Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hijken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hijken heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hijken u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hijken of directe omgeving.

12 klanten uit Hijken bevelen een bij Casius in Hijken aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hijken bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest daken verwijderen en renoveren, asbest dak vervangen door dakplaten met zonnepanelen, daken schoonmaken en impregneren, nieuw zadeldak aanleggen, mansarde daken isoleren en voorzien van Tuille du Nord pannen, dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de pannen, pannen vervangen en zonnepanelen plaatsen, rieten dak vervangen door dakpannen, isoleren van een dak, dak met asbest vervangen, pannendak met dakramen aanbrengen, dak renoveren, dak bedekken met EPDM, dak renoveren, dakpannen dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Hijken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hijken:

Carport voorzien van dakbedekking.

Weet nog niet wat er precies op moet, maar denk aan golfplaten 76/18. Het betreft een metalen frame met o.a. houten liggers. Weet nog niet of golfplaten wel geschikt zijn omdat de bovenkant maar een klein beetje afloopt. Vraag daarom ook advies.

Dakbedekking monteren op frame van een carport

Weet nog niet precies wat er op moet, maar denk aan golfplaten 76/18. Wil graag advies wat mogelijk is op het licht aflopend metalen frame met houten liggers. Groot 490 cm bij 290 cm.

Rieten dak isoleren met pur

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Riet. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik krijg een nieuwe rieten kap en wil voor het rieten alles in de pur laten spuiten op de gipsplaten aan de buitenkant. Ongeveer 170 m2.

Platte daken laten bekleden met EPDM

De platte daken laten bekleden met EPDM. Ongeveer 120 m2. Weet niet of het oude bitumen kan blijven liggen?

Schoonspuiten van het dak

Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen. Dak en dakgoten reinigen, dak ontmossen, ik laat mij adviseren over de mogelijkheden. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag schoonspuiten dak en anti mos aanbrengen. Het gaat om een puntdak bovenop een huis van 13 bij 7 meter.

Nieuw zadeldak aanleggen

Nieuwe woning waar nu nog geen dak op zit. Gaat het om een compleet nieuwe zadeldak van ongeveer 9 x 9 meter met sneldekpannen, constructie en dergelijke realiseren. Ongeveer september als de planning goed gaat.

Coaten van het pannendak

Het gaat om het coaten van een pannendak (betonpannen). Het gaat om twee huizen aan elkaar van 100-150 m2 totaal. De woning heeft 1 verdieping en zolder.

Bedekking van plat dak vernieuwen

Ik wil graag een deel van een platte dak vernieuwen. Oppervlakte is 31,5 m2. Het dak is op de 1e etage al.

Daklekkage bij afvoer garage verhelpen

Wij hebben een plat bitumen garagedak en hebben lekkerij ter hoogte van de afvoer. Graag een deskundig advies en verhelpen probleem.

Isoleren en vernieuwen van het dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil het dak van de uitbouw renoveren (5 x 2 meter). Het huidige dak bestaat uit dakpannen, panlatten en daaronder steenwol isolatie. In de woonkamer trekt koude lucht via het plafond. Wat zijn de mogelijkheden voor een goed geïsoleerd dak?

Nieuwe dakbedekking op de stacaravan maken

Onze stacaravan op de lente van Drenthe in Gasselte. Heeft lekkage gehad. Zowel bij de voordeur als de achterdeur komt het binnen. Is al een verouderde caravan maar voor de rest nog in prima staat. Wil graag weten wat dat ongeveer gaat kosten.

Lekkage bij de nokpannen verhelpen

Wij zoeken iemand die de lekkage bij de nokpannen kan repareren.

Zinken dak aanbrengen op serre

We hebben vorig jaar een woning aan geschaft waar een serre met een licht helend glazen dak bij zit. Dit dak is gericht op het zuiden. We willen het graag minder warm hebben in de serre en willen graag een zinken dak er boven op laten leggen. De afmeting van het dak is 3,5 meter breed en 2,5 meter diep. Het zinken dak zou 4 bij 3 meter kunnen worden. Er kan per direct gebouwd worden.

Vogelnest verwijderen en voorkomen

We hebben onder de nok van het dak een vogelnest zitten en helaas zijn de vogels ook onder de dakpannen geweest. Beide problemen moeten dus opgelost worden.

Lekkage aan stacaravan verhelpen

Welke oplossing is goedkoopst waardoor wij nog lang kunnen genieten van onze caravan. Caravan is 10 bij 3 ongeveer. Eind vorig jaar gekocht, nog niet heel duidelijk waar het allemaal lekt....... Na winterstop wel op 2 plekken bruine vocht plekjes.

Dakpannen vervangen inclusief panlatten

Dak renoveren 180 vierkante meter panlatten gedeeltelijk vervangen en nieuwe pannen of riet

Dak vervangen

Om welk gebouw gaat het? Hoofdgebouw (woning, boerderij, villa,... ). Wat is de huidige staat van het dak? Bestaand dak met andere bedekking. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik heb een 180 vierkante meter dak dat is belegd met beton pannen. Dit moet vervangen worden of eventueel met riet. Er zijn geen obstakels op het dak behalve een schoorsteen en zonnepanelen. Er dient nieuw folie geplaatst te worden.

Rieten dak vervangen door dakpannen

Het riet op het dak is een mos veld geworden. We willen het riet vervangen door gebakken, glanzende zwarte dakpannen. Het dak is circa 14 meter lang en naar de top ongeveer 5 meter. Voor en achterzijde samen maakt ongeveer 140 m2. Kan iets meer zijn, maar graag prijs per m2. Voorkant van boerderij liggen al dakpannen en kunnen afhankelijk van de prijs meteen meegenomen worden met vervanging.

Opnieuw aanbrengen van dakshingels op schuur

Het opnieuw aanbrengen van daksingels op schuur met overkapping. Het gaat om een lessenaarsdak van zo'n 28 m2. Graag offerte inclusief rode daksingels, optioneel is het verwijderen van de oude singels.

Vogelschroten laten plaatsen

Mijn tussenwoning is ongeveer 5 meter breed en ik wil graag vogelschroten laten plaatsen.

EPDM aanbrengen op bitumen dak

Ik wil het dak van ongeveer 35 vierkante meter waar 2 pijpen op staan (1 van ontluchting en CV) bekleden met EPDM over het bestaande bitumen.

Dakpannen vervangen

Dakpannen van ons huis vervangen.

Dakpanplaten en dakpannen vervangen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 750 m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen een nieuwe dakbedekking op onze zorgboerderij in Valthermond. Ik heb nu normale dakpannen en wil graag geïsoleerde dakpanplaten hebben.

Hellend Sarkingdak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen, Andere. Het betreft een dak van een vroegere boerderij, ongeveer 140 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De isolatie die er ooit opgekomen is is verkeerd geplaatst waardoor er vocht aan de binnenkant van het dak blijft hangen wat zorgt voor plekken. Hierdoor moet het dak hersteld worden en opnieuw geïsoleerd. Dit zouden we graag in de zomer van 2019 willen laten doen en daarom zijn we nu op zoek naar vakmensen die dit kunnen en naar het prijskaartje dat aan deze verbouwing/ herstel werkzaamheden hangt. De pannen die nu op het dak zitten kunnen hergebruikt worden, we kunnen ze er ook zelf vanaf halen. Graag zouden we ook weten hoeveel het kost om een deel van deze pannen te vervangen voor pannen waarin zonnepanelen verwerkt zitten (bijvoorbeeld van Sunpower).

Nieuwe zinken dakgoot monteren

We zoeken een loodgieter om de bestaande zinken dakgoot te laten vervangen door een nieuwe. 14 meter aan de voorzijde en 14 meter aan de achterzijde .