Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Daklekkage op woonwagen repareren

Daklekkage op sowieso 2 plaatsen. Het gaat om een woonwagen met een pannendak. Lengte 15 meter breedte 5 meter. Wat gaat het ongeveer kosten om de lekkages te verhelpen?

Daklekkage repareren

Daklekkage repareren. Het gaat om een pannendak. De lokatie van de lekkage is bekend.

Dakrenovatie vanwege een daklekkage

Sinds kort in bezit van een huis. Deze week is het dak gaan lekken. Noodreparatie van gisteren lijkt niet te werken. Graag een offerte voor dak renovatie. Betreft een schuin pannendak. Ik schat 50 m2.

Daklekkage repareren aan een pannendak

Ik wil graag dakpannen laten verleggen op het dak van onze bovenwoning. Wij hebben lekkage en er is op een stuk van 15 m² sprake van verschoven dakpannen door de wind. Dit dak is goed bereikbaar via een dakterras. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.

Pannendak renoveren

Wij hebben een daklekkage bij onze tussenwoning. Het pannendak is ongeveer 40 a 50 m2 groot. Graag zouden wij een afspraak willen maken om het te dak te controleren en de lekkage op te lossen. Tevens willen wij de pannen en de daklatten laten beoordelen en separaat willen weten wat isolatie zal kosten.

Daklekkage opzoeken en repareren

Repareren kleine lekkage op het dak. Je kan binnen precies zien waar het lekt. Het is een lekkage in een pannendak: misschien is er een loodslab bij de schoorsteen niet goed geplaatst. Afhankelijk van de wind lekt het. Het dak is op de eerste verdieping. We hebben er geen enorme haast mee. Graag verneem ik van u, de vakman die verstand heeft van pannen, wat de kosten zijn om dit te repareren.

Daklekkage opsporen en repareren

1. daklekkage opsporen en repareren, pannendak met brede zinken dakgoot (52 cm) 2. Daklekkage opsporen en repareren, breed plat zinken dak (120 cm) svp SPOED!

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Schuin pannendak can ongeveer 60 vierkante meter. Het gaat om vier kleine lekkages.

Gehele dak renoveren

Momenteel is er daklekkage geconstateerd en is er geadviseerd om een gehele dak renovatie te laten uitvoeren. Het betreft een pannendak en zink daarnaast. Het dak is ongeveer 32 m2 met aan beide zijde een opening.

Daklekkage repareren aan pannendak

Ik wil in mijn dakpannen dak lekkage opsporen en repareren. Het is een puntdak van 40 m2.

Partners

Partners van Casius