Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hoogeveen of directe omgeving.

319 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dakpannen vervangen, dak van buitenaf isoleren en bedekken + dakramen plaatsen, een groot aflopend dak voorzien van sedum en een raam, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, hellend dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen, plat dak en hellend dak renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hoogeveen:

Isoleren van plat dak en nieuwe bitumen laag

Het is een bestaand plat dak, met bitumen afdeklaak zonder isolatie. Er moet nu isolatie opkomen met een nieuwe bitumenlaag eroverheen. oppervlakte ongeveer 165m2. Het is gewoon op de begane grond, denk 3 meter hoog.

Eternit golfplaten leggen

Ons dak is 140 m2, er zitten 2 dakkapellen in, zitten nu ook galliaplaten op maar met asbest. Graag een prijs voor het leveren en aanbrengen nieuwe asbest vrije galliaplaten. Randafwerking is niet nodig. Graag verwijderen en afvoeren van de asbestplaten. Dit apart vermelden in de offerte alstublieft.

Lood vervangen op een plat dak

Ik wil het lood laten vervangen, ik heb nu scheuren in het lood over een lengte van 9 meter boven garage en carport. En over een lengte van 6 meter om de hoek van de gevel boven de bijkeuken en uitbouw plat dak serre.

Dakgoot van garage vervangen

Ik wil de dakgoot van de garage vervangen, van dakrand tot de grond is 190 cm. Zinken dakgoot met hufterproof afvoerpijp, deze kan niet op de afvoer aangesloten worden. Graag een gebogen eindstuk zodat het water mooi wegvloeit. Lengte goot: 360 cm. Inclusief montage en montagemateriaal.

Dakgoot vervangen

Dakgoten laten vervangen door nieuwe dakgoten van zink, aan de voor en achterzijde van de woning. Lengte van de voorzijde is ongeveer 7 meter en achterzijde ook ongeveer 7 meter. de werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Golfplatendak schuur vervangen

Ik wil de dakplaten van het dak vervangen. Het gaat om een dak van schuur met golfplaten van ongeveer 60 m2.

Lekkende dakgoot repareren

De zinken dakgoten zijn lek, deze moeten gerepareerd worden met EPDM. Ook de boeien moeten vernieuwd worden. De twee goten hebben een lengte van ongeveer 20 meter.

Zinken dakgoot repareren

Op de 2e verdieping van onze woning zit een zinken dakgoot, waar lekkage is op een lasnaad. We laten de goot graag repareren. De werkhoogte is ongeveer 4,5 meter. We horen graag van u wat de kosten hiervoor zijn.

Pannen laten leggen

Het leggen van de dakpannen hollandsche pan en nokvorsten. Nok hoogte 6 meter 16,5 meter lang Nok hoogte 5 meter 6 meter lang totaal 380 m2 gevels worden door ons zelf afgewerkt met windveren. Voorbereiding panlatten enz ook door ons zelf aangebracht.

Dakpannen vervangen

Nieuwe dakpannen op het dak. Betreft een dak van 60 m2. Inclusief damp doorlatende folie en nieuwe dakpanlatten. Startdatum na de zomer. Vakman gaat over het materiaal.

Dak op de garage vervangen

Ik wil graag een dak op de garage, alleen zelf het behangen en schilderen doen. Ik heb nu een plat dak, maar dat moet een puntdak worden. Ik wil ook graag dat er ramen komen, zodat er naar buiten gekeken kan worden en ook dat er een vaste trap naar boven komt. Wij hebben nog geen vergunning aangevraagd.

Dakpannen dak laten vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de huidige dakpannen. Het gaat om plusminus 195 m2. We willen graag zwart geglazuurde pannen. De huidige panlatten zijn nog goed. Er liggen momenteel sneldekkers op.

EPDM in de dakgoot plaatsen

Wij willen onze zinken dakgoten laten bekleden met EPDM. Ze lekken een beetje, op twee plekken. Aan beide zijkanten van het huis hangen goten, beide kanten circa 20 meter. Er zit ook een zadelgoot tussen de woning en de garage, circa 5 meter. Alles op circa 2,5 meter hoogte, aan de bovenkant van de begane grond. Graag even komen kijken waar het nodig is. Wat kost dit per meter dakgoot? Hoe lang garantie zit er op de plaatsing?

Vogelnesten verwijderen en voorkomen in dakgoot

Wij hebben meerdere vogelnesten in onze dakgoten. Waarschijnlijk van kraaien. Wij zoeken een permanente oplossing voor dit probleem.

Vernieuwen van dakgoten

Het betreft het vernieuwen van de zinken goten van 2 woningen. De goten zijn aan de voor- en achterzijden ongeveer 6 meter breed en goed bereikbaar.

Betonnen dakpannen repareren of vervangen

Ik heb op 1 plek een lekkage aan het dak. Deze lekkage zou ik graag willen laten repareren. Daarnaast zou ik een separate offerte ontvangen voor het vervangen van de betonnen dakpannen. Mijn rijtjeswoning heeft ongeveer 72 m2 aan dakpan liggen. Graag zou ik hier Nelskamp S Top Long Life pannen op laten plaatsen.

Daklekkage verhelpen

Ik heb een pannendak dat grenst aan een tussenmuur die ik deel met een buurman. Die buurman heeft een plat dak. Ik heb 2 tot 3 maal per jaar lekkage in het plafond in mijn slaapkamer. Er ontstaan voortdurend natte plekken. Er is al eerder zonder resultaat naar de oorzaak gezocht en kit aangebracht. Graag laat ik de oorzaak nu goed opsporen en een definitieve en professionele reparatie verzorgen. Vooraf ontvang ik graag een vrijblijvende offerte.

Daklekkage opsporen en verhelpen

Sinds wij hier zijn komen wonen hebben we al last van lekkage aan de schuine zijde van ons dak op de eerste verdieping. Het is niet zo dat de binnenwand heel nat is, maar het breidt zich langzamerhand uit. Wij vermoeden dat de lekkage op zolder is ontstaan waar de pijp van de ventilator naar buiten gaat. Vanuit de zolder denken wij dat het water met kleine beetjes naar beneden loopt en zich op het laagste punt ophoopt. Graag willen wij dat de lekkage wordt opgespoord en verholpen.

Lekkages bij de dakkapel en het garagedak

Lekkage aan: 1. Dakkapel (zuidzijde); i.v.m. niet kunnen verwerken smeltwater; normaliter geen last van lekkage, bij gewone regen. 2. Dak garage; bij één van de in het platte dak ingebouwde lichtkoepels lekt het vanwege overtollig smeltwater, bij gewone regen geen last; daarnaast is ook sprake van een oude niet-meer functionerende regenpijp die waarschijnlijk ook af en toe lekkage problemen geeft (vanuit de hoek van het dak). Mijn vraag is: A - kunnen jullie een inschatting maken van de te verwachten kosten? B - daarna: wanneer zou er iemand kunnen komen om ernaar te kijken?

Dakgoten repareren

De zinken dakgoten aan de voor en achterkant van het huis lekken op de lasnaden dus ik wil deze graag of laten repareren of laten vervangen. Het huis is 6 meter breed.

Vloeibare dakbedekking aanbrengen

Ik heb een schuur (voor de vogels) waarvan ik ongeveer een jaar geleden een soort serre dakplaten op gelegd heb, nu werkt dit voor geen meter en ben ik benieuwd of er een vloeibaar dak eroverheen kan. Op de dakplaten heb ik ook constructie balken over de spleten van de dakplaten gemonteerd. Ik zou graag een prijs opgave ontvangen om over de huidige constructie een vloeibaar dak te leggen. Ruim bemeten is de schuur 27 vierkante meter, het is een plat dak wat iets schuin afloopt. Het belangrijkste is dat het dak in ieder geval goed waterdicht wordt.

Dakpannen vervangen op het dak

Ik wil mijn dakpannen vervangen. Nu liggen er sneldekkers op, circa 2000 stuks. Zadeldak vrijstaande woning. Goed bereikbaar aan beide kanten. Nieuwe pannen erop leggen. Panlatten zijn nog goed.

Dak met dakpannen vervangen

Graag de dakpannen op het dak vervangen. Oppervlakte ongeveer 55 m2, kleine 8 meter lengte. Betonnen pan. Finkenberger top 2000, Nelskamp pan. Daklatten en isolatie hoeft niet vernieuwd te worden.

Lekkende dakgoot repareren

De dakgoot is van 2011. Er zit lekkage binnen in de zinken goot waar twee delen elkaar overlappen, in die naad zit te veel ruimte waardoor heel veel water lekt. Eerder met een speciale kit geprobeerd te kitten, zonder resultaat. De kit krijgen wij er zelf niet af, dit moet weg gebrand worden heb ik gehoord. Graag ontvang ik zo snel mogelijk een prijsindicatie.

Zinken dakgoot solderen

Graag offerte voor het solderen van een zinken dakgoot. Door het plaatsen van een nieuwe schuur moeten 2 dakgoten op elkaar aangesloten worden.