Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Meppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Meppel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Meppel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Meppel of directe omgeving.

280 klanten uit Meppel bevelen een bij Casius in Meppel aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Meppel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), het renoveren van een groot boerderijdak door middel van Unidek platen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, rieten dak vervangen door dakpannen, dak vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, dakbedekking vervangen en zonnepanelen plaatsen, dakrenovatie, geïsoleerde dakplaten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Meppel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Meppel:

Nieuw dakleer schuurtje

Nieuw dakleer (Bitumen) op het schuurtje. Oude dakleer kunnen we zelf verwijderen. Gaat om 12m2.

Dakrenovatie

Het gaat om het isoleren van het platte dak van de keuken, bijkeuken en garage totaal +/ 36 m2. Momenteel zit er 3 x een dakdoorvoer (afzuigkap en ventilatie toilet) waarvan er 2 vervangen moeten worden. 1 vervalt. Bedoeling is, indien mogelijk, dat het over het dakleer heen gelegd wordt. Verder zit er 1 hemelwaterafvoer. Graag offertes incl. Isolatiemateriaal, epdm, dakdoorvoer + kap, schuine opstaande randen (?) montage en een geschatte tijd. Ben bereidt om hand- en spandiensten te verrichten.

Bitumen platte carport dak vervangen

Wij hebben een carport met lichtkoepel voor de woning. Het dak (24 m2) is 28 jaar geleden gelegd (bitumen en grind) en is toe aan vervanging. We weten nog niet welke dakbedekking we er op willen plaatsen, dat is nog even in overleg.

Een plat dak isoleren

Ik zoek een dakdekker/isolatiespecialist die het platte dak van mijn woning kan isoleren en bedekken met EPDM. Het gaat om een plat dak van 70 m2 wat zich boven de eerste verdieping van mijn hoekwoning bevindt.

Dak isoleren

Het gaat om een schuin dak, grofweg 40 m3 per zijde. Buitenzijde isoleren. Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? : dakpannen Wat is de huidige situatie? : bestaand dak zonder asbest

Stuk dakgoot en gootklossen vervangen

Dakgoot vervangen. Gaat om het zinkwerk binnenin en de houten buitenkant. Bij elkaar ongeveer 1.5 meter. Goed bereikbaar.

Isoleren en vernieuwen van het dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil het dak van de uitbouw renoveren (5 x 2 meter). Het huidige dak bestaat uit dakpannen, panlatten en daaronder steenwol isolatie. In de woonkamer trekt koude lucht via het plafond. Wat zijn de mogelijkheden voor een goed geïsoleerd dak?

Vogelschroten laten plaatsen

Mijn tussenwoning is ongeveer 5 meter breed en ik wil graag vogelschroten laten plaatsen.

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Het gaat om een lekkage aan het dak (70 m2) van mijn recreatie woning. Momenteel zitten er 20 jaar oude shingles op het dak. Deze moeten worden vervangen. Is een overzetdak een alternatief? Graag uw advies.

Dakgoot repareren

De zinken dakgoot achter het huis lekt. De dakgoot is ongeveer 6 meter waar op 1 plek een lek zit. Aan de buitenkant van de buitenmuur zit een grote vlek in de muur en ook een stuk hout dat nog niet aan het rotten is. Dit moet gerepareerd worden. De dakgoot is ongeveer 6 meter hoog. Met een ladder kan de vakman zo bij de dakgoot.

Dakbeschot en mogelijk tengels vervangen

Het dakbeschot dient vervangen te worden. Mogelijk ook de tengels. Het gaat om een puntdak.

Daklekkage repareren op pannendak

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dak met dakpannen van ongeveer 20 vierkante meter.

Zinken mastgoten op de kapschuur

Voor een nog te bouwen kapschuur (grote dakdeel 10 meter breed en 8,5 meter lang/hoog) wilde ik alvast een prijsopgaaf/schatting voor het maken van 2 tal gesoldeerde zinken mastgoten M37 of M44?, gedeeltelijk voorbereid en samenvoegen ter plekke in verband met de lengte van 10 meter. (of is dit voor u nog transporteerbaar?). Voorzien van eindkap aan beide einden en 3-tal afvoer-aansluiting, aan elk eind en een op 1/3 van eind. De afvoerbuizen van 3 meter (6x) met elk 3-tal schroef-pijpbeugels los bijleveren. Ook gegalvaniseerde ophangbeugels mastgoot los bijleveren. Bij definitieve opdracht zal ik een tekening met exacte afmetingen en positie’s aanleveren. Plaatsing zal ik verder zelf uitvoeren. Locatie tussen Meppel en Havelte. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Keramische dakpannen aanbrengen

De dakpannen vervangen eventueel voor keramische. Circa 88 vierkante meter. Het betreft een puntdak van een geschakelde woning. De hellingsgraad weet ik niet. Het dak begint al op de begane grond. Zie google maps. Voor de winter moet het uitgevoerd zijn.

Dak isoleren en pannen vervangen

Wij hebben een bod gedaan op een vrijstaande woning. Het dak van ongeveer 220 m2 dient te worden voorzien van isolatie aan de buitenzijde en nieuwe zwarte keramische pannen. Er zijn 2 lange zijden ongeveer 16 meter en een driehoekig dakvlak achter.

Dakpannen reinigen

We willen graag de pannen, verbeterde Hollandse pannen, laten reinigen van onze goed te bereiken vrijstaande woning. Nu zij de pannen groen en zwart (dode algen) uitgeslagen. Het gaat om ongeveer 130 - 140 m2. Separaat wil ik graag weten wat de kosten zijn voor het aanbrengen van een coating.

Plat dak van de berging isoleren

Het gaat om een nog te bouwen huis en het betreft isoleren van de berging. De berging bestaat uit een geprefabriceerde ongeïsoleerde geventileerde houten berging. De vloer wordt bij aflevering wel geïsoleerd. Het dak bestaat uit een houten balklaag voorzien van een dakbeschot en afgedekt met een bitumineuze dakbedekking en voorzien van de aluminium daktrim als dakrand. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Dakgoten van zink laten monteren

2x 5,5 meter zink voor een dakgoot/ met alle twee een uitloop.

Vervangen van bitumen en plat dak isoleren

Het gaat om vervangen en isoleren van circa 8 m2 plat dak. Isolatie erop leggen. Bedekken met bitumen of EPDM. Wat is het prijsverschil? De daktrim is nog goed, die zou kunnen blijven zitten, afhankelijk van de dikte van de isolatie.

Vogelschroot laten plaatsen

Vogelschroot plaatsen beide zijden van het huis

Glazen plaat in het midden van het schuine dak zetten

Ik zou graag een vierkante glas plaat in het dak hebben, in het midden, van 2,5 bij 2,5. Zodat ik vanuit bed door het schuine dak naar buiten kan kijken.

Volledige kaprenovatie hoekwoning

Graag ontvang ik een offerte voor een kaprenovatie. Het gaat om een hoekwoning rijtjeshuis met een dakoppervlakte van ongeveer 56 m2, nok 5,3 m1, gevelpannen ongeveer 11 m1. Ik wil de pannen, ruiter en de panlatten vervangen inclusief toebehoren zoals vogelschroten en dergelijke. Tevens wil ik dampdoorlatende folie aan laten brengen. Graag ook even een aparte meerprijs voor het vervangen van het dakraam, 78 x 98 cm, en het slopen van het schoorsteentje op de hoek.

Lekkage in de badkamer herstellen

Ik heb lekkage in de badkamer. Het komt via dak, denken we.

Vervangen oude dakpannen door nieuwe en 2 dakramen

Het vervangen van de oude dakpannen door nieuwe dakpannen. Het betreft het dak van een tussenwoning. Eveneens wil ik een offerte voor het plaatsen van twee kleine standaard dakramen aan de achterzijde van de woning. Er zitten nu nog geen dakramen, afhankelijk van de kosten van hout of kunststof. Het dak is aan de voorkant hoog en loopt aan de achterkant schuin af naar de tweede verdieping.

Dakleer laten repareren

Ik wil het dakleer op mijn halletje graag laten repareren. Het gaat om een lekkage. Het gaat om een ruimte van 2 bij 2 meter. Er zit een lamp en het lekt eigenlijk door de lamp heen.