Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Grolloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Grolloo heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Grolloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Grolloo of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Grolloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking, rieten dak leggen, asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, nieuwe rieten kap maken, verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak, rieten dak laten vernieuwen, asbest platen verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, pannendak aanbrengen op een schoolgebouw, asbesthoudend leidak vervangen, pannendak vernieuwen, betonnen dakpannen vervangen, asbest verwijderen van daken, dakinspectie en eventueel -vervanging, dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen, dak van boerderij vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Grolloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Grolloo:

Compleet nieuw zadeldak aanbrengen

Wij willen graag een compleet nieuw zadeldak met isolatie en dakramen, het liefst op de bestaande dak spanten. Het gaat om ongeveer 130 m2. Wij willen hiervoor een afspraak maken met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Dak op de schuur vervangen

De golfplaten op het dak van mijn schuurtje (ca. 9 meter lang) dienen vervangen te worden. Fotomateriaal huidige situatie beschikbaar.

Rieten dak vervangen

Het gaat om het dak van een oude boerderij, waar we mee bezig zijn om aan te kopen. Het riet moet geheel vervangen worden. Eventueel met schroefriet. Een dak 257 m2, dak aan vier zijden van de boerderij. Dak begint vanaf de eerste verdieping.