Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hoogersmilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hoogersmilde heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hoogersmilde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hoogersmilde of directe omgeving.

12 klanten uit Hoogersmilde bevelen een bij Casius in Hoogersmilde aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hoogersmilde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: hellend dak plaatsen, twee schuren golfplaten verwijderen en nieuwe dakbedekking terug, rieten dak vervangen, compleet dak vervanging inclusief isolatie platen, gehele dakconstructie vervangen en verhogen, vergroening van de platte daken op ons pleintje (14 huizen), dakpannen vervangen voor 4 woningen, dak vervangen en zonnepanelen leveren en plaatsen, dak isoleren en dakpannen plaatsen, dakpannen vervangen, het vervangen van de dakbedekking van een plat dak, nieuwe dakconstructie maken, dak isolatie aanbrengen, dakisolatie verhogen, dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Hoogersmilde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hoogersmilde:

Platdak voorzien van EPDM

Wij hebben een plat dak op onze woonkamer van ongeveer 45 m². Er ligt nu bitumen dakbedekking op, zonder grindballast. Ik ontvang graag een prijsopgave voor het vervangen van het bitumen door epdm dakbedekking.

Polycarbonaat afdak plaatsen

Het plaatsen van afdak (polycarbonaat). Dienen meerkanaals platen te hebben voor isolatie. De bedoeling is dat er in het najaar een serre van gemaakt wordt. Afdak dient aan te sluiten op dak woonhuis. Afmetingen ongeveer 5.80 meter breed en 3.60 meter diep. Oversteek van 0,60 meter. Uitvoeringstermijn in overleg met de vakman, voor de vakantie of na de vakantie.