dakpanplaten. Er moeten dakramen geplaatst kunnen worden in het dak ca. 6 stuks. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest

Isoleren en dakpannen vervangen

geheel nieuw dakbedekking, isoleren en 3 dakkapellen. dak is verder in goede staat afmeting 8.60/16.00 dakhelling ongeveer 6 meter.

Riet dak vervangen door pannen

We willen ons klassiek niet geïsoleerde rieten dak laten vervangen voor een geïsoleerd pannen dak ( oranje pannen) schuin dak dak oppervlak: 14x 6 per zijde

Dakgoten vervangen vanwege lekkage

Wij wonen in een rijtjeswoning van 5 en willen graag met alle 5 eigenaren (1 is van de woningbouwcorporatie) onze dakgoten vervangen. Zowel voor als achter. Wij willen graag van zink overstappen naar kunststof. Vierkante bakgoot. De huizen zijn ongeveer 6m breed en er zijn 3 afvoerpijpen voor en 3 achter.