Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Klazienaveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Klazienaveen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Klazienaveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Klazienaveen of directe omgeving.

47 klanten uit Klazienaveen bevelen een bij Casius in Klazienaveen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Klazienaveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakbedekkingen vervangen van garages en carports, dakrenovatie of nieuw dak, dakrenovatie en plaatsen zonnepanelen, bij positief advies zonnepanelen plaatsen op grote schuur, nieuwe dakbedekking en isolatie, schuurdak met asbest vervangen, betonnen dakpannen vernieuwen en dak isoleren, vernieuwen van dak, dakconstructie aanpassen, dak vernieuwen met dakpannen en zonnepanelen, rieten dak vernieuwen, dak renovatie, shingles door dakpannen en isolatie vervangen, hellend dak isoleren en shingles vervangen, het inspecteren/renoveren van mijn dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Klazienaveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Klazienaveen:

Zadeldak aan de buitenzijde isoleren

Ik heb een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1932, met een zadeldak van ongeveer 100 m² met dakpannen. Er is onder het pannendak geen dakbeschot, maar gaas met bitumenpapier aanwezig. Ik wil het dak graag aan de buitenzijde laten isoleren. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en mij te laten adviseren over de beste aanpak. Ik ontvang daarna graag een offerte.

Zinken goot leveren en plaatsen

Voor mijn blokhut wil ik graag een zinken goten hebben. Het betreft een zadeldak waarbij aan de voor- en achterzijde een zinken goot moet komen. Dat betekent 2 x een zinken goot van 7 meter, waar ook 2 zinken buizen op de riolering aangesloten moet worden. Graag wil ik een totaalprijs voor het leveren en plaatsen.

Lekkende dakgoot met houtrot repareren

De goot is lek. Rondom is het hout verrot op twee plekken. Graag laat ik dit repareren en zou ik de kosten hiervan willen weten.

Dakgoten vernieuwen

Dakgoten vernieuwen

Nieuwe dakbedekking op bijgebouw, plat dak

Nieuwe dakbedekking op bijgebouw. Plat dak. Plusminus afmeting 2,5 meter bij 3 meter. Plus een nieuwe roe.

Wij willen graag een dak belegen, met ...

Wij willen graag een dak belegen, met riet, op ons prieel. Het heeft een doorsnee van 5 meter.

Vernieuwen nok betimmering met boeien, ...

Vernieuwen nok betimmering met boeien, nieuwe dakgoten, met nieuwe boeibetimmering om laagbouw gedeelte, dit met keralit of gelijkwaardig materiaal.20m nok betimmering en +40m boei en 2 dakgoten van 7m.

De zinken goot moet vervangen worden en ...

De zinken goot moet vervangen worden en de aftimmering nu multiplex moet vervangen worden door trespa