Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daklekkage op een pannendak herstellen:

Daklekkage op een pannendak herstellen

Er moet een daklekkage op een pannendak hersteld worden. Het betreft lekkage bij de schoorsteen van de cv. Het is een klein stuk.
Onze klant uit Nieuw Buinen (Drenthe) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage op een pannendak herstellen uit heel Nederland:

Daklekkage verhelpen en dakraam plaatsen

Lekkage van pannendak is eerder gerepareerd, maar lekt nog steeds. Welke dakdekker kan dit voor mij oplossen? Tevens een klein dakraam vervangen door een iets grotere, type GPL UK 04, zonder binnen afwerking. Past tussen de bestaande balken.

Daklekkage pannendak repareren

Wij hebben in 1 slaapkamer op 1 plek een lekkage. Graag laten wij de lekkage opsporen en repareren bij het pannendak. Het betreft geen stormschade.

Daklekkage opzoeken en repareren

Het gaat om een pannendak en ik heb lekkage hierdoor in de woonkamer. Ik heb het knieschot al open gemaakt en zie een vochtige plek. Ook is er een vochtige plek in de buitengevel. De plekken zijn zichtbaar aan 1 zijde van de woning.

Daklekkage op een pannendak repareren

Daklekkage opsporen en repareren, het is een dak met pannen. De lekkage lijkt heel lokaal, het betreft een niet geïsoleerd zolderdak.

Lekkend pannendak repareren

Daklekkage bij ontluchtingspijp. Het betreft een dakpannen dak.

Daklekkage repareren

Graag wil ik de daklekkage laten opsporen en repareren. De lekkage bevindt zich in de nok van het pannendak bij een schoorsteen en de vochtplekken zij aan 2 kanten zichtbaar. het betreft een tussenwoning.

Daklekkage repareren

Wij hebben een lekkage aan het pannendak, 40 m2, van onze tussenwoning. Het lijkt erop dat de lekkage in de nok zit bij de schoorsteen.

Daklekkage in een pannendak repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dakpannen dak. Schimmel is al te zien. Ongeveer 20 m2.

Daklekkage opsporen en verhelpen

Daklekkage opsporen en verhelpen. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning met een pannendak. Wij denken zelf dat het bij de nokvorsten lekt. Graag horen we waar het lekt en wat de kosten zullen zijn om het te verhelpen.

Daklekkage repareren

Het betreft een 45 graden dak met dakpannen waarbij er lekkage optreedt op de overgang van pannendak naar gevel van de buren. Het lijkt er op dat dit de loodslab is. Graag laat ik de lekkage opsporen en verhelpen.

Partners

Partners van Casius