Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nieuweroord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nieuweroord heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nieuweroord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nieuweroord of directe omgeving.

11 klanten uit Nieuweroord bevelen een bij Casius in Nieuweroord aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nieuweroord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Nieuweroord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nieuweroord:

Gordingen hellend pannendak vervangen en dakpannen leggen

Het betreft het dak van het woonhuis en het achterhuis, dit is 1 pannendak. De gordingen moeten vervangen worden en de sporen, de houtenspand constructie blijft dus alleen staan en vervolgens moet het nieuwe dak er op en gedekt met pannen. Het dak is ongeveer 15 m diep, voor en achterhuis samen, dak is vanaf 1e verdieping schuin (loopt vanaf de benedenverdieping dan direct schuin omhoog), hoogte in de punt is ongeveer 5 m. Breedte van het huis is ongeveer 10 m. Graag ook naar de goten kijken of daar zinken dakgoten met boeidelen kunnen komen. Gaat om ongeveer 50 m. Na 30 april zijn wij aanwezig in de woning, dus dan zouden wij de situatie (telefonisch) kunnen laten zien.