Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Loon te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Loon heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Loon u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Loon of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Loon bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: pannendak vernieuwen op een woonboerderij, dak renovatie met panplaten, rieten dak vernieuwen, dakpannen vervangen inclusief folie op twee huizen, dakbedekking renoveren of vernieuwen op een bedrijfspand, pannen vervangen door keramische pannen, vervangen van eternit leien, dak met asbest erin vernieuwen, dak renoveren, asbestdak verwijderen en nieuw dak aanbrengen, dakisolatie aanbrengen en pannen vervangen, dakpannen vernieuwen, nieuw hellend dak maken, dak met pannen isoleren en aanpassen, dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Loon staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Loon:

Asbestdak verwijderen en nieuw dak aanbrengen

Het betreft twee gebouwen waar asbest daken verwijderd dienen te worden. Een tolhuisje en een landbouwschuur. Voor het tolhuisje liggen de dakpannen al klaar. De constructie zou goed zijn. De landbouwschuur is erg donker en daar wil ik platen op met een aantal lichtdoorlatende platen. Hiervan moet de constructie beoordeeld worden. Uitvoering in overleg.

Dak reinigen en coaten

Het betreft het reinigen en coaten van het dak.

Dak isoleren en pannen vervangen

Isoleren van het dak (100 m2) en vervangen van de dakpannen (mat of glazuur) tevens het wegnemen van een kleine schoorsteen. Dak is goed bereikbaar en inclusief het afvoeren van oude materialen.

Dak aanbrengen op groepsaccomodatie

Graag zou ik willen weten of jullie een mogelijkheid hebben of een idee om ons saaie ligt schuin oplopende dak op een groepsaccommodatie wat op te vrolijken met b.v. leuke dakpannetjes of iets dergelijks. De oppervlakte van het dak is 30 x 10 m2

Dakgoot van garage vervangen

Ik wil de dakgoot van de garage vervangen, van dakrand tot de grond is 190 cm. Zinken dakgoot met hufterproof afvoerpijp, deze kan niet op de afvoer aangesloten worden. Graag een gebogen eindstuk zodat het water mooi wegvloeit. Lengte goot: 360 cm. Inclusief montage en montagemateriaal.

Daklekkage bij dakdoorvoer verhelpen

Op de plek waar de standleiding door het dak naar buiten gaat hebben wij lekkage. Het druppelt aan de buitenkant van de pijp naar binnen op de betonnen verdiepingsvloer van de zolder. Waarschijnlijk loopt het bij de dakdoorvoer naar binnen toe.

Vogelschroot plaatsen in de dakgoot

Ik heb ongeveer 12 meter dakgoot waar ik vogelschroot in wil hebben. Alles is goed berijkbaar. Graag contact via mail.

Volledige dak van nieuwe pannen voorzien

Ca. 140 m2 nieuwe pannen

Dakgoot vervangen

Dakgoten laten vervangen door nieuwe dakgoten van zink, aan de voor en achterzijde van de woning. Lengte van de voorzijde is ongeveer 7 meter en achterzijde ook ongeveer 7 meter. de werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Daklekkage op een pannendak herstellen

Er moet een daklekkage op een pannendak hersteld worden. Het betreft lekkage bij de schoorsteen van de cv. Het is een klein stuk.

Golfplatendak schuur vervangen

Ik wil de dakplaten van het dak vervangen. Het gaat om een dak van schuur met golfplaten van ongeveer 60 m2.

Renovatie pannendak inclusief spanten

Het betreft een pannendak van ongeveer 70 m2. Spanten vervangen. Het dakbeschot is bedekt met eterniet platen. Ook moeten er nieuwe dakgoten worden geplaatst. 2 schoorstenen van het dak verwijderen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Dakbeschot en mogelijk tengels vervangen

Het dakbeschot dient vervangen te worden. Mogelijk ook de tengels. Het gaat om een puntdak.

Daklekkage opsporing en reparatie

Daklekkage opsporen en repareren, het betreft een dak met dakpannen. Het huis is gevestigd in Almere. Graag hoor ik zo spoedig mogelijk van u.

Daklekkage repareren op pannendak

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dak met dakpannen van ongeveer 20 vierkante meter.

Doorgezakte dakgoot herstellen

Doorgezakte dakgootbeugels over ongeveer 5 meter.

Dakpannen vervangen op rijwoning

Vervanging van mijn dak door nieuwe dakpannen. Woon in rijtjeshuis van 4. Huis is van 1962.

Zinken mastgoten op de kapschuur

Voor een nog te bouwen kapschuur (grote dakdeel 10 meter breed en 8,5 meter lang/hoog) wilde ik alvast een prijsopgaaf/schatting voor het maken van 2 tal gesoldeerde zinken mastgoten M37 of M44?, gedeeltelijk voorbereid en samenvoegen ter plekke in verband met de lengte van 10 meter. (of is dit voor u nog transporteerbaar?). Voorzien van eindkap aan beide einden en 3-tal afvoer-aansluiting, aan elk eind en een op 1/3 van eind. De afvoerbuizen van 3 meter (6x) met elk 3-tal schroef-pijpbeugels los bijleveren. Ook gegalvaniseerde ophangbeugels mastgoot los bijleveren. Bij definitieve opdracht zal ik een tekening met exacte afmetingen en positie’s aanleveren. Plaatsing zal ik verder zelf uitvoeren. Locatie tussen Meppel en Havelte. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Zinken dakgoot en beugels vervangen

De zinken goot aan de voor- en achterzijde geven lekkage en dienen te worden vernieuwd. Ook de beugels wil ik gelijk laten vervangen. De lengte van de goten zijn 6 meter.

Plat dak van een tuinhuis bedekken

Het dak van het tuinhuisje is 3 m2 en helt zo'n 6 graden. De oude golfplaten moeten worden verwijderd. Ik heb (denk ik, heb 1 gekocht) nog 7 zwarte topline bitumen golfplaten nodig van 200 x 86 cm à 8,79 euro en bijpassende nagels.

Dakpannen op voorhuis boerderij vervangen

Voorhuis van boerderij moet nieuwe pannen. Er liggen nu vlakke mulders op, wij willen graag bruin/grijze verbeterde hollandse. We weten niet hoe de staat is van de panlatten en het dakbeschot, aan de noordzijde willen we nieuwe dakgoot zeseneenhalve meter lang, graag dat alles in offerte meenemen. Het gaat om totaal 68 m2 dakbedekking.

Garagedak laten renoveren

Het verwijderen van asbest golfplaten, +/- 54 m2. Daarna nieuwe platen plaatsen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor opgemaakt.

Lekkende dakgoot repareren

De zinken dakgoten zijn lek, deze moeten gerepareerd worden met EPDM. Ook de boeien moeten vernieuwd worden. De twee goten hebben een lengte van ongeveer 20 meter.

Dakgoten en betimmering vervangen

Alle dakgoten zijn lek waardoor houten betimmering en delen van de boei en windveren vervangen moeten worden van zowel huis als garage. Huis stamt uit 1936, maar heeft vrij moderne uitstraling. Vraag is of we met hout of kunststof (Polytech) moeten vervangen (ook qua esthetiek). Uit diverse offertes blijkt weinig prijsverschil. We kunnen eventueel aantal foto's scannen en doormailen. De afmetingen kan ik nu niet aan komen maar kan ik via de mail sturen.

Dakpannen vervangen

Gaarne een offerte voor het vervangen van de dakpannen van een vrijstaande bungalow (Ongeveer 120 m²).