Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Nieuw Buinen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Nieuw Buinen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Nieuw Buinen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Nieuw Buinen of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Buinen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Nieuw Buinen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Nieuw Buinen:

Dak vervangen

Het gaat om een vrijstaande woning waarvan de gehele kap, ongeveer 120 m2, vervangen moet worden. Tevens moet deze kap gaan aansluiten op een al bestaande kap die hier haaks opstaat, deze hoeft niet vervangen te worden. De muur aan een zijde van het huis dient een meter opgemetseld te worden of een geheel nieuwe buitenmuur aan een zijde ongeveer 8 meter breed (lang). Eventueel willen wij ook een houten dakkapel laten plaatsen van 2 meter breed en met pannen gedekt. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Dakplaten aanbrengen op pannendak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Dakpannen vervangen voor dakpanplaten circa 400 m2

Daklekkage op een pannendak herstellen

Er moet een daklekkage op een pannendak hersteld worden. Het betreft lekkage bij de schoorsteen van de cv. Het is een klein stuk.

Daklekkage opsporing en reparatie

Daklekkage opsporen en repareren, het betreft een dak met dakpannen. Het huis is gevestigd in Almere. Graag hoor ik zo spoedig mogelijk van u.

Dakpannen vervangen

Ik wil de dakpannen vervangen. Het betreft een dak van ongeveer 90 vierkante meter. Het gaat om de helft van een twee onder een kap woning. Ik wil geglazuurde zwarte dakpannen.

Alumiumium dakgoot leveren en monteren

Alumium dakgoot leveren langte 2 *12 meter. Incl beugels werk is in Nieuw Buinen

Plat bitumen dak vernieuwen

Graag wil ik op mijn platte dak nieuw bitumen laten leggen. De oppervlakte is 48 m2. De werkzaamheden dienen eind maart uitgevoerd te worden.

Plat dak met daklekkage repareren

Mijn platte dak is ergens lek. Als het regent dan stroomt het water naar binnen. Het dak is lang 5 meter 60 en de breedte is 3.30 ongeveer.

Boeiboord vervangen

Ik wil de houten boeiboorden aan de zijkant van mijn huis (vrijstaand) laten bekleden met onderhoudsvrij materiaal, tevens geldt dit voor de voorkant en beide zijkanten van de dakkapel aan de voorkant. De geschatte lengte van de boeiboorden is in totaal ca. 30 meter. Via street-view van google krijgt u ook op voorhand een beeld van de uit te voeren werkzaamheden.

Dakpannen vervangen

Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van de dakpannen van onze woning. Het is een 2-onder-1-kap woning. De indicatie graag alleen voor ons deel. Wij hebben 1 dakkapel aan de achterzijde van de woning. De oppervlakte van het dak is ongeveer 88 a 90 m2. Het soort dakpannen wil ik graag met u bespreken, onze voorkeur gaat uit naar een keramische dakpan. Graag een telefonische indicatie of een indicatie per mail.

Kunststof windveren

Graag offerte voor nieuwe kunststof windveren op de gevel van het huis. Aan beide kanten ongeveer 6 meter. Leveren en plaatsen van de windveren. Oude ook verwijderen.

Hallo Ik heb op garage en keuken ...

Hallo Ik heb op garage en keuken dakbedeking liggen waar lucht onder zit. Als gevolg daarvan staat de dakbedekking onder spanning. ik wil hier door een ervaren en deskundige dakbedekker naar laten kijken en een offerte laten opmaken.

Het verwijderen van oude pannen, ...

Het verwijderen van oude pannen, panlatten en tengels. Op het bestaande dakbeschot met bestaand asfaltpapier, isolatiemateriaal aanbrengen en daarover nieuwe panlatten cq tengels monteren. Daarna natuurlijk de oude pannen er weer op leggen. Mogelijk ook goten naar buiten verleggen, ivm dikte isolatieplaten. (regenafschot). Mogelijk dan windveren vervangen en aanpassen op nieuwe situatie. Het is een woning waar een schoorsteen op zit en een dakkapel. mogelijk dat het lood vervangen cq omhooggebracht moet worden. het is een vooroorlogse woning. De dakhelling is minder dan 45 graden en meer dan 30 graden. De goothoogte is ongeveer 3 meter. er liggen ongeveer 3000 dakpannen op. dakpannen aantal hoogte ongeveer 25, breedte dus 60 stuks