Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Loon te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Loon heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Loon u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Loon of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Loon bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: hellend dak renoveren en isoleren (Sarkindak), hellend dak renoveren en isoleren, daken van meerdere huizen renoveren, dakpanplaten op schuur monteren, asbest platen van stallen vervangen, dakpannen en dakbeschot vervangen, dakbedekking met isolatie aanbrengen, stalen dakplaten / dakpanplaten aanbrengen, hellend en plat dak vernieuwen, hellend dak renoveren en isoleren, dakpanplaten en dakpannen vervangen, golfplatendak op de stal en garage maken, hellend dak renoveren zonder isolatie, hellend dak renoveren eventueel met dakkapellen, rieten dak herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Loon staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Loon:

Vogelschroten laten plaatsen

Mijn tussenwoning is ongeveer 5 meter breed en ik wil graag vogelschroten laten plaatsen.

EPDM aanbrengen op bitumen dak

Ik wil het dak van ongeveer 35 vierkante meter waar 2 pijpen op staan (1 van ontluchting en CV) bekleden met EPDM over het bestaande bitumen.

Dakpannen vervangen

Dakpannen van ons huis vervangen.

Dakpanplaten en dakpannen vervangen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 750 m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen een nieuwe dakbedekking op onze zorgboerderij in Valthermond. Ik heb nu normale dakpannen en wil graag geïsoleerde dakpanplaten hebben.

Hellend Sarkingdak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen, Andere. Het betreft een dak van een vroegere boerderij, ongeveer 140 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De isolatie die er ooit opgekomen is is verkeerd geplaatst waardoor er vocht aan de binnenkant van het dak blijft hangen wat zorgt voor plekken. Hierdoor moet het dak hersteld worden en opnieuw geïsoleerd. Dit zouden we graag in de zomer van 2019 willen laten doen en daarom zijn we nu op zoek naar vakmensen die dit kunnen en naar het prijskaartje dat aan deze verbouwing/ herstel werkzaamheden hangt. De pannen die nu op het dak zitten kunnen hergebruikt worden, we kunnen ze er ook zelf vanaf halen. Graag zouden we ook weten hoeveel het kost om een deel van deze pannen te vervangen voor pannen waarin zonnepanelen verwerkt zitten (bijvoorbeeld van Sunpower).

Nieuwe zinken dakgoot monteren

We zoeken een loodgieter om de bestaande zinken dakgoot te laten vervangen door een nieuwe. 14 meter aan de voorzijde en 14 meter aan de achterzijde .

Nieuw hellend dak aanbrengen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Rode matte pannen met glaslaag erop. Het gaat om het vernieuwen van het dak van de woning en garage. Het totaal oppervlak is ongeveer 170 m2. De woning heeft twee verdiepingen dus het dak is best makkelijk te bereiken. De achterzijde van het huis is niet geïsoleerd maar de voorzijde en garage wel van binnen.

Nieuwe EPDM dakbedekking aanbrengen

Ik wil een nieuw dak laten plaatsen voor mijn woning. Het gaat om een dak van 45 m2 waar EPDM op gelegd moet worden.

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Het gaat om een lekkage aan het dak (70 m2) van mijn recreatie woning. Momenteel zitten er 20 jaar oude shingles op het dak. Deze moeten worden vervangen. Is een overzetdak een alternatief? Graag uw advies.

Dakgoten en windveren reinigen van vrijstaande woning

Reinigen van tien windveren en voorzien van een beschermmiddel in verband met algaanslag. Tevens ca. 20 meter dakgoten reinigen. Het betreft een vrijstaande woning. Rondom toegankelijk.

Dakdoorvoer verwijderen uit een schuin dak

Ik wil mijn dakdoorvoer laten verwijderen en een plaatje erop laten zetten en een dakpan erop

Lichtkoepel plaatsen in een houten overkapping

Graag een offerte kosten lichtkoepel en het plaatsen daarvan in een houten (open) overkapping die aan een gebouw vastzit. De overkapping is circa 6.60 x 3 meter. Afmeting lichtkoepel: standaardmaat van 70 x 70 cm.

Dak repareren

Opsporen en repareren van daklekkage

Dak op de woning renoveren

Wij hebben een woning van 142 m2 groot. De dakpannen en de asbestplaten dienen van het dak verwijderd te worden. Hierna moeten er nieuwe platen geplaatst worden en nieuwe pannen. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.

Nieuwe lichtkoepel monteren

Momenteel een lichtkoepel met houten opstand, waar geen isolatie tussen zit. Veel warmte verlies daardoor. We willen nu iets meerwandige koepels met opstand. Momenteel is het daglicht maat 80 x 80 cm, maar dat kan een maatje groter. Het gaat in elk geval om 2 stuks. Het betreft een plat dak met bitumen bedekking van ongeveer 7 jaar oud.

Dak- of schoorsteenlekkage

Er is een lekkage zichtbaar bij een bepaalde windrichting. De plek zit rond de schoorsteen. Het is echt niet duidelijk of de lekkage bij het dak of bij de schoorsteen is.

Daklekkage verhelpen

Wij hebben een lekkage in onze plat dak. En ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om het te repareren. We hebben vorig jaar een lekkage gehad en er is op de foto een bruine vlek te zien. Maar nu vormen zich nieuwe vlekken bij de scheuren en verdikking in het plafond. Ik kan helaas niet vertellen wat de m2 is.

Dakpannen schoonmaken

Doordat wij een houtkachel hebben krijgen we roet op onze dakpannen. Wat kost dat als we dat laten schoonmaken

Dakbedekking vervangen

Ik heb bitumen dakbedekking welke lekkage vertoond. Het dak is ongeveer 25 jaar oud, dus aan vernieuwing toe. Wat is het beste in mijn geval, weer bitumen of kunststof. Het garagedak is 35 m2. Er zit één afvoer op en ongeveer 20 meter daktrim. Het dak van de garage, circa 2.20 meter hoogte. Ik hoor het graag van u.

Verouderde bitumineuze dakbedekking vervangen

Verouderde bitumineuze dakbedekking vervangen van plat dak (60 m2). Graag offerte inclusief eventuele optie dakisolatie.

EPDM dak op dakkapel

Aanbrengen van EPDM laag op een dakkapel van 2,5 x 6 meter breed. Het dakkapel staat op de 1e verdieping. Met een ladder kan de vakman er al bij.

Plat dak renoveren

Wij hebben een winkelpand van 390 m2 met een plat dak met derbigum welke niet meer in goede conditie is. De laag die er nu ligt is 20 jaar oud. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten welk materiaal er over de derbigum geplaatst kan worden.

Dakgoten vernieuwen

Ik wil mijn zinken dakgoten vernieuwen. Deze bestaat uit 2 keer 11 meter. Ik twijfel of ik zinken of kunststof dakgoten zal laten plaatsen.

Dakgoot repareren

De zinken dakgoot achter het huis lekt. De dakgoot is ongeveer 6 meter waar op 1 plek een lek zit. Aan de buitenkant van de buitenmuur zit een grote vlek in de muur en ook een stuk hout dat nog niet aan het rotten is. Dit moet gerepareerd worden. De dakgoot is ongeveer 6 meter hoog. Met een ladder kan de vakman zo bij de dakgoot.

Lood vervangen op een plat dak

Ik wil het lood laten vervangen, ik heb nu scheuren in het lood over een lengte van 9 meter boven garage en carport. En over een lengte van 6 meter om de hoek van de gevel boven de bijkeuken en uitbouw plat dak serre.