Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuw zadeldak aanleggen:

Nieuw zadeldak aanleggen

Nieuwe woning waar nu nog geen dak op zit. Gaat het om een compleet nieuwe zadeldak van ongeveer 9 x 9 meter met sneldekpannen, constructie en dergelijke realiseren. Ongeveer september als de planning goed gaat.
Onze klant uit Hollandscheveld (Drenthe) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw zadeldak aanleggen uit heel Nederland:

Dakpannen vervangen en isolatie aanbrengen

Ik wil graag ons 'gebroken zadeldak' vervangen en direct uitwendig isoleren. Op dit moment is het een dak met pannen en houten afwerking. Er is nog geen isolatie aanwezig. Het gaat om een hoekwoning. Dakoppervlak is circa 120 - 150 m2 (exclusief 5 dakkapellen). Graag een uitsplitsing in de offerte voor het verwijderen van het huidige dak en het aanleggen van het nieuwe dak. Tevens uitsplitsing van materialen en uren toevoegen. Dak is goed bereikbaar.

Badkamer verbouwen in Betuwse T-boerderij

Afmetingen badkamer: 2,40 x 3,50 = 8,4 m2 Hoogte, hoogste punt 2,20 meter, zadeldak Meeste materialen/ accessoires zijn reeds aangeschaft Planning verbouwing aanvang 11 juni en oplevering uiterlijk 22 juni Uit te voeren werkzaamheden: 1. Sloopwerkzaamheden: 2 x bestaande dakramen tegelwerk wanden Bad, wastafel, toilet Handdoek radiator Vloertegels Houten zijwand 2. Plaatsen vloertegels 60 x 60 cm, 8,40 m2 2A. Materiaalkosten, tegellijm/cement 3. Plaatsen wandtegels 60 x 60 cm, 5,25 m2 3B. Materiaalkosten, tegellijm/cement 4. Leveren + plaatsen gipswand t.b.v. stucwerk, 6,10 m2 4A. Materiaalkosten gipswand 5. Stucwerk muren 10 m2 5A. Materiaalkosten stuc 6. Plaatsen plafond, 0,40 x 3,50 meter= 1,4 m2, + aansluiten 3 inbouwspots 6A. Materiaalkosten plafond, gipsplaat 7. Plaatsen elektrische afzuigventilator boven douche 7A. Aansluiten op bestaande dakdoorvoer 7B. Materiaalkosten: 3m afvoerbuis flexibel 8. Plaatsen 2 x dakraam, 114 x 118 cm =vervanging bestaande dakramen 8A. Plaatsen gootstuk + isolatiekraag 8B. Materiaalkosten: hout t.b.v. aftimmeren binnenzijde dakramen 9. Aanleggen 2 lichtpunten boven wastafel spiegel 9A. Materiaalkosten contactdozen + bedrading 10. Plaatsen dubbel geaard stopcontact bij wastafel 10A. Materiaalkosten stopcontact + bedrading leveren + plaatsen vloerverwarming, 8,40 m2 11A. Materiaalkosten vloerverwarming + klokthermostaat 12. Plaatsen + aansluiten ligbad en badscherm 14. Plaatsen + aansluiten opbouw douchegarnituur 15. Aansluiten wastafelmeubel + 1 waskom + 1 muurkraan 15A. Materiaalkosten: leidingwerk 16. Plaatsen + aansluiten handdoekradiator 16A. Materiaalkosten: leidingwerk 17. Plaatsen + aansluiten toilet op bestaande afvoer 17A. Materiaalkosten: leidingwerk

Zadeldak op bungalow en de verdieping indelen

Wij willen een zadeldak prefab laten plaatsen op een kleine bungalow met bitumen dak, nu ca 15 graden glooiend naar het midden, 7.70 meter x 8 meter. Op het zadeldak, wegens privacy, geen dakkapel, ramen enkel op de rechte zijden. Binnen in plaatsen van een trap naar boven, aanleggen 2 slaapkamers met badkamer en het geheel voorzien van leidingen, goede isolatie, en vloerverwarming.

Houtkachel en afvoerkanaal aansluiten in een blokhut

Wij hebben een houtkachel op het oog, de Thorma Bozen Zwart met achterafvoer. We willen deze kopen en laten installeren in een blokhut op een tuinencomplex. Er ligt een flauw zadeldak op met EPDM. In de toekomst wordt hier een sedumdak op gemaakt. Dat heeft flink gewicht en we willen daarom de afvoerpijp niet door het dak, maar door de zijgevel laten aanleggen. We zullen zelf alle materialen kopen en zoeken een vakman voor de montage. Verder willen we een kleine geiser laten monteren. We ontvangen graag uw offerte.

Verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak

Wij hebben enkele maanden geleden een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1971. Aan de woning zit een garage/bijgebouw van 11,5 x 6 meter met een flauw zadeldak. De nokhoogte zit op 4 of 5 meter. In dat bijgebouw is nu een slaapkamer met een badkamer. We zoeken een aannemer voor de volgende zaken: Er liggen op het dak asbesthoudende golfplaten en die moeten worden verwijderd. Daarna willen wij er dakpannen op. Verder willen we de badkamer vernieuwen en leidingwerk laten aanleggen voor een nog te plaatsen keuken. Ook willen we nog een kleine aanbouw of serre laten maken. We beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. We zoeken een bedrijf dat de totale klus kan uitvoeren, in samenwerking met gespecialiseerde partners voor de asbestsanering. We hebben geen haast, we wonen prettig in de hoofdwoning die is afgesloten van deze schuur. We willen een afspraak maken om onze wensen te bespreken en om de ruimte in te meten. We willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen met posten voor de afzonderlijke onderdelen. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We zien uit naar uw reactie.

Houtkachel aansluiten en rookgasafvoerkanaal aanleggen

Wij wonen in een tussenwoning met zadeldak en betonnen vloer en plafonds. We hebben de wens om daar een houtkachel te gaan plaatsen. Er is nog geen rookgasafvoerkanaal aanwezig. We willen graag een offerte ontvangen voor alle aanlegkosten.

Centrale verwarming in huis aanleggen

Ons huis heeft geen cv, enkel een gaskachel, en die zouden we wel graag aanleggen. Nu zijn we aan het inventariseren hoeveel het aanleggen kost, op welke termijn het aanleggen kan en wat het precies in houdt om in een bestaand en bewoond huis een compleet verwarmingssysteem aan te leggen. Graag zou ik hier over informatie van u ontvangen. Enkele gegevens over het huis: Soort woonhuis Eengezinswoning, tussenwoning Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1965 Soort dak Zadeldak Wonen (= woonoppervlakte) 82 m² Overige inpandige ruimte 13 m² Inhoud 319 m³ Aantal kamers 4 kamers (3 slaapkamers) Aantal badkamers 1 badkamer en 1 apart toilet Aantal woonlagen 2 woonlagen en een vliering

Terras en blokhut in de tuin maken

Wij willen in onze achtertuin graag een terras van ongeveer 24 m² laten aanleggen van leisteentegels met diverse afmetingen in wildverband. Er is nu nog geen terras. De ondergrond moet eerst geschikt gemaakt worden. Er moet grond worden afgegraven en zand worden geplaatst. Verder willen wij er een blokhut van ongeveer 12 m² met een zadeldak laten plaatsen. We hebben geen achterom, alle aan- en afvoer van materialen moet via de woning gebeuren. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor de levering van alle materialen. Een bezoek stellen we op prijs, dan kan de tuin even worden beoordeeld. We willen dit graag op korte termijn laten verzorgen, afhankelijk van de ruimte in uw agenda.

Stroom voor een buitensauna aanleggen

Ik wil een buitensauna laten plaatsen in de achtertuin (BOSSE MET VERANDA zadeldak, vooringang BASISMODEL (maten B x D x H: 231 x 273 x 235 cm). Hiervoor is 9KW aansluiting nodig. In het huis (feitelijke overdrachtsdatum = 24 maart aanstaande) is een nieuwe stoppenkast aanwezig. In de tuin is op de gewenste plek wel al elektriciteit aangelegd, maar niet de benodigde 9KW. Alvorens werkelijk tot de aankoop van een sauna over te gaan, wil ik eerst een indicatie hebben van wat het kost om de elektra aan te leggen.

Rookkanaal aanleggen voor de houtkachel

Wij willen graag een houtkachel in de woonkamer (benedenverdieping), maar er zit geen rookkanaal in het huis. Graag zou ik willen weten of het bij ons huis mogelijk is om een rookkanaal te installeren en wat dat gaat kosten. Ons huis is een hoekwoning en het hoogste punt is ongeveer 9 meter. Het dak is een zadeldak.